16 April 2012

~ Segalanya berubah dengan set suplement skincare + esp !!~

Salam kak honey. salihah here. Nak Bagi ulasan sket ni after 1 month pkai skincare set Dari akak. I'm using vita-e complex, b-complex dgn vita-c. Then extra esp as recommended.

After 1 month, my skin more healthy. Bekas2 hitam parut jerawat makin pudar. Jerawat dah kurang naik. Kulit saya makin cerah. Alhamdulillah. Kurang berminyak, skin tone makin sekata. Pkai compact powder pun tak susah nak berlapis lapis.

terimaksih sgt kat akak. Tp saya masih perlukan skincare set ni hinggalah capai kulit yg saya idamkan. Like you my idol =)

wait for my second testimony okay sis. Wanna be someone like you . Thanks again! Attached you some picture.



pic before...skin salihah jenis yg berjerawat,berminyak...mengalami blackhead dan juga parut jerawat...


after 1 month consume set skincare + esp ...skin salihah lebih bersih,parut jerawat semakin berkurangan,skin makin lembut & flawless....syukur alhamdulillah...:)

utk April Promo :-

1) set suplement skincare ( HOT ITEM !!! )
2) set suplement skincare + ESP ( HOT ITEM!!! )
3) set suplement skincare + GLA ( HOT ITEM!! )
4) Herb Lax+ lechitin
5) Herb Lax + Omega
6) Set ibu Hamil
7) Set Berpantang
8) Set Breastfeeding

kpd yg berminat utk mendapatkan set2 di atas dgn special price,boleh terus email kpd saya di honey_nurhaliza@yahoo.com


berita baik bg pembeli2 yg berhampiran dengan shaklee empire subang yg ingin membeli direct produk shaklee menggunakan id saya,boleh la msg/call saya utk membuat pembelian...dan after membuat pembelian menggunakan id saya,sila email saya seperti contoh di atas yaa...saya akan guide kan anda cara pengambilan suplement yg betul ya..

"apa2 pon jika ingin dptkan kulit yg sihat & cantik,suplement skin la jwpn nya dan bukannya produk skincare luaran sbb if skin problem,saya lebih suggestkan pengguna2 agar mereka sembuhkan dalaman skin terlebih dahulu dari skincare luaran"

-CPM honey nurhaliza-

"bila kita mendapat wajah yg sihat & cantik, itu merupakan 1 kepuasan utk diri sendiri..."

3 CPM's comments:

  1. akak..ape produk yg sesuai untuk sy??sbb saya sentiasa berasa letih dan tidak bermaya pdhal umur baru 20 tahun..boleh guna kew slh stu produk tu kalau umur 20?? tq

    ReplyDelete
  2. akk...kalau set skin care tu brapa?? klau yg mcm salihah pkai ni brp plak??

    ReplyDelete
  3. kak honey, kulit saya pun makin lembut..hehehe tapi xtau la kalau sy yg perasan sendiri..hehehe

    ReplyDelete