09 April 2012

~ Set Suplement Skincare Terbaekkkk !! ~

Fuhhh lama giler saya x update blog...super duper bz betul lately ni...dan alhamdulillah dlm sibuk2 saya pon,alhamdulillah masih sempat reply smua order2 customer tersayang saya....dan makin hari makin ramai customer2 saya yg dpt feedback yg sgt2 baik....mmg itu yg membuatkan saya bebetul teruja dgn smua testimoni2 dr customer2 saya...saya hanya berkongsi apa yg terbaik shj..selebihnya itu smua atas usaha korg smua...kannn?? 

Utk April nya promo,atas permintaan ramai,saya masih lagi meneruskan harga special price utk smua client2 saya...samada repeat customer ataupun client2 yg baru ingin mencuba set suplement ni...

dan juga suka saya nak ingatkan,mmg smua email2 dr client2 saya akan reply secepat yg mungkin...dan kpd client2 yg masih lagi belum menerima balasan email dari saya,diharapkan korg dpt cek bhgn spam email juga yaa...maybe kdg2 email yg saya reply tuh masuk spam...so plz alert yaa...dan kpd customer yg saya masih lagi belum reply,minta jasa baik korg forwardkan smula pd saya yaa...insyallah saya akan reply secepat yg mungkin dan akan memberikan konsultasi yg baik utk smua client2 tersayang saya...

utk April promo ,saya akan membuat kombinasi set agar korg smua dpt beli dgn special price,tp seelok2 nya b4 nak purchase set ,korg kene jugak inform masalah skin / masalah berat bdn yg korg alami...bukan apa,agar mudah utk saya consult kan set mana yg sesuai utk anda mencubanya...x lupa juga kpd repeat customer,sekiranya anda purchase lagi,saya akan berikan harga yg menarik utk anda...dun worry,saya masih ader list nama customer2 yg purchase dgn saya...:)) 

oh ya,berita baik juga bg pembaca2 saya yg mungkin sdg hamil, ibu2 yg sdg menjalani proses berpantang,ibu2 yg ingin dptkan set penyusuan ketika ini,anda juga boleh la email pd saya utk dptkan set2 tersebut dgn special price....insyallah saya akan kongsikan pengalaman saya juga ketika hamil & ketika berpantang dlu...sharing is caring rite?? dan insyallah saya akan consult kan anda dgn baik...:))

utk April Promo :-

1) set suplement skincare ( HOT ITEM !!! )
2) set suplement skincare + ESP
3) set suplement skincare + GLA
4) Herb Lax+ lechitin
5) Herb Lax + Omega
6) Set ibu Hamil
7) Set Berpantang
8) Set Breastfeeding

kpd yg berminat utk mendapatkan set2 di atas dgn special price,boleh terus email kpd saya di honey_nurhaliza@yahoo.com

utk smua pembaca2 ,di sini saya ingin kongsikan testimoni2 dari client2 saya...so kpd yg masih lagi belum mencubanya,boleh terus email kpd saya utk mendapatkan konsultasi terlebih dahulu ya...('-")

" nak tunggu sampai bila?? jom berubah menjadi cantik" 








1 CPM's comments:

  1. bru 2 minggu sy guna set skincare..alhamdullilah, parut kat muka dh mula berkurang..kdg2x sy sapu vit e tue kat muka...bgn pg rasa lembut sgt pipi nie..huhu...kesan rekahan kat tapak kaki pun dh berkurang....,ari2x exctd nk baca blog akak..(*__*)

    ReplyDelete