09 April 2012

~Testimoni ESP ~

Tak kiralah samada anda ibu menyusu,ibu hamil,untuk kecantikan kulit,nak tambahkan tenaga,nak kuruskan bdn,ingin menganjalkan payudara, dan lain2, ESP sememangnya boleh membantu anda utk mencapai impian tersebut,pm me for the best price yaa...850g tahan lebih kurang 3 bulan...berbaloi2...

Assalamualaikum kak honey,
    1st of all,nak ucap terima kasih sgt2 kat kak honey sbb perkenal kan produk2 yg bgus kat blog...utk pengetahuan kak honey,saya dah amalkan set suplement skincare + esp 2 bulan yg lepas..pada mulanya mmg saya berkira2 utk beli set2 tersebut tp memandangkan kulit saya agak teruk,saya usaha kan jugak utk beli set tuh...dan mujur akak dpt bagi saya dgn harga promo...so mmg sgt2 berbaloi sbb set2 tuh tahan 4 bulan...

Pada peringkat permulaan saya mengambil set suplement skincare tuh pon dh dpt rasai pd kulit saya...mmg ternyata kulit saya lembut dari yg biasa...saya juga ikut nasihat akak utk minum air 2-3 liter sehari dan mmg benar kata2 akak tuh,kulit mmg sgt2 moist & bdn saya jadi ringan dan bertenaga...

2 bulan saya dh consume dgn set suplement skincare + esp ni ,skin saya yg berjerawat sudah hilang dan yg bestnya parut di muka saya sudah beransur pudar...ramai kwn2 yg menegur akan perubahan yg berlaku ke atas kulit saya ,yela kan kalau dlu mmg kulit saya sgt2 teruk...tunang saya pon mmg happy dgn perubahan yg berlaku ke atas kulit saya sbb x lama lagi saya akan berkahwin dan saya mahukan kulit saya licin agar sng utk kak honey makeup kan saya di hari bahagia tuh nnt...mmg ternyata,kulit wajah saya makin cerah dan lembut...whitehead dah x de langsung di bhgn hidung saya...tumit kaki saya yg merekah kini kembali licin,betul ckp akak,tuh smua disebabkan set suplement skincare + esp yg saya amalkan...dan kini mmg saya suggestkan kwn2 kat tempat keje saya ni beli dgn akak supaya dorg pon dpt hasil yg sama mcm saya...kitorg kat sini teruja sampai hari2 baca blog akak walaupun akak x sempat nak update new entry tp saya suka membaca tips2 penjagaan kulit yg akak konsgsikan...

Saya rasa sgt2 berbaloi dgn wang yg saya laburkan utk beli set suplement skincare + esp yg tahan sehingga 4 bulan...terima kasih skali lagi,insyallah pasni mmg saya akan consume dgn set ni smpi bila2...mana tahu kulit saya akan cantik juga mcm kak honey...terima kasih di atas layanan baik akak & servis yg cpt dr akak...

Salam sayang,
Lisa,Butterworth

1 CPM's comments: