23 May 2012

~ Pentingnya Istiqamah dlm Penjagaan Kulit~

Alhamdulillah syukur kerana smua customer2 saya dpt hasil kulit yg mereka inginkan selama ni...mmg itu doa saya setiap kali mereka membeli produk2 yg terbaik ni...

Majoriti customer2 saya sgt2 berpuas hati sbb ramai kwn2 mereka mula menegur kulit mereka bersih seakan2 baru lepas buat facial...wowww hebatt betul penangan set skincare yg saya suggestkan ni...tp jangan lupa ya bila anda smua consume dgn suplement2 skin ni,mmg kene banyakkan minum air seperti yg saya sarankan 2-3 liter air sehari...kalau dpt 5 liter mcm saya syorkan tuh pon lg laa sgt2 bgus...kebaikan tuh bukan utk saya pon.tp utk anda yg inginkan kulit yg sgt2 sihat dan cantik...

Ada juga beberapa customer saya yg bertanyakan soalan sebegini " bila dh dpt skin yg cntek,boleh ke kalau saya nak stop??" dan jwpn saya sgt mudah & simple.." boleh nak stop,x jadi masalah...tp saya lebih suka nasihatkan utk smua customer2 saya supaya menten & istiqamah kan suplement tuh smpi bila2...selain utk wajah yg cantik & sihat,mmg sgt2 bgus utk kesihatan tubuh bdn kita...so teruskan smpi bila2"

Mengapa saya kata pentingnya kita Istiqamah?? sbb bila kita amalkan sesuatu perkara atau dgn erti kata lain istiqamah, maka kebaikan tuh kita akan perolehi sepanjang kita mengamalkan suplement tersebut...so jika anda inginkan wajah yg sihat & cantik,maka jadikanlah amalan memakan suplement tuh sbg rutin harian yg wajib dlm kehidupan anda...lgpon saya rasa mmg sgt2 berbaloi sbb fullpack set tuh tahan 4 bulan consume...

ramai tnya saya ttg tips2 penting penjagaan kulit , dan hari ini saya akan kongsikan tips2 yg mungkin anda juga boleh follow...:-

1) selawat & doa b4 amalkan suplement
2) amalkan suplement tnpa skip
3) minum air 5 liter sehari
4) kurangkan minuman bergas/berais ( kalau boleh jgn sntuh lgsung)
5) elakkan makanan2 yg berminyak
6) guna produk2 skin yg tiada bhn hdrokinon
7) pakai krim spf ketika ingin keluar 
8) jgn lupa serum / night cream stiap mlm b4 sleep
9) cuci muka menggunakan air suam
10) terakhir sekali,ISTIQAMAH,maka anda akan dpt hasil kulit yg sgt2 sihat tnpa sebarang cela,insyallah...

kat bawah ni ader beberapa testimoni yg sempat saya uploadkan di sini ya,insyallah saya akan update lg testimoni2 client saya...

ohh ya sebelum terlupa,kpd yg dh email bertanyakan set suplement skincare,saya dah reply smua email2 anda ya...so plz check ur inbox/spam email ok...

x lupa juga kpd yg dh booking deposit utk dptkan best price set skincare tuh,jangan lupa balance nya ya,saya akan kurierkan secepat yg mgkin agar anda dpt consume set tersebut.

seperti biasa,payment sebelum jam 11 am,saya akan kurierkan pada hari yg sama yaa...

kpd pembaca2 baru/ pelanggan2 baru yg masih lagi belum mencuba set suplement skincare ni,boleh terus email saya cpt2 dan saya akan reply n consult anda dgn set yg sesuai dgn jenis masalah kulit anda ya...dan sila inform di bawah email tersebut utk dptkan best price utk set skincare tersebut...

Anda bekerja atau tinggal berdekatan dengan mana2 tempat ini?

Subang Emphire Tower,
Jalan Todak Seberang Jaya Perai
Medan IStana Ipoh
Taman Molek JB
Wangsa Maju KL
Jalan Sultan Yahya Petra Kota Bharu
Wisma Damai, Jalan Damai Kota Kinabalu.


Anda boleh ke Shaklee outlet yang berdekatan dengan anda dan membeli menggunakan ID saya ( sila email utk dptkan my id no)  dan kpd yg berminat utk sertai my group shaklee utk create ur income,sila email saya di honey_nurhaliza@yahoo.com...saya akan guide anda bagaimana menjana income yg best dgn sertai my group shaklee..

SUPPLEMENT AKAN MEMBERI IMPAK YANG HEBAT APABILA SEMUANYA DILAKUKAN DENGAN ISTIQAMAH...IAITU BERTERUSAN.

testimoni 1 :- 

customer telah consume set suplement skincare 

 testimoni 2 :-

beliau telah consume dgn set suplement skincare + esp


 testimoni 3:-

beliau telah consume dgn set herblax+lechitin...


 testimoni 4 :-

beliau telah consume dgn gla complex...


kpd yg berminat sila email ur order ke honey_nurhaliza@yahoo.com ya

0 CPM's comments:

Post a Comment