24 May 2012

~ Tiada apa yg Mustahil,Cantek dgn Shaklee!! ~


Hanny,

Saya adalah pengamal set Skin Supplement Shaklee (Vit  C, Vit E, & B Complex) beserta ESP. Saya mula consume dengan set ini pada 9 Mac 2012 yang lalu.

Alhamdulillah pertemuan saya dengan Hanny di alam maya hampir merubah keseluruhan hidup saya. Mengapa saya kata begitu? Saya mulakan dengan perkongsian cerita ini. 3 tahun lalu saya pernah terlibat dalam satu kemalangan jalan raya. Kecederaan yang saya alami adalah pada betis, lutut, bahu dan lengan.  Kecederaan paling teruk dalah pada betis kerana terkena tusukan tajam yang hampir mengenai tulang betis saya. Syukur Alhamdulillah saya masih diberi kesempatan oleh Allah SWT untuk melihat dunia ini.  Apabila beransur pulih saya rasa hampir putus asa apabila kesan kecederaan tersebut merubah hampir keseluruhan kaki dan tangan saya.  Parut yang ada amat tebal dan dalam.  Saya hilang punca dan terus “buat-buat lupa” akan kesan-kesan yang ada walaupun saya selalu sedih apabila melihatnya.  Sehingglah saya dipertemukan dengan Hanny di alam maya yang memperkenal Shaklee sebagai makanan tambahan untuk tubuh.

Saya cekalkan hati dan beranikan diri untuk ambil langkah pertama bagi mencuba produk ini. Hanny menasihatkan saya sebagai permulaan untuk consume set skin supplement. Atas bimbingan dan nasihat yang Hanny berikan Alhamdulillah saya telah nampak kesannya kini.  Pada 9 Jun 2012 ini genaplah 4 bulan pengambilan set skin supplement ini. Apa yang boleh saya katakan..tidak banyak. Anda cuma anda perlu lihat gambar-gambar yang saya sertakan ini. Saya juga yakin jika saya terus berdisiplin mengamalkannya maka saya akan memperolehi hasil yang lebih menakjubkkan.

Kepada Hanny, terima kasih tidak terhingga kerana walaupun kita tidak pernah bersua muka, tapi saya yakin keikhlasan anda berkongsi kebaikan ini akan juga memberikan kesan yang baik & positif kepada kami.

Syukur Alhamdulillah kerana Allah SWT telah memudahkan urusan hidupku untuk kembali sembuh.  Selain itu juga saya bertambah yakin dalam kerjaya saya yang perlu berhadapan dengan ramai orang.  Kerana orang lain boleh lihat kita tampil yakin, sihat, cergas & maintain!

cantekkkk laaaa...kan?? 

click to enlarge

"tiada yg mustahil dgn set skincare shaklee"

itu je yg mampu saya ucapkan utk client saya yg menghantar testimoni2 yg sgt2 baik...syukur alhamdulillah doa saya diperkenankan utk smua customer2 saya...so bila dh dpt hasil yg baik,nak teruskan consume atau nak stop? tepuk dada tnya hati anda....sudah tentunya anda mahu teruskan consume set suplement skin ni smpi bila2 kan?? 

kini,saya mampu tersenyum lebar bila baca smua testimoni2 customer saya...dalam hati kecil saya, syukur alhamdulillah Ya Allah!!! :))))) 

ingin jadi seperti nouri?? email saya cpt utk dptkan pakej harga yg sgt2 menarik dan saya akan berikan konsultasiterhadap jenis masalah kulit yg anda alami...

email ke honey_nurhaliza@yahoo.com

0 CPM's comments:

Post a Comment