12 June 2012

~ Cantekkan Skin Dgn Suplement !!






Amacam best x baca testimoni2 kat atas tuh?? Saya percaya,masih ramai lagi pembaca2 blog saya ni yg belum lagi mencuba set suplement skincare yg saya suggest kan ni...

Alhamdulillah saya panjatkan kesyukuran sbb dgn sharing produk2 suplement yg baik ni,saya dpt bantu lebih ramai wanita2 di luar sana utk dptkan kulit yg bersih,sihat & cantekkk...maka tidak hairanlah mereka dgn tnpa rasa ragu2 terus email kpd saya utk mendapatkan konsultasi terlebih dahulu ttg masalah kulit yg mereka alami...bersyukur kerna majoriti client2 saya sgt2 berpuas hati dgn hasil yg diperolehi...tp mereka haruslah mengikut saranan2 yg saya bg di email...nak tahu apa tips2 kecantikan yg saya beri pd mereka?? jom cpt2 email kpd saya ,insyallah saya akan consult anda dgn baik...

Kalau anda  perasan, raya dah x lama lagi kan?? jikalau anda inginkan kulit yg sihat,cntek,bersih tnpa sebarang cela,dh smpi masanya utk anda mencuba set suplement skincare yg saya suggestkan ni agar anda kelihatan cantek dan berseri2 di pagi raya nnt....sbb bila skin anda bermasalah,jerawat sana sini,masalah jeragat menghantui diri anda selama ni,mesti rasa kurg keyakinan diri kan?? btul x?? rasa x confident je nak berdepan ngn cosuin2 yg kulitnya cntek2...so apa kata,bukakan minda dan hati kita utk mencuba set suplement skincare yg saya sgt2 rekomen utk anda mencubanya,sudah pasti anda dpt hasil yg sgt2 baik,insyallah...tp sebelum tuh,kene la email kpd saya & jgn lupa nyatakan ur prob skin ok...saya akan suggestkan set2 yg sesuai dgn jenis masalah yg anda hadapi...

antara set yang biasa di sarankan adalah:-
SET 1 mengandungi Vitamin B-compleks,Vitamin C dan Vitamin E
-untuk  masalah kulit berjerawat yang tidak serius.
-untuk maintain kulit tetap licin dan berseri serta awet muda.
SET 2 mengandungi Vitamin B-compleks,Vitamin C,Vitamin E, Zinc.
untuk kulit berjerawat batu dan bernanah  serta meninggalkan parut yang sukar untuk dihilangkan.
SET 3 mengandungiVitamin B-compleks,Vitamin C,Vitamin E , Alfafa.
-Kulitberjerawat akibat resdung dan selain dari muka bahagian belakang juga dipenuhi jerawat.
-Sesuai buat mereka yang alah pada makanan laut.
SET 4 mengandungi Vitamin B-compleks,Vitamin C,Vitamin E & GLA
-Untuk kulit yang berjeragat,serta sering terdedah pada cahaya matahari yang terik.
 
Set 5  hanya Vitalea & ESP
buat mereka yang tidak mempunyai masalah kulit cuma ingin maintain kulit sihat dan berseri.
 
 
Namun kesemua set di atas digalakkan diambil beserta ESP untuk menampakkan kesan yang lebih optimum jika digabungkan pengambilannya dengan ESP.
Pengambilan ESP membantu menghasilkan sel yang sihat. Protien membantu membina dan membaiki sel tisu.ESP atau nama penuhnya Energizing Soy Protien adalah supplement untuk protien. Protien adalah binaan asas sel dan tisu dalam tubuh kita. Gabungan sel akan membentuk tisu, dari tisu membentuk organ seterusnya membentuk sistem.Protien ini diperlukan untuk penghasilan sel dan membaiki tisu2 sel dalam badan serta ia penting untuk keanjalan kulit.Sel yang sihat sangat penting. Ini kerana sel yang sihat mampu menyerap semua nutrien dan zat vitamin dengan baik dan optimum. Maka sangat penting kita mempunyai sel yang sihat.

so langkah terbaik utk atasi masalah seperti kulit berminyak,kulit kering,jerawat bernanah,jerawat akibat resdung,masalah jeragat,amalkan set skincare yg saya akan suggestkan set...utk tahu apa set yg sesuai dgn jenis prob skin yg anda alami,sila emailkan ur prob skin ke honey_nurhaliza@yahoo.com ,dan saya akan berikan best price utk pembaca2 blog saya yg email kpd saya utk membeli set skincare tersebut. "sila nyatakan jika anda inginkan best price dari saya"

Anda bekerja atau tinggal berdekatan dengan mana2 tempat ini?

Subang Emphire Tower,
Jalan Todak Seberang Jaya Perai
Medan IStana Ipoh
Taman Molek JB
Wangsa Maju KL
Jalan Sultan Yahya Petra Kota Bharu
Wisma Damai, Jalan Damai Kota Kinabalu.


Anda boleh ke Shaklee outlet yang berdekatan dengan anda dan membeli menggunakan ID saya ( sila email utk dptkan my id no)  

Nak pendapatan sampingan & join group saya? Sila emel honey_nurhaliza@yahoo.com utk mengetahui tips bagaimana  mendapat income 4 -5 angka. tiada apa yg mustahil jikalau kita berusaha,Bimbingan disediakan.

SUPPLEMENT AKAN MEMBERI IMPAK YANG HEBAT APABILA SEMUANYA DILAKUKAN DENGAN ISTIQAMAH...IAITU BERTERUSAN.

 


"setiap kali anda membeli set2 skincare atau apa shj jnis suplement dari saya,saya sentiasa mendoakan anda dilimpahi rezki dari Allah ,diberikan kesejahteraan dan kerahmatan serta akan dpt hasil yg baik terhadap suplement2 yg anda beli,insyallah...- CPM honey nurhaliza- 

2 CPM's comments:

  1. wah..
    bestnye..
    tgh kumpul duit nk beli nie..=)

    ReplyDelete
  2. k.hanny ni comel betol....cam umur 21 je...suka tgk pic2 k.hanny pasal comel..keep in touch yaa :)

    ReplyDelete