18 June 2012

~ Ingin Cantik,Mmg Perlukan Suplement!! ~



skin cantik + sihat dgn amalan suplement setiap hari...

Jujur saya akui,Datin Norjuma mmg memiliki kulit yg sgt2 cntek & sihat...kalau kita lihat di youtube di atas,jelas menunjukkan utk mendapatkan kulit yg sihat & cantek tanpa sebarang cela,jangan lupakan amalan suplement setiap hari...maka tidak hairanlah,beliau memiliki kulit yg sgt2 cantek...

Saya terima email yg sgt banyak tentang jenis masalah kulit yg client2 saya hadapi...kdg2 saya rasa dah mcm "pakar kulit skin new york" plak...ahahha..peaceee...tp ikhlas saya nyatakan,saya hanya bantu golongan2 yg ingin mendapatkan kulit yg sihat & cantek...bila anda smua berpuas hati,saya pon turut rasa gembira & puas bila dpt membantu...('_')

jom kita teruskan membaca...

Orang yang mudah stress akan menampakkan kesan stress di kulit wajah !!! Kulit mudah nampak kusam, bergarisan sedikit , dan paling kiritikal nampak lebih tua dari umur yang sebenar.

Mengapa ianya terjadi? sebab bila kita stress, badan kita akan menggunakan b complex yang sedia ada supaya badan mampu bertahan. Secara langsung stress yang berterusan mampu merosakkan vitamin  yang sedia ada. Maka pentingnya makanan yang mengandungi vitamin B diambil dalam menu harian kita demi memastikan keperluan vitamin ini oleh badan sentiasa dapat dipenuhi. 

Tip-tip untuk kulit yang sihat : 
  • .Ambil diet yang seimbang.
  • .Pastikan keperluan Vitamin C,E,dan B dalam badan mencukupi.
  • .Minum air putih dengan banyak dan berterusan.
  • .Memakai losyen pelindung matahari yang bersesuaian.
  • .Bersenam secara teratur.
Dapatkan vitamin atau supplement untuk mencantikkan kulit anda di blog saya atau anda boleh terus email kpd saya di honey_nurhaliza@yahoo.com utk mendapatkan konsultasi terlebih dahulu. 

Serikan wajah dan kekal sihat dengan mengambil vitamin yang terbaik tanpa kesan sampingan =)

****************************************************************************
testimoni client2 saya...click for enlarge yaa






cara mudah utk mendapatkan produk terbaek ni :-


1) email saya di honey_nurhaliza@yahoo.com  ( serius buyer,saya x kan layan backout buyer yg saya dh list kan ) 


2) nyatakan jenis2 prob skin yg anda sdg alami.


3) last skali sila request utk dptkan best price.


4) sila nyatakan bila anda boleh membuat payment..payment b4 jam 12tghari,saya akan kurierkan pd hari yg sama.


5) tunggu produk anda sampai di keesokan harinya @ 1-2 hari waktu bekerja .


6) bila brg dh smpi,sila maklumkan di email saya..saya akan guide jadual mkn utk anda.




p/s: bg yg tinggal di sabah/sarawak yg ingin dptkan set suplement ni di tmpt anda dgn best price,sila emailkan saya di honey_nurhaliza@yahoo.com

2 CPM's comments:

  1. cantik nyeeeeeeeeeeeeeeeeeee akak saya nie :))

    ReplyDelete
  2. Tudung cantik! Akak beli kat mana? 3 tone ea?

    ReplyDelete