21 June 2012

~ Nak Nampak Lebih Muda??


Pernah x org meneka umur anda lebih muda?? ke dorg teka umur anda lebih tua dari usia?? banyak perbezaan kita boleh lihat antara org yg mengamalkan suplement dgn org yg x mengamalkan suplement...anda boleh lihat perbezaan nya dari segi struktur kulit & lagi satu of cource nmpk dari segi luaran wajahnya tmpak lebih muda dari usianya...

Tuh sbb la,saya sgt2 suka share2 kebaikan suplement yg saya tuliskan di blog ni...sbb saya nak anda smua nampak lebih muda dari usia sebenar anda...ader juga yg bertanyakan kpd saya, "saya dh terlewat ke utk amalkan suplement2 ni?? " dan jwpn saya , " syukur alhamdulillah sbb Allah bukakan pintu hati anda utk menjaga kesihatan & kecantikan kulit,masih belum terlewat lagi utk anda mendapatkan kulit yg sihat" 

Ok dlm entry kali ni saya sharekan kebaikan2 vit e ya...tp kalau nak lebih cantek,vit e haruslah diambil skali dgn b complex,vit c dan if anda ader budget lebih,boleh tambahkan ESP,GLA,Vitalea dan sbg nya...suplment2 ni bukan shj bagus utk kulit malah sgt2 bagus utk kesihatan keseluruhan bdn kita..ramai juga testimoni client2 saya yg menyatakan ,sebaik shj consume suplement2 ni,bdn mmg sentiasa cergas,x mudah letih,x mengantuk,x rasa malas,senang bangun di waktu pagi dan bnyk lg testimoni2 yg anda smua boleh baca di older post ya...

"mereka2 yg mengamalkan set suplement skincare ni akan rasa lebih confident utk sentiasa nampak cantik berbeza dgn mereka2 yg tidak mengamalkan set suplement akan mudah rasa rendah diri,down,murung dsb nya...renung2 kan"




click for enlarge..

1. Vitamin E membuatkan si pengamal nampak muda kerana vitamin E melambatkan proses penuaan.Pengambilan vitamin E yang konsisten sangat membantu dalam mendapatkan tekstur kulit yang cantik. Ianya juga membantu menghilangkan parut dan jeragat.Membantu wajah nampak lebih berseri dan tidak kusam

2. Vitamin E mencegah segala pertumbuhan abnormal sel terutama kanser. Pengalaman ibu sendiri bila mengalami bengkak susu yang ketara, ibu akan mengambil dua biji vitamin E namun ianya bukanlah diamalkan secara berterusan cuma pada saat melalui saat bengkak susu atau clog duct.
Seorang teman sebelum ini mengalami masalah dimana tempat kemaluannya didapati mempunyai benjolan seperti bengkak ketumbuhan, beliau mengamalkan dua biji vitamin E selama 7 hari dan alhamdulillah ketumbuhan itu mengecut dengan sendirinya. Ini kerana Vitamin E membantu mengecutkan pertumbuhan abnormal sel dan melancarkan saraf terutama bagi ibu yang menyusu dan dapat mengelakkan bengkak susu yang berlarutan

3. Vitamin E sangat membantu dalam aspek kesuburan. Bagi ibu yang menyusu, kedinginan adalah masalah biasa yang bakal dilalui disebabkan hormon prolaktin yang lebih tinggi dari hormon estrogen. Walau bagaimanapun melalui pengalaman ibu, pengambilan vitamin membantu mengatasi masalah kedinginan.

4. Vitamin E membantu pengaliran darah dengan lebih lancar. Membantu mengatasi masalah sarah belakang terutama mereka yang sering mengadu masalah sakit bahagian belakang badan

5. Vitamin E membantu mempercepat proses baik luka. Sangat membantu apabila si ibu yang menyusu mengalami luka di bahagian nipple. Rata2 ibu yang menyusu akan melalui saat sukar apabila puting susunya melecet ataupun luka. Pengambilan yang konsisten sangat membantu si ibu recover dari kesakitan yang dilalui.

6. Bagi wanita yang pernah melahirkan anak, perasankah anda kawasan erola iaitu kawasan bahagian puting susu menjadi besar dan gelap. Semakin banyak kelahiran akan membuatkan ianya semakin gelap. Ibu membuat kesimpulan bahawa ianya merupakan pigmentation after kelahiran. Namun dengan pengambilan vitamin E yang konsisten membantu kawasan gelap itu mengecil dan warna puting menjadi cerah semula

7. Bagi yang mempunyai masalah pre-menstrual yang teruk, vitamin E membantu mengurangkan kesakitan akibat pre-menstrual.

email ur order now : honey_nurhaliza@yahoo.com

1 CPM's comments:

  1. CPM mcm sebaya sy je 20..hehe. still muda. cntik n gojes :)

    ReplyDelete