06 June 2012

~ Promo Jun - Vit E Complex ~testimoni vit cinta...mmg terbaekkkk


*Amaran: Untuk bacaan lelaki dan wanita yang sudah berkahwin sahaja. Kandungan artikel mungkin mengandungi elemen yang tidak sesuai dibaca jika anda masih di bawah umur!


Vitamin E memainkan peranan yang penting untuk menghasilkan hormon seks serta merangsang libido.


Saya  selalu kongsikan khasiat Vitamin E terutama untuk kecantikan kulit, kesihatan jantung dan untuk penyembuhan luka. Maka, kali ini saya akan fokus kepada peranan Vitamin E untuk kesihatan seksual, atau lebih spesifik, bantu menghangatkan hubungan intim suami isteri.

Peranan Vitamin E kepada suami:* Lebih tenaga (seksual)* Ereksi yang lebih lama* Lebih mudah terangsang* Libido yang lebih kuat* Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat

Peranan Vitamin E kepada isteri:* Lebih tenaga (seksual)* Lebih mudah terangsang* Libido yang lebih kuat* Untuk menstabilkan hormon seks/ kewanitaan, terutama bagi ibu menyusu yang mempunyai kandungan hormon prolaktin (hormon menyusu) yang tinggi.sila emailkan ur order ke honey_nurhaliza@yahoo.com ,dan saya akan berikan best price utk pembaca2 blog saya yg email kpd saya utk membeli apa shj jenis suplement"sila nyatakan jika anda inginkan best price dari saya"


p/s: kpd yg ingin dptkan Gla Complex dgn harga "best" ,boleh terus email kpd saya ya..Bagi anda yang ingin membuat pesanan vitamin FULLPACK dan ingin membuat pembayaran melalui kad kredit,
sila SMS | Emelkan saya detail berikut : -
NAMA :
ALAMAT : 
NO TEL :
PESANAN VITAMIN :

Anda bekerja atau tinggal berdekatan dengan mana2 tempat ini?

Subang Emphire Tower,
Jalan Todak Seberang Jaya Perai
Medan IStana Ipoh
Taman Molek JB
Wangsa Maju KL
Jalan Sultan Yahya Petra Kota Bharu
Wisma Damai, Jalan Damai Kota Kinabalu.


Anda boleh ke Shaklee outlet yang berdekatan dengan anda dan membeli menggunakan ID saya ( sila email utk dptkan my id no)  

Nak pendapatan sampingan & join group saya? Sila emel honey_nurhaliza@yahoo.com utk mengetahui tips bagaimana  mendapat income 4 -5 angka. tiada apa yg mustahil jikalau kita berusaha,Bimbingan disediakan.

SUPPLEMENT AKAN MEMBERI IMPAK YANG HEBAT APABILA SEMUANYA DILAKUKAN DENGAN ISTIQAMAH...IAITU BERTERUSAN.


 


1 CPM's comments: