20 June 2012

~ Testimoni Isteri Happy !!~

Lumrah manusia pabila mendapat sesuatu ujian,barulah ianya akan sedar...pabila kehilangan sesuatu,baru nak menyesal...dan saya hrp dgn perkongsian 1 kisah benar ni,hrp2 isteri2 di luar sana ambil iktibar atas apa yg anda baca...saya juga pesan utk diri sndiri & saya juga akan sentiasa menjaga kesihatan & kecantikan utk kekasih halal saya dunia & akhirat...sbb apa yg kita lakukan tuh merupakan 1 pahala ibadah utk kita sbg seorg isteri.

Tuh sbb la dlm blog saya ni,banyak saya tegaskan & sharing bab2 menjaga kesihatan & kecantikan kulit & syukur alhamdulillah secara x lgsung saya dpt membantu wanita2 yg inginkan kulit yg sihat & cantik...

ok lah,saya x mo tulis panjang2 kali ni,ckup saya kongsikan 1 kisah yg mgkin kita smua boleh mengambil iktibar atas kisah dr pengirim "isteri happy" ni...

Assalamualaikum CPM honey nurhaliza....

1st of all,sorry kalau email ni menganggu u..& thanks in advance sbb sudi baca apa yg bakal i coretkan di sini...

Act,i mmg dh lama jd follower u since ujng thn 2010 lg...i x de blog,tp stiap kali masuk office,i pasti bkk link blog u dlu n ngk kot2 ader x u update new entry...mmg blog u bnyk sedarkan i...bnyk aspek laa...susah i nak explain kan kat sini...

Ok i pendekkan cerita,takut u boring plak baca panjang2 kan....secara ringkasnya i nak ucapkan jutaan terima kasih yg x terhingga sbb secara x lgsung u dh bnyk tolong org2 mcm i ni...yg ader prob skin...

Ok before tuh,terus terang i ckp,i mmg hampir2 nak berpisah dgn husband i..maybe sbb i terlalu bz n abaikan kesihatan & kecantikan kulit..akibatnya i lgsung x jaga kecantikan i sehinggalah dlm i x sedar,husband i ader perempuan lain di blkg i...yaa mybe ader hikmah atas apa yg berlaku dan membuatkan i sedar utk menjaga smula kecantikan & kesihatan diri yg i abaikan selama ni utk die...tuh pon i terbuka hati utk mencuba produk u pada januari 2012 arituh...

Muka i mmg jenis yg sgt2 dry n jeragat sana sini membuatkan kulit i jadi x sekata..nmpk sgt kusam,ditambah plak i x jaga kecantikan kulit membuatkan kulit lg nmpk tua dr usia...then since u guide i dlm email,i jd lebih bersemangat utk jaga smula kesihatan & kecantikan kulit i...

Alhamdulillah,since i consume set suplement skincare,esp,gla yg u suggest pd i,skin i mmg nmpk sgt2 perubahan nya..jeragat i makin pudar,skin lebih moist sbb i ikut suggestion u utk minum air sehari 3 liter,pori2 kat muka semakin mengecil,skin lebih lembut dan yg paling ketara,kwsn2 gelap di bhgn ketiak dah kembali cerah dan kulit muka bertambah cerah n lebih glow...

Dan hubungan i dgn hsband makin pulih dan baik,i jaga smula kecantikan yg i dh abaikan selama ni semata2 utk nya...alhamdulillah,Allah sedarkan i di atas apa yg telah berlaku.

Untill now,i still consume set suplement tuh smua tanpa skip & i janji akan kekal dgn suplement tuh smpi bila2 mcm yg u suggestkan...now i dah mula consume set suplement "kesuburan" yg u suggestkan last month...hrp2 usaha i utk pregnant dikabulkan Allah.

To hanny,thanks sbb x jemu2 u guide i kat email ...mmg benar kata customer2 u,servis u layan customer mmg baik...moga Allah membalas segala jasa2 u dan lebih dimurahkan rezeki..

Hope u still guide i smpi bila2 ya...sbb bg i,u're my idole...bnyk tips2 kecantikan dan kesihatan yg u share kan kat blog u...no wonder la u memiliki skin yg sgt2 cantik...

Thanks again...

Love,
- Isteri happy- 




**********************************************************
testimoni 2 : -


salam kak honey..

saya dah 2bulan consume set skincare + esp yang akak syorkan..alhamdulillah, banyak dah nampak kesan nya..first sekali yang saya perasan badan saya dah tak letih, bangun pagi nak pergi kerja tu senang sangat..lepas tu bibir saya dah xkering lagi..kalau tak, tak boleh hidup kalau xde vaseline or lip balm, asyik sapu kat bibir je tapi sekarang dah tak lagi :) selain tu, whitehead kat muka pun dah berkurang...muka pun dah tak kusam dan jerawat dah segan nak tumbuh..

esp saya dah nak habis nanti saya order lagi dengan akak..tapi ingat nak pergi beli sendiri guna id akak boley? umah saya dekat dengan wangsa maju..tapi apa-apa nanti saya akan inform akk semula ok :)

thanks sebab syorkan pakai set tu..suka sangat

*************************************************************************************************
cara mudah utk mendapatkan produk terbaek ni :-


1) email saya di honey_nurhaliza@yahoo.com  ( serius buyer,saya x kan layan backout buyer yg saya dh list kan ) 


2) nyatakan jenis2 prob skin yg anda sdg alami.


3) last skali sila request utk dptkan best price.


4) sila nyatakan bila anda boleh membuat payment..payment b4 jam 12tghari,saya akan kurierkan pd hari yg sama.


5) tunggu produk anda sampai di keesokan harinya @ 1-2 hari waktu bekerja .


6) bila brg dh smpi,sila maklumkan di email saya..saya akan guide jadual mkn utk anda.


p/s: bg yg ingin membeli sendiri di branch2 shaklee ,sila request my id no di email saya yaa...then attachkan resit pembelian utk saya guide anda cara pengambilan suplement yg betul.




hubungi saya utk mendapatkan konsultasi tentang jenis masalah kulit anda & penyelesaian nya...sila email ke honey_nurhaliza@yahoo.com

1 CPM's comments:

  1. honey..
    terharu sbb dapat balasan emel yg sgt cepat dr awak ;)

    ReplyDelete