11 June 2012

~ Testimoni Set Suplement Skincare,Anda bila Lagi?? ~

‘’Pin!Pin! Akk comel..nk bg testimony ni.:P





Saya telah menggunakan supplement skincare Shaklee (Vitamin E complex,Vitamin C and Vitamin B complex) selama lebih kurang 2 bulan. Hasilnya sgt2 memuaskan hati dan sanubari ini.Cewah!:p Memula saya agak was2 dgn skincare ni,sbb takot ade side effects kalu kite mkn..tp Alhamdulillah..xde perkara2 pelik berlaku pada kulit saya,malah kulit lebih glow,gebu and lembut.Kulit saya jenis yg sensitive,jadi x sesuai dgn sembarangan produk..tp semenjak menggunakan skincare ni,ibarat saya sudah menemui produk yg sy cari selama ini.hehe..Kalau nk ikutkan,kulit saya ni x mengalami banyak mslh kulit,Cuma jerawat selalu keluar x tentu psl time period (time x period pon sesuka hati jer die keluaq!!..).Selepas menggunakan skincare ni,jerawat pon takot2 nk keluar lagik! yezzaaa!!Kalau keluar pon kecik2 jer,cam malu2 gitu..pastu selang 2 hari da ilang dan xde parut.Kalau sebelum ni,ssh nk hilang jerawat and msti ade parut.Yg paling obvious skali,kulit jadi gebu,muke sentiase glow and shining2 (dlm melayunye ‘berseri-seri’ ..hehe). Saya x suke pakai make-up sgt,so, slalu saya keluar pon pakai eye-liner and lip bam je. Ramai yg tegur perubahan kat muke saya..:) Even without make-up,muke berseri-seri.Natural beauty!auww!!haha.Pegi mane-mane pon org pndng je tau!Dan yg paling penting..makan skincare ni mstila minum air msk yg cukup.Satu hari 3-5 Liter..jadi secara x lgsung,pengambilan air kita lebih dr cukup.Sistem penghadaman jadi semakin lancar,bdn rase lebih ringan.Sbb saya ni aktif bersukan,jadi saya dpt rasekn bdn saya ringan bile bersukan.Trase bdn lebihsihat.Jadi,saya sgt2  sarankan pada wanita2  yg nk jaga kulit tu,pengambilan vitamin sebagai supplement kesihatan,sgt2 penting. Skincare ni sgt diperlukan oleh kulit kita.Semua wanita ingin memiliki kulit yg cantik,sape x nk jadi cntikkn? Kecantikan luaran datangnye daripada dalaman.So,jagalah kulit kita dr sekarang.:)

p/s :Tq akak CPM comel,sbb tanpa akk,sypon x tau skincare ni wujud.Syg akk lebey la..hehe..!:P ‘’

p/s: * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

utk tahu apa set yg sesuai dgn jenis prob skin yg anda alami,sila emailkan ur prob skin ke honey_nurhaliza@yahoo.com ,dan saya akan berikan best price utk pembaca2 blog saya yg email kpd saya utk membeli set skincare tersebut. "sila nyatakan jika anda inginkan best price dari saya"

Anda bekerja atau tinggal berdekatan dengan mana2 tempat ini?

Subang Emphire Tower,
Jalan Todak Seberang Jaya Perai
Medan IStana Ipoh
Taman Molek JB
Wangsa Maju KL
Jalan Sultan Yahya Petra Kota Bharu
Wisma Damai, Jalan Damai Kota Kinabalu.


Anda boleh ke Shaklee outlet yang berdekatan dengan anda dan membeli menggunakan ID saya ( sila email utk dptkan my id no)  

Nak pendapatan sampingan & join group saya? Sila emel honey_nurhaliza@yahoo.com utk mengetahui tips bagaimana  mendapat income 4 -5 angka. tiada apa yg mustahil jikalau kita berusaha,Bimbingan disediakan.

SUPPLEMENT AKAN MEMBERI IMPAK YANG HEBAT APABILA SEMUANYA DILAKUKAN DENGAN ISTIQAMAH...IAITU BERTERUSAN.



1 CPM's comments: