03 July 2012

~ Alhamdulillah Syukur- Shaklee memberi perubahan yg baik !! ~




Assalam buat  adikku honey comey lote..


Akak  ni tak pandai nk mengarang panjang2 cuma apa yg bleh akk gtau akk bersyukur dpt menggunakan shaklee..utk pengetahuan hanny, akk start makan vit E dulu pada 24.3.2012...dan pada 1.5.2012 akak mula pula dgn lover's pack (b com,vit c&zinc)..sbb masa tu tak da duit nk beli set cuma try vit e dulu...tp walaupun agak mahal tapi bila difikir2kan balik mmg berbaloi2..

so skang akk cter perubahan yg akk rasa..dari segi kulit, akak dapat rasa muka akk ada perubahan dari segi pori2 dah mengecil, kulit menjadi lembut,muka dah tak berminyak, dan jeragat dah makin pudar wpun masih ada..satu lagi akk punya dark circle dah makin berkurangan...

bab bila pakai foundatiion, bb cream alhamdulilah sekata jer...sbb akk dah tak pakai bedak dll..just apply bb cream@day cream light n pkai lipstick skit jer...muka nampak natural jer..puas hati...thanks a lot dik..

utk pengetahuan hanny, berat akk pun dah susut dlm 3-4kg tapi akk tak tau dari multivit yg mana bg kesan tu..apa2pun bersyukur..

cuma ada bbrp persoalan nk tnya ngan hanny (ada akk wassap hanny hr tu yg masa hari danish warded)..

1..vit mana yg boleh bg kesan pd hubungan suamiisteri?

2. akk ada problem ngan breast belah kanan akk yg mana kalau ikutkan twin akk dah tak menyusu dah lbh setahun lbh tp bila picit susu akan keluar skit2..akk nk tnya adakah vit2 ni bg kesan berkaitan bfeeding?akk ada bc dlm entry hanny psl fungsi b com yg mana blh memberi kesan yg baik pada susu..adakah sbb itu akk punya susu kuar..cuma akk ada stop 4-5 hari nk tgk perubahan tp sama jer..then akk continue makan balik..hr tu amik darah tuk pemeriksaan hormon..alhamdulilah hormon susu akak ok..

3.dik,vit mana yg blh turunkan berat bdn antara 4 vit2 tu..sbb senang nk order nnt....hehe..

arap hanny dpt meluangkan masa menjawap soalan2 akk tu yer..

tq dik sbb perkenalkan akk dgn produk ni...insyaAllah akk akan terus amalkannya...

harap hanny berpuas hati ngan testimonial akk ni..sorry asyik tertangguh sbb bz ngan twin yg makin nakal dan buas skang ni..heheh

salam sayang dari akk buat adik akk yg baik hati..muahhhh...semoga ukhwah kita berkekalan hingga hujung nyawa..rindu nk jumpa hanny lagi..bye take care dik...

*********************************************************************************************************


PENTING !! SILA BACA ...
customer bertanya : adakah selepas saya membeli dgn akak,akak akan terus consult saya sehingga berjaya dpt hasil yg baik??


jwpn  saya : of cource,sudah semestinya saya akan terus guide smua client2 yg purchase dgn saya kerana saya ingin anda smua berpuas hati dgn khidmat servis dari saya...:))


antara set yang biasa di sarankan adalah:-
SET 1 mengandungi Vitamin B-compleks,Vitamin C dan Vitamin E
-untuk  masalah kulit berjerawat yang tidak serius.
-untuk maintain kulit tetap licin dan berseri serta awet muda.
SET 2 mengandungi Vitamin B-compleks,Vitamin C,Vitamin E, Zinc.
untuk kulit berjerawat batu dan bernanah  serta meninggalkan parut yang sukar untuk dihilangkan.
SET 3 mengandungiVitamin B-compleks,Vitamin C,Vitamin E , Alfafa.
-Kulitberjerawat akibat resdung dan selain dari muka bahagian belakang juga dipenuhi jerawat.
-Sesuai buat mereka yang alah pada makanan laut.
SET 4 mengandungi Vitamin B-compleks,Vitamin C,Vitamin E & GLA
-Untuk kulit yang berjeragat,serta sering terdedah pada cahaya matahari yang terik.
 
Set 5  hanya Vitalea & ESP
buat mereka yang tidak mempunyai masalah kulit cuma ingin maintain kulit sihat dan berseri.
 
 
Namun kesemua set di atas digalakkan diambil beserta ESP untuk menampakkan kesan yang lebih optimum jika digabungkan pengambilannya dengan ESP.
Pengambilan ESP membantu menghasilkan sel yang sihat. Protien membantu membina dan membaiki sel tisu.ESP atau nama penuhnya Energizing Soy Protien adalah supplement untuk protien. Protien adalah binaan asas sel dan tisu dalam tubuh kita. Gabungan sel akan membentuk tisu, dari tisu membentuk organ seterusnya membentuk sistem.Protien ini diperlukan untuk penghasilan sel dan membaiki tisu2 sel dalam badan serta ia penting untuk keanjalan kulit.Sel yang sihat sangat penting. Ini kerana sel yang sihat mampu menyerap semua nutrien dan zat vitamin dengan baik dan optimum. Maka sangat penting kita mempunyai sel yang sihat.

so langkah terbaik utk atasi masalah seperti kulit berminyak,kulit kering,jerawat bernanah,jerawat akibat resdung,masalah jeragat,amalkan set skincare yg saya akan suggestkan set...utk tahu apa set yg sesuai dgn jenis prob skin yg anda alami,sila emailkan ur prob skin ke honey_nurhaliza@yahoo.com ,dan saya akan berikan best price utk pembaca2 blog saya yg email kpd saya utk membeli set skincare tersebut. "sila nyatakan jika anda inginkan best price dari saya"

Anda bekerja atau tinggal berdekatan dengan mana2 tempat ini?

Subang Emphire Tower,
Jalan Todak Seberang Jaya Perai
Medan IStana Ipoh
Taman Molek JB
Wangsa Maju KL
Jalan Sultan Yahya Petra Kota Bharu
Wisma Damai, Jalan Damai Kota Kinabalu.


Anda boleh ke Shaklee outlet yang berdekatan dengan anda dan membeli menggunakan ID saya ( sila email utk dptkan my id no)  

Nak pendapatan sampingan & join group saya? Sila emel honey_nurhaliza@yahoo.com utk mengetahui tips bagaimana  mendapat income 4 -5 angka. tiada apa yg mustahil jikalau kita berusaha,Bimbingan disediakan.

SUPPLEMENT AKAN MEMBERI IMPAK YANG HEBAT APABILA SEMUANYA DILAKUKAN DENGAN ISTIQAMAH...IAITU BERTERUSAN.

 


1 CPM's comments:

  1. Salam sis honey..sy nk tnye opinion sis..which one is better..option 1: amek esp sblm bkfast n vit e sblm tidur..option 2 : amek esp n vit e together sblm tdur..hope sis sudi share..tq sis

    ReplyDelete