12 July 2012

~ Nak cantekkk?? jom baca testimoni ni !! ~


Hai Hanny Dear.. Assalammualaikum... 

Dah lama jugak since sya consume Vitamin2 Shaklee tapi tak penah send apa2 progress tuk Hanny.. :-) hehehe.. sya ni silent reader blog2 org.. plus sya agak jarang menonjolkan diri untuk testimoni bagai ni.. hehe.. but for Hanny my friend.. I will do it.. 

Sya hanya consume Set Skincare .. as u all know.. Vit C, B complex ngn E .. sebagai tambahan sya amk GLA dan jugak ESP.. my skin actually takde masalah sangat.. but bila dan masuk angka 30 ni .. ahakss.. penjagaan mmg amat penting.. sya suka pada kecantikan tapi dlu sya rasa nak cantik kena pakai barang mahal.. kena maintain mahal ala2 artis.. hehe.. tak mampu kot.. tapi bla tgk skin tak mcm zaman remaja dlu.. sya tergerak nak mkn supplement.. n frankly mmg sya tak penah tgk Vitamin2 bagai ni sbb dlu I was told that Vit B bole menggemukkan.. waaa.. takut tu.. hehehehe.. betahun la sya abaikan pengambilan supplement ni.. only do the facial and minum Collagen.. tu pun bru sgt ler.. hehehe.. di pendekkan citer.. sya terbaca blog hanny ni from others' comment kat FB.. tu yg sya beriya baca smpi la email Hanny sendiri.. kami berbual mcm2.. dan knowing her .. shes very nice.. suma benda Hanny ckp details.. sya consume set skincare.. Alhamdulillah .. tak smpi 2weeks.. my skin getting better .... day by day.. kecuali pada masa2 tertentu la dlm seblan tu ada gak pimples naik cuma tak semeriah mcm dlu.. terutama kat forehead.. Gla pula bagus dlm mengatur balik circle period.. sangat baik.. ESP pula buat sya kenyang ... which I like it very much in a way sya nak berdiet :-) .. i.Allah suma bole ngn Vitamin2 Shaklee but provided kena minum air kosong 3-5L perday.. but sya honestly 3L je la.. sbb weekdays bila tengah mengajar sometimes susah nak tinggalkan kelas .. hehehe...dan skrg sya nak cuba pula Set penjagaan muka Mary Kay Melacep.. sya dah order dri hanny..i.Allah kita tgu hasil nya nnt.. sya pecaya pada Istiqomah.. dan sabar... sabar itu Indah.. i.Allah kalau kita konsisten ngn apa yg kt usahakan pastinya akan mendapat hasil yg kt nak..Amin .. Anyway TQVM Hanny.. mmuaaahhhh...


skin my dear friend,sgt2 cntek & halus after mengamalkan set skincare yg saya suggestkan utk beliau...

ingin jadi seperti beliau?? dapatkan konsultasi secara percuma dari saya terlebih dahulu sebelum anda decide utk mengambil set skincare ok...



email me honey_nurhaliza@yahoo.com

**************************************************
cara mudah utk mendapatkan produk terbaek ni :-


1) email saya di honey_nurhaliza@yahoo.com  ( serius buyer,saya x kan layan backout buyer yg saya dh list kan ) 


2) nyatakan jenis2 prob skin yg anda sdg alami.


3) last skali sila request utk dptkan best price.


4) sila nyatakan bila anda boleh membuat payment..payment b4 jam 12tghari,saya akan kurierkan pd hari yg sama.


5) tunggu produk anda sampai di keesokan harinya @ 1-2 hari waktu bekerja .


6) bila brg dh smpi,sila maklumkan di email saya..saya akan guide jadual mkn utk anda.


p/s: bg yg ingin membeli sendiri di branch2 shaklee ,sila request my id no di email saya yaa...then attachkan resit pembelian utk saya guide anda cara pengambilan suplement yg betul.


atau


Anda bekerja atau tinggal berdekatan dengan mana2 tempat ini?

Subang Emphire Tower,
Jalan Todak Seberang Jaya Perai
Medan IStana Ipoh
Taman Molek JB
Wangsa Maju KL
Jalan Sultan Yahya Petra Kota Bharu
Wisma Damai, Jalan Damai Kota Kinabalu.


Anda boleh ke Shaklee outlet yang berdekatan dengan anda dan membeli menggunakan ID saya ( sila email utk dptkan my id no)  

Nak pendapatan sampingan & join group saya? Sila emel honey_nurhaliza@yahoo.com utk mengetahui tips bagaimana  mendapat income 4 -5 angka. tiada apa yg mustahil jikalau kita berusaha,Bimbingan disediakan.

SUPPLEMENT AKAN MEMBERI IMPAK YANG HEBAT APABILA SEMUANYA DILAKUKAN DENGAN ISTIQAMAH...IAITU BERTERUSAN.


0 CPM's comments:

Post a Comment