30 July 2012

~ Nak Kulit Cantek Perlu Rajin & Istiqamah ~


Syukur Alhamdulillah,hari ini dah masuk 10 hari kita smua berpuasa kan?? Ramai client2 saya yg mengambil kesempatan Ramadhan ni utk mencuba set ramadhan yg saya suggestkan pd entry yg lepas dan alhamdulillah kesemuanya beri feedback yg sgt2 baik...rasa puas bila apa yg saya kongsikan memberi manfaat pd smua client2 tersayang saya...

Ok kalau baca komen Dr Muhaya kat atas tuh,saya sgt2 bersetuju dgn pendapat beliau sbb mmg lumrah kdg2 kita lebih berbelanja ke arah material lain berbanding dgn kesihatan ,x kiralah kesihatan seluruh badan mahupun kesihatan kulit...sbb bila skin dah bermasalah baru kita akan cari solution nya...betul x?? ini saya akui sbb hampir kesemua yg email pada saya 100% adalah mereka2 yg mengalami masalah kulit..dan saya sgt2 happy bila mereka punyai sikap utk berubah demi kesihatan & kecantikan kulit .

Ramai yg tanya,mcm mana ya nak dapatkan kulit yg tanpa cela,cantik,sihat,gebu...jwpn saya adalah " istiqamah kan lah dlm amalan suplement" dan ader juga yg bertanyakan " kak hanny,if skin saya dh ok kan,perlu x saya stop suplement2 ni?? dan jwpn saya adalah " depends,tp kalau nak skin yg lebih cantek,istiqamah kan sampai bila2...lagpon saya rasa sgt2 berbaloi jika anda consume with fullpack sbb ianya bertahan selama 4 bulan..so berbaloi la kan dgn wang yg anda keluarkan...betul?? 

So far saya perhatikan smua regular2 customer saya mendapat hasil yg baik dr suplement yg saya suggestkan,mesti akan repeat order smula setelah 4 bulan...sbb mereka percaya "istiqamah" tuh yg akan membuatkan anda begitu yakin dgn kulit yg telah anda perolehi...syukur alhamdulillah...

Bagi pembaca2 yg masih belum mencubanya,masih belum terlambat utk anda mencuba set suplement skincare tp sebelum tuh anda kene email pd saya dulu jenis prob skin yg anda sdg alami...dan step seterusnya,saya akan suggestkan set2 yg bersesuaian mengikut jenis prob skin anda yaa...

ADA TINGGAL 2 HARI LAGI UTK PROMOTION BEST PRICE UTK SMUA ITEM SUPLEMENT SKIN...PROMOTION NI AKAN TAMAT ESOK 31 JULAI 2012 ( SELASA )...SO ANDA BOLEH TERUS EMAIL KPD SAYA DAN DI HUJUNG EMAIL ANDA TUH,SILA REQUEST PRICE PROMO YAA...

EMAIL ME : honey_nurhaliza@yahoo.com

di bawah ni saya selitkan beberapa testimoni yg sempat saya update...if ader kelapangan masa lagi,saya akan updatekan tetsimoni2 latest dr smua client2 saya yaaa...









0 CPM's comments:

Post a Comment