20 July 2012

~ Pregnancy Testimony~


Syukur Alhamdulillah esok pada tanggal 21 Julai 2012 ( Sabtu ) semua umat Islam akan menjalani ibadah puasa...sekejap betul masa berlalu kan?? sbb last year saat2 cmni,saya sdg sarat & sakit di hospital utk bersalin kan si kecil Danish Ieman.. ( baca ieman ya bukan leman ,hehe ) dan pada puasa thn lepas,selama sebulan saya x dpt menjalani ibadah puasa sbb sdg berpantang...but InsyaAllah,thn ni saya juga mcm sahabat2 yg lain jugak,nak rebut pahala bulan Ramadhan dan juga Lailatul Qadar...insyallah....

Saya sgt2 bersyukur kerana ramai client2 saya yg berpuas hati dgn hasil yg mereka perolehi dgn set2 suplement yg saya suggestkan selama ni...dan anda juga patut rasa bersyukur sbb Allah yg gerakkan hati2 anda smua utk membeli suplement2 tersebut...tiada kata lain yg dpt saya ucapkan melainkan "Alhamdulillah"

Saya pasti,Ramadhan kali ni tentu ramai ibu2 yg pregnant kan?? tp jangan jadikan alasan tersebut utk anda tidak dpt menunaikan ibadah puasa dgn sempurna...lg best sbb anda dpt "berpuasa penuh" nnt...besar ganjaran nya yg telah Allah janjikan...so kene kuat smgt sket laaa...insyallah anda boleh!

Bercerita ttg dunia kehamilan ni,mmg sgt2 indah bg saya..itu bg saya laa,x tahu pula pd pndpt org lain...tp saya juga yakin,ibu2 di luar sana pasti merasai apa yg saya rasakan ketika dlm dunia kehamilan ni...morning sickness mual2,loya2,muntah2,pening tuh biasa bg ibu2 yg hamil...Allah nak beri pahala utk ibu2 yg kuat menghadapinya tanpa sebarang rungutan...kene ingat tuh! :)

Entry kali ni saya nak sharekan satu lg testimoni ibu preggy yg sgt2 berpuas hati dgn set preggy yg saya syorkan pd beliau...jom kita baca...

salam hani...

alhamdulillah.. smlm akak pi checkup klinik... sume result OK, EXCELLENT...
berat badan akak naik pun yg patut2 je...
b4 ni akak kurang darah... smlm cek darah dah normal balik...
bp pun sama... baby lak aktif, sihat... x sabar nak tunggu baby lahir... 

yang paling best... kali ni pregnant akak xpenat tau... sungguhpun pg2 dah bgn awal... kat pej pun byk keje..
tp bila balik rmh, akak leh sambung buat keje rmh, masak, etc... tido mlm mesti pk 11++... tp alhamdulillah... bgn pg esoknya badan segar je...

masa pregnant anak akak 3 org sebelum ni, masuk 5bln sure sakit pinggang... kalau tido nak beralih dari kiri ke kanan mesti seksa...!!! skrg leh tido dgn nyenyaknya...

tang kulit muka yg best... jerawat yg suka dok nyorok2 (whitehead) bawah kulit tu pelan2 dah xde... suka akak...!!!!

alhamdulillah... set preggy tu mmg bagus la... akak paling suka ESP... akak bancuh dgn fresh milk.. sedappp!!!!
smpi kadang2 anak2 pun tumpang minum sikit...

tkasih hani sajes set preggy tu utk akak...

1 lg, akak nak tanya... ESP tu sebotol brp? psl apa, nak posa ni kan... kena stamina lebih sikit... stok mcm nak surut dah tu... akak pg2 minum ESP tu so kat opis xla lapar sgt... 

nnt hani bgtau eh.. tocei hani!!!

semoga akak dpt menjalani ibadah puasa dgn baik thn ni,insyallah...


************************************************************

cara mudah utk mendapatkan produk terbaek ni :-


1) email saya di honey_nurhaliza@yahoo.com  ( serius buyer,saya x kan layan backout buyer yg saya dh list kan ) 


2) nyatakan jenis2 prob skin yg anda sdg alami.


3) last skali sila request utk dptkan best price.


4) sila nyatakan bila anda boleh membuat payment..payment b4 jam 12tghari,saya akan kurierkan pd hari yg sama.


5) tunggu produk anda sampai di keesokan harinya @ 1-2 hari waktu bekerja .


6) bila brg dh smpi,sila maklumkan di email saya..saya akan guide jadual mkn utk anda.


p/s: bg yg ingin membeli sendiri di branch2 shaklee ,sila request my id no di email saya yaa...then attachkan resit pembelian utk saya guide anda cara pengambilan suplement yg betul.


atau


Anda bekerja atau tinggal berdekatan dengan mana2 tempat ini?

Subang Emphire Tower,
Jalan Todak Seberang Jaya Perai
Medan IStana Ipoh
Taman Molek JB
Wangsa Maju KL
Jalan Sultan Yahya Petra Kota Bharu
Wisma Damai, Jalan Damai Kota Kinabalu.


Anda boleh ke Shaklee outlet yang berdekatan dengan anda dan membeli menggunakan ID saya ( sila email utk dptkan my id no)  

Nak pendapatan sampingan & join group saya? Sila emel honey_nurhaliza@yahoo.com utk mengetahui tips bagaimana  mendapat income 4 -5 angka. tiada apa yg mustahil jikalau kita berusaha,Bimbingan disediakan.

SUPPLEMENT AKAN MEMBERI IMPAK YANG HEBAT APABILA SEMUANYA DILAKUKAN DENGAN ISTIQAMAH...IAITU BERTERUSAN.


SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA THN NI 
IKHLAS DARI SAYA cpm HONEY NURHALIZA...

0 CPM's comments:

Post a Comment