22 July 2012

~ Sharing is Loving - cara dptkan skin yg lebih tegang & glowing,jom try buat masker dgn Collagen Shaklee ! ~


close up collagen shaklee yg sgt2 best...anda patut mencubanya utk kesan yg lebih efektif


ini bahan2 yg saya gunakan utk dijadikan masker utk kulit wajah saya setiap hari...

Memang x dinafikan,terdapat pelbagai jenis produk2 kecantikan di pasaran skrg kan?? mcm2 produk ada dr semurah2 produk sehinggalah semahal2 produk...tp bukan harga yg menjadi ukuran tetapi kualiti...prinsip saya , x semestinya produk mahal2 tuh berkualiti dan ader juga produk2 yg murah yg tidak berkesan lgsung...so saya lebih suka try n error...sbb dlm usia saya yg dh pon mencecah 30 thn ni,mmg skin saya amat2 perlukan collagen utk kelihatan lebih muda dr usia sebenar...bukan x mahu terima kenyataan usia dah lanjut,tp pabila menjaga kulit dgn baik,ianya satu kepuasan utk saya dan suami...mst ada pembaca2 yg sependapat dgn saya kan??

ok x mo berceloteh panjang sbb saya sgt2 teruja utk kongsikan apa yg dh saya buat dgn collagen ni...sbb kan collagen ni tidak sesuai utk saya sbb masih menyusukan baby ieman saya,maka saya cari alternatif lain utk tidak ketinggalan merasai kebagusan produk tersebut...inipon setelah saya diberitahu oleh seorg sahabat saya ttg kebagusan produk collagen ni...

Entry yg lepas,saya ader kongsikan ttg kebaikan & info serba sedikit ttg collagen dan alhamdulillah ianya mendapat sambutan yg sgt2 menggalakkan di blog saya...sbb saya yakin,wanita2 kat luar sana nak lebih cntek & kelihatan muda di hari lebaran yg bakal menjelang nnt...

Ok jom saya kongsikan...

sbb kan saya tidak boleh makan collagen ni,maka saya jadikan collagen ni sbg masker harian saya...so ianya lebih jimat tahan utk sbulan lebih penggunaan sbb 1 sachet tuh boleh buat 4x masker...

jom saya ajarkan step2 nya ya:-

1) pastikan campur collagen 1/4 dgn soothing radiance whitening softner..so blendkan dlm mangkuk kecil kemudian ratakan ke permukaan kulit wajah...

2) setelah ratakan ke muka,biarkan ianya kerring selama 15-20 minit

3) apabila dah kering,maka boleh la bilas dgn menggunakan air suam ...buat 1x sehari dan anda akan dpt melihat hasilnya secepat yg mgkin ...

Selamat Mencuba !

kesan dan faedah pengambilan Collagen Powder:
  • ANTI PENUAAN – mengurangkan liang pori-pori (pori-pori terbuka), kedutan dan garis halus.
  • MENGHIDRATKAN – Melembapkan kulit
  • MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT – Menjadikan kulir anjal, lembut dan tegang
  • MELICINKAN – Tingkatkan kelicinan kulit
  • MENYUBURKAN – Menyuburkan rambut dan kuku yang sihat
  • MENCERAH – Mengurangkan pigmentasi, jerawat dan kulit tak sekata
  • MENEGANG – Membantu menegang dan menganjalkan payudara
****************************************************************************************************
cara mudah utk mendapatkan produk terbaek ni :-


1) email saya di honey_nurhaliza@yahoo.com  ( serius buyer,saya x kan layan backout buyer yg saya dh list kan ) 


2) nyatakan jenis2 prob skin yg anda sdg alami.


3) last skali sila request utk dptkan best price.


4) sila nyatakan bila anda boleh membuat payment..payment b4 jam 12tghari,saya akan kurierkan pd hari yg sama.


5) tunggu produk anda sampai di keesokan harinya @ 1-2 hari waktu bekerja .


6) bila brg dh smpi,sila maklumkan di email saya..saya akan guide jadual mkn utk anda.


p/s: bg yg ingin membeli sendiri di branch2 shaklee ,sila request my id no di email saya yaa...then attachkan resit pembelian utk saya guide anda cara pengambilan suplement yg betul.


atau


Anda bekerja atau tinggal berdekatan dengan mana2 tempat ini?

Subang Emphire Tower,
Jalan Todak Seberang Jaya Perai
Medan IStana Ipoh
Taman Molek JB
Wangsa Maju KL
Jalan Sultan Yahya Petra Kota Bharu
Wisma Damai, Jalan Damai Kota Kinabalu.


Anda boleh ke Shaklee outlet yang berdekatan dengan anda dan membeli menggunakan ID saya ( sila email utk dptkan my id no)  

Nak pendapatan sampingan & join group saya? Sila emel honey_nurhaliza@yahoo.com utk mengetahui tips bagaimana  mendapat income 4 -5 angka. tiada apa yg mustahil jikalau kita berusaha,Bimbingan disediakan.

SUPPLEMENT AKAN MEMBERI IMPAK YANG HEBAT APABILA SEMUANYA DILAKUKAN DENGAN ISTIQAMAH...IAITU BERTERUSAN.


SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA THN NI 
IKHLAS DARI SAYA CPM HONEY NURHALIZA...




0 CPM's comments:

Post a Comment