02 July 2012

~ Testimoni Lover's pack & Set Skincare Suplement ~



salam akak,
 
Alhamdulllah..Vit. E dah smpai... =) lupe sy nak bagi akak testimoni sy amik lovers pack ari 2 kan..hehe..so far, alhamdulillah, sy dah kembali bersemangat dlm semua2 perkara laa..sy sbnarnye tgh menyusukan anak n baru jgk la bersalin..xla baru, anak dah 10 bulan..hehe...tapi dlm tempoh 10 bulan 2, hrmon sy xstabil..nak2 bile nak b'sama suami,dingin jer..hehe...dari pembacaan sy dan kata2 org rmai, kbyakan wanita yang lepas bersalin n menyusu sepenuhnye, akan rasa camtu sb hormon kan...so, sy terima n cuba nak dptkan jln penyelesaian..n syukur alhamdulillah, sy jumpe akak n sy mmg dah lame sbnarnye silent reader blog akak..hehe...n try vitamin2 tue...hasilnya, alhamdulillah..yela, kita kalo nak sesuatu, kena la usaha kan....xkan kite nak biarkan masalah 2 main2 kat fikiran kite kan..nak2 sy menyusukan anak sy, mestila nak sntiasa tenang utk hasilkan susu yang produktif...hehe..so, thanks coz dah share cket sbnyak dgn sy..sy hargai akak, n semoga akak sntiasa di bawah lindunga Allah yang Esa.......=) n sy akan terus support akak dgn jadi pelanggan akak....InsyaAllah.......=)

******************************************************
antara set yang biasa di sarankan adalah:-
SET 1 mengandungi Vitamin B-compleks,Vitamin C dan Vitamin E
-untuk  masalah kulit berjerawat yang tidak serius.
-untuk maintain kulit tetap licin dan berseri serta awet muda.
SET 2 mengandungi Vitamin B-compleks,Vitamin C,Vitamin E, Zinc.
untuk kulit berjerawat batu dan bernanah  serta meninggalkan parut yang sukar untuk dihilangkan.
SET 3 mengandungiVitamin B-compleks,Vitamin C,Vitamin E , Alfafa.
-Kulitberjerawat akibat resdung dan selain dari muka bahagian belakang juga dipenuhi jerawat.
-Sesuai buat mereka yang alah pada makanan laut.
SET 4 mengandungi Vitamin B-compleks,Vitamin C,Vitamin E & GLA
-Untuk kulit yang berjeragat,serta sering terdedah pada cahaya matahari yang terik.
 
Set 5  hanya Vitalea & ESP
buat mereka yang tidak mempunyai masalah kulit cuma ingin maintain kulit sihat dan berseri.
 
 
Namun kesemua set di atas digalakkan diambil beserta ESP untuk menampakkan kesan yang lebih optimum jika digabungkan pengambilannya dengan ESP.
Pengambilan ESP membantu menghasilkan sel yang sihat. Protien membantu membina dan membaiki sel tisu.ESP atau nama penuhnya Energizing Soy Protien adalah supplement untuk protien. Protien adalah binaan asas sel dan tisu dalam tubuh kita. Gabungan sel akan membentuk tisu, dari tisu membentuk organ seterusnya membentuk sistem.Protien ini diperlukan untuk penghasilan sel dan membaiki tisu2 sel dalam badan serta ia penting untuk keanjalan kulit.Sel yang sihat sangat penting. Ini kerana sel yang sihat mampu menyerap semua nutrien dan zat vitamin dengan baik dan optimum. Maka sangat penting kita mempunyai sel yang sihat.

so langkah terbaik utk atasi masalah seperti kulit berminyak,kulit kering,jerawat bernanah,jerawat akibat resdung,masalah jeragat,amalkan set skincare yg saya akan suggestkan set...utk tahu apa set yg sesuai dgn jenis prob skin yg anda alami,sila emailkan ur prob skin ke honey_nurhaliza@yahoo.com ,dan saya akan berikan best price utk pembaca2 blog saya yg email kpd saya utk membeli set skincare tersebut. "sila nyatakan jika anda inginkan best price dari saya"

Anda bekerja atau tinggal berdekatan dengan mana2 tempat ini?

Subang Emphire Tower,
Jalan Todak Seberang Jaya Perai
Medan IStana Ipoh
Taman Molek JB
Wangsa Maju KL
Jalan Sultan Yahya Petra Kota Bharu
Wisma Damai, Jalan Damai Kota Kinabalu.


Anda boleh ke Shaklee outlet yang berdekatan dengan anda dan membeli menggunakan ID saya ( sila email utk dptkan my id no)  

Nak pendapatan sampingan & join group saya? Sila emel honey_nurhaliza@yahoo.com utk mengetahui tips bagaimana  mendapat income 4 -5 angka. tiada apa yg mustahil jikalau kita berusaha,Bimbingan disediakan.

SUPPLEMENT AKAN MEMBERI IMPAK YANG HEBAT APABILA SEMUANYA DILAKUKAN DENGAN ISTIQAMAH...IAITU BERTERUSAN.

 

0 CPM's comments:

Post a Comment