04 July 2012

~ Testimoni Saya ~

Salam kak honey,

Hari nie baru berkesempatan nak cerita pasal testimoni saya sepanjang mengandung, berpantang dan menyusukan anak. Mesti akak tunggu lama testimoni saya. Ape pun saya panjatkan kesyukuran pada Allah sebab ketemukan saya dengan akak di alam maya. Selepas consume set yang akak da suggestkan memang superb feedback yang saya dapat.

Ini serba sedikit testimoni saya yang boleh disharekan :

Mengandung - Saya consume set ibu mengandung setelah 7 bulan mengandung, so far kesihatan saya sepanjang mengandung alwayz positif even bengkak kaki yang teramat sgt tapi saya tetap bertenaga n x penat. Sampai adik saya pernah kata dengan mak saya yang saya bile nk bersalin sebab sihat jer.

Berpantang - Saya melahirkan baby seberat 3.83kg secara normal. So far badan saya sihat n xde sakit belakang n muka saya segar yang sakit cuma tempat berjahit jer. Tukang urut n orang yang datang melawat saya berpantang kata muka saya segar bugar. Berat badan saya turun sebanyak 12kg. (72kg -> 60kg)

Menyusukan - Saya panjatkan kesyukuran pada Allah sebab bagi peluang saya menyusukan anak saya. Set 3M yang saya consume memang besh sebab susu badan pekat n anak cepat kenyang. Pernah terjadi musibah pada saya sebelum naik kerja susu saya rosak sebab blackout, sedih buang susu sendiri dalam sinki. Tapi seperti yang akak pernah kata jangan putus asa kene usaha. Hari pertama pam saya cuma dapat 3oz jer, ceday jgn cerita la down time tu. Saya tetap kuatkan semangat demi anak n hari kedua bertambah 4oz n hari ketiga bertambah jadi 5oz n hari berikutnya saya dapat 60z untuk sekali pam. Apepun saya displinkan diri dengan set 3M n susu semakin banyak.

Skin - Muka saya adalah jenis berjerawat n berminyak. saya berjerawat semenjak umur 12 tahun so banyak la bekas jerawat yang bertandang kat muka saya. Sekarang kulit muka semakin baik, pori2 semakin mengecil walaupun bekas jerawat masih ade. Sebanarnya kulit saya mendapat tempias bila saya consume dengan set 3M sebab dalam set 3M terdapat set skincare. 


skin liana banyak sgt perubahan nya berbanding dahulu...alhamdulillah


**************************************************************
o langkah terbaik utk atasi masalah seperti kulit berminyak,kulit kering,jerawat bernanah,jerawat akibat resdung,masalah jeragat,amalkan set skincare yg saya akan suggestkan set...utk tahu apa set yg sesuai dgn jenis prob skin yg anda alami,sila emailkan ur prob skin ke honey_nurhaliza@yahoo.com ,dan saya akan berikan best price utk pembaca2 blog saya yg email kpd saya utk membeli set skincare tersebut. "sila nyatakan jika anda inginkan best price dari saya"

Anda bekerja atau tinggal berdekatan dengan mana2 tempat ini?

Subang Emphire Tower,
Jalan Todak Seberang Jaya Perai
Medan IStana Ipoh
Taman Molek JB
Wangsa Maju KL
Jalan Sultan Yahya Petra Kota Bharu
Wisma Damai, Jalan Damai Kota Kinabalu.


Anda boleh ke Shaklee outlet yang berdekatan dengan anda dan membeli menggunakan ID saya ( sila email utk dptkan my id no)  

Nak pendapatan sampingan & join group saya? Sila emel honey_nurhaliza@yahoo.com utk mengetahui tips bagaimana  mendapat income 4 -5 angka. tiada apa yg mustahil jikalau kita berusaha,Bimbingan disediakan.

SUPPLEMENT AKAN MEMBERI IMPAK YANG HEBAT APABILA SEMUANYA DILAKUKAN DENGAN ISTIQAMAH...IAITU BERTERUSAN.

 



1 CPM's comments: