27 August 2012

~ Apa Rahsia utk kulit yg sihat?? ~

Ramai client bertanyakan soalan sebegini pd saya di email...

"boleh ke kalau saya nak ambil vit e tuh 2 biji sehari?? "

jwpn saya: of cource boleh sbb vit e adalah vitamin larut air..so boleh ambil 2 biji sehari dan kesannya sgt2 best terhadap skin kita...paling ramai feedback yg mereka beri,skin lebih lembut tuh sudah pasti,jerawat makin berkurangan,wajah makin cerah dan banyak lagi testimoni2 yg bagus2...syukur alhamdulillah...tuh smua pon berkat istiqamah yg anda lakukan utk dptkan skin yg lebih sihat dan cantek...saya hanya sekadar berkongsi apa yg terbaik shj utk kalian smua...tp ader sedikit special bg anda yg purchase dgn saya,selain hrga yg sgt2 best saya berikan,saya juga akan beri free consultation utk stiap set yg anda purchase...x kiralah skincare set ,preggy set,confinement set, bf set, slimming set..smuanya saya akan guide di email...insyallah...

Tp sekiranya anda ingin dptkan skin yg lebih sihat & cantek,saya lebih suggestkan anda smua consume with set skincare...apa die set skincare?? mahal ke?? jwpn2 tuh smua anda akan dpt bila anda email saya di honey_nurhaliza@yahoo.com...dan jgn lupa request "best price" di hujung email anda yaa...

Saya ingin konsgikan ,Baru2 ni bila beraya ke rumah sanak saudara,ramai yg bertanyakan ttg kulit wajah saya dan apa yg saya sharekan, saya mengamalkan skincare set + collagen powder...itu product yg sgt2 power yg saya telah amalkan...dan alhamdulillah,melalui sharing2 itulah,mereka smua berminat utk mencubanya...saya juga telah menyediakan "set travel" yg saya isikan dlm bekas ubat comel utk saya tnjukkan pd mereka2 yg ingin mencubanya...dan alhamdulillah mereka smua terus beli fullpack set...dan semestinya berbaloi sbb fullpack tahan utk 4 month consume...

Tiada apa yg mustahil utk dptkan skin yg lebih sihat,licin,gebu dan cantek sekiranya anda terus istiqamah dlm mengamalkan set2 suplement tersebut...dan bukannya amal setakat 2-3 bulan...itu bukan istiqamah nama nya...saya dh bertahun2 lama nya dlm mengamalkan set suplement for skin dan hasilnya saya sgt2 berpuas hati ke atas kulit saya...



kami mengamalkan set suplement skincare,berminat?? sila order di honey_nurhaliza@yahoo.com


ingin mencuba set suplement skincare + collagen powder?? jom email kpd saya honey_nurhaliza@yahoo.com,jangan lupa request "best price " yaa...

3 CPM's comments:

  1. eh , tu mcm gmbr model radiusite je...

    ReplyDelete
  2. Salam,boleh emel saya nurulain.mohdreduan@gmail.com?

    ReplyDelete
  3. Salam,boleh emel saya nurulain.mohdreduan@gmail.com?

    ReplyDelete