30 August 2012

~ Cantek Itu Tidak memerlukan Suntikan...Hanya dgn Amalan Suplement yg Istiqamah!~




Assalamualaikum....
Akak adalah salah seorang client yang dah lebih 4 bulan mengamalkan supplement ni
(Vit B comp, vit C dan ESP)
Sedikit latar belakang,
sejak berusia 13 tahun, muka dipenuhi jerawat siap nanah lagi....derita itu sehingga umur 17thn
setelah itu alamilah parut yang maha hebatnya disamping ada jugak kekadang jerawat yang kuar

Alhamdulillah....walaupun orang mempunyai testimoni yang meletup letup...
Akak punya??? Hahahahaha.....bleh la tgk kat pic yang akak lampirkan ni...
Ketara perubahan dapat dirasakan walaupun kualiti gambar tidak begitu memuaskan
Terus terang akak nyatakan, untuk 3 bulan itu terkadang tu ada jugak yang
'terlepas' makan....bukan sengaja....namun hasilnya tetap memuaskan...
Kalau akak makan sepertimana yang dijadulakan, mungkin lagi gojes kut...hehehe

Dan setelah itu akak rasa lepas ni nak concentrate amalkan tanpa pengecualian...
Insyaallah, selain daripada dapat menjaga kesihatan kulit, kita bleh dapat manfaat lain
daripada supplement yang kita amalkan....
Moga akak juga dapat jadi cantik macam hanny....

Jom kak ila explain sket pic tu
8.3.2012 sebelum akak mencuba supplement ini tanpa sebarang makeup
31.3.2012 hampir sebulan mengamalkan supplement....masa ni ada la sedikit solekan sebab nak g kenduri...
tapi xde la solekan over pun
19.5.2012 lebih ketara nampak perubahannya sebab kulit lebih nampak lembut berbanding sebelumnya...
masih menggunakan sedikit solekan....
apapun akak akn cuba bg pic latest setelah concentrate direct ambil supplement ni
kita tengok macam mana plak perubahannya....
pic latest ada, cuma bersolek...ingatkan nak cari gambar yg tanpa solekan....
tunggu yerk...
thanks 2 hanny sebab bagi peluang ini utk kita semua

*********************************************************************

ingin dptkan kulit yg sihat,cantek dan bebas dr sebarang cela? jom sama2 amalkan suplement skincare yg saya suggestkan ni , alhamdulillah berkat izinNYA,semakin ramai client2 saya yg dh pon berjaya dptkan hasil kulit yg mereka idamkan...sbb segala2 nya perlu dirawat dr dalaman terlebih dahulu dan bukannya skincare luaran yg mahal2...

ingin dptkan best price?? today last promo 30 0gos 2012...sila email ur order ke honey_nurhaliza@yahoo.com

utk smua repeat2 customer saya,jikalau anda ingin menambah order,boleh juga terus email ke email saya seperti biasa yaa...dan sila nyatakan anda adalah "repeat customer" saya bg memudahkan saya bg "best price" utk anda purchase...

tidak lupa juga,bg anda yg bercadang ingin "membeli secara walk in menggunakan id saya,after membuat pembelian,sila attachkan resit pembelian anda,mana la tahu pembelian anda yg melebihi had layak utk dptkan free membership...sila email kpd saya seperti biasa yaa...

0 CPM's comments:

Post a Comment