09 August 2012

~ Nak Cantek?? Jangan Merungut dan perlukan Istiqamah !

Alhamdulillah hari ni kita smua dah masuk fasa 10 mlm terakhir di bulan Ramadhan tahun ni...hanya tggl 10 hari shj lagi kita akan menyambut bulan Syawal pula...bagaimana persiapan kita smua nak sambut 10 mlm terkahir ni?? so saya pesan utk diri sndiri jugak dan juga pembaca2 blog saya,supaya janganlah kita terlalu bz siapkan persiapan Syawal tuh ,kita lupa persiapkan utk amalan2 10 mlm terakhir Ramadhan tahun ni...rebutlah bonus yg Allah nak beri utk kita smua setahun skali ni...insyallah

Ok arini saya nak sharekan betapa pentingnya kita menjaga kesihatan dan kecantikan kulit...sbb baru2 ni saya menerima email dr client2 saya yg berbunyi seolah2 seperti berputus asa...

a. akak,kenapa ya parut2 saya x hilang2 lagi??
b. akak,nak pakai apa lagi ya utk skin ni sbb skin saya kusam laa...
c. camna ya kak nak istiqamah kan mkn suplement bulan puasa ni...saya nak dptkan skin yg sihat n cntek.

itu antara rungutan2 yg saya terima melalui email saya...dan bila saya consult mereka,rupa2 nya mereka ni tidak istiqamah dlm mengamalkan suplement2 skin ni...mereka2 ni tiada sifat sabar dlm mengamalkan suplement2 tersebut padahal baru shj sbulan mengamalkan nya...sdgkan parut jerawat mmg perlukan masa utk hilang sepenuhnya..bukan arini mkn suplement,esok parut tuh terus hilang....ajaib sungguh produk cmtuh...apa yg saya suggestkan ni adalah lebih kpd suplement utk skin...i mean makanan dalaman utk kulit kita...

Nasihat saya,ketika mengamalkan suplement2 tersebut, perkara2 yg perlu anda buat utk dptkan hasil kulit yg cntek n sihat mcm testimoni2 yg lain adalah :-

a. SABAR
b. ISTIQAMAH
c. MINUM AIR CKUP 3-5 LITER SEHARI

x banyak pon syarat2 nya...kalau 3 perkara ni anda dpt disiplinkan,insyallah smua masalah2 skin yg anda alami pasti akan sembuh dan sihat...skin akan jadi lebih cntek berbanding dulu jikalau anda bersabar...janganlah terlalu mgharapkan smua masalah2 tersebut dpt hilang dlm jangka waktu yg singkat...clear x??

mcm saya sndiri,sampai skrg saya masih istiqamah mengamalkannya bertahun2...sbb saya nak kulit saya sentiasa nampak sihat dan cantek...yerr,saya mmg agak cerewet dlm penjagaan kulit ni...tuh sbb saya x pernah tinggal bab2 suplement ni...dan disebabkan umur saya makin meningkat ke alam 30an,saya dh mula mengamalkan collagen powder yg sememangnya SUPERB dgn hasil yg saya perolehi...sbb bila kita jaga skin kita dgn baik,maka hasilnya anda akan lihat sndiri dan berasa puas...betul??

Masih belum terlambat lagi utk anda ingin mencuba amalan suplement skin ni...sila emaikan ur prob skin yg sdg anda alami dan jangan lupa sila request best price di hujung email anda yaa...

email : honey_nurhaliza@yahoo.com




ingin mencuba set suplement skincare + collagen powder?? jom email kpd saya honey_nurhaliza@yahoo.com


1 CPM's comments: