29 August 2012

Supplement untuk kulit cantik & sihat, bebas masalah, bebas parut, wajah lebih muda!


linda dari kanan...sungguh cantek kulitnya...banyak betul perubahan ke atas kulitnya,alhamdulillah...

salam akak, igt linda lg? hehe. slamat hari raya kak...linda dah amalkan supplement skin yg beli ngn akak tu. alhmdulilah..puas hati sgt :)) linda bg testi akak bergamba skali :) ada gamba yg linda attachkan tu.yg tak bertudung sblah kanan tu linda. yg sblah tu kazen linda. linda lebih tua dari dia, tp alhmdulilah. kalau tgk skin linda ktorg bole kate sebaya :)) hehe. ada yg igt umur linda 16. :p linda tak pakai mekap. foundation pun tak pakai. hee cma mata pakai eyeliner dgn eyeshadow skit.  skrg rasa nak try ESP plak. brp eh kak? bg best price ye ^-^ tq



bila kita ader kemahuan utk berubah menjaga kesihatan dan kecantikan kulit,maka hasilnya kita akan perolehi dgn berkat istiqamah kita,itu yg sering saya bg smgt utk smua client2 saya...syukur alhamdulillah...

*******************************************************************







These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


ingin tahu rahsia mereka?? mereka smua mengamalkan suplement2 yg saya suggestkan mengikut jenis prob skin yg mereka alami...ingin mendapatkan konsultasi secara percuma dari saya?? jangan tunggu lagi utk berubah dptkan kulit yg sihat,cantek,menawan serta awet muda....

promosi best price hanya tinggal 2 hari shj lagi ( due 30 ogoos 2012 ) 

Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan, sebagai anti-stress (bertindak sebagai penenang – stress juga menyebabkan kulit cepat berkedut dan Nampak cepat tua), mengelakkan kulit kusam.

Membantu pembentukan kolagen - sejenis protein yang menyusun tubuh manusia. Menghasilakan kulit yang lebih licin.Vitamin antioksidan.Kekurangan boleh menyebabkan kulit kering, kasar, lembik dan mudah lebam

Melambatkan proses penuaan. Membantu mendapatkan tekstur kulit yang cantik, lebih muda.sangat membantu untuk menghilangkan parut. Vitamin antioksidan yang membantu mencegah kerosakan sel daripada ancaman radikal bebas. Ia juga membantu dalam aspek kesuburan, membantu mempercepat proses baik luka, membantu pengaliran darah dengan lebih lancar, membantu mengurangkan kesakitan akibat pre-menstrual.Ia juga membantu mengurangkan kolesterol dalam darah. Vitamin E seringkali dicadangkan untuk pelbagai masalah degeneratif seperti penyakit kardiovaskular, kanser dan katarak.Ia juga penting untuk kesihatan kulit dan rambut.

Untuk mendapatkan kulit yang lebih cantik, protein merupakan makanan asas yang diperlukan untuk kecantikan dan kesihatan tubuh badan kita secara menyeluruh. Badan kita terbina daripada protein. Dengan protein yang mencukupi, sel badan akan SIHAT dan membantu penyerapan vitamin lain yang diambil lebih CEPAT. Hasilnya kulit akan kelihatan lebih licin, anjal, gebu dan berseri. Isoflavon perangsang KOLEGEN yang mana menanjalkan kulit, memperlahankan kedutan, serta menganjalkan payudara. ESP juga member rasa kenyang lebih lama yang mana membantu mengurangkan berat badan. Ianya juga mengawal paras kolestrol, menyokong kesihatan jantung serta prostat.

Jika berminat untuk mendapatkkannya, boleh hubungi saya :

honey_nurhaliza@yahoo.com

ataupun bg mereka yg bercadang utk repeat order / menambah stok,rebutlah peluang 2 hari ini utk dptkan harga yg sgt menarik...

**************************************************************

Bagi yang ingin mengetahui lebih lanjut serta konsultasi percuma hubungi melalui,
Email : honey_nurhaliza@yahoo.com

************************************************************************************************


Anda bekerja atau tinggal berdekatan dengan mana2 tempat ini?

Subang Emphire Tower,
Jalan Todak Seberang Jaya Perai
Medan IStana Ipoh
Taman Molek JB
Wangsa Maju KL
Jalan Sultan Yahya Petra Kota Bharu
Wisma Damai, Jalan Damai Kota Kinabalu.


Anda boleh ke Shaklee outlet yang berdekatan dengan anda dan membeli menggunakan ID saya ( sila email utk dptkan my id no)  

Nak pendapatan sampingan & join group saya? Sila emel honey_nurhaliza@yahoo.com utk mengetahui tips bagaimana  mendapat income 4 -5 angka. tiada apa yg mustahil jikalau kita berusaha,Bimbingan disediakan di group fb saya.

SUPPLEMENT AKAN MEMBERI IMPAK YANG HEBAT APABILA SEMUANYA DILAKUKAN DENGAN ISTIQAMAH...IAITU BERTERUSAN.




6 CPM's comments:

  1. wooww. nak jugak kulit camtuuuuuu ~

    ReplyDelete
  2. Salam...sy salina sudah berusia 36 tahun masalah kulit kering dn kusam harap dapat memberi pendapat supplement vit apa yg sesuai untuk sya? sekiranya dapat membeli shaklee dgn harga member berapakh harga nya??
    Salina : 012-7598243

    ReplyDelete
  3. Salam,kak...vit c shaklee ada dlm stok akak tk?

    ReplyDelete
  4. Saya berminat, berapa harga produk ni?

    ReplyDelete
  5. Saya berminat, berapa harga produk ni?

    ReplyDelete
  6. Saya berminat... boleh bagi info detail x?

    ReplyDelete