06 September 2012

~ Anda ada masalah Bibir Pucat, Pecah, Merekah, Kusam?? Jom atasinya dgn Vit e & Nyx Lipstick ~

Alhamdulillah hari ini saya mampu tersenyum lebar sbb apa yg saya doakan selama ini dimakbulkan Allah yg mana majoriti kesemua client2 saya dpt hasil yg baik dgn consume suplement2 yg saya suggestkan...syukur mereka smua sudah timbul kesedaran utk menjaga kesihatan & kecantikan kulit...saya hanya berkongsi shj kebaikan2 yg saya dah alami selama ni dgn suplement...sesungguhnya kecantikan & kesihatan yg Allah kurniakan utk kita smua,perlulah dijaga & dipelihara dgn sebaik mungkin...

Ok arini saya nak ceritakan dan kongsikan 1 lg pengalaman saya,tp bukan berkaitan dgn kulit wajah...ttg kulit wajah,saya dh x perlu risau sbb mmg setiap hari saya akan telan hampir 10 biji jenis suplement ...smuanya utk kesihatan diri & kecantikan kulit...saya perlu jaga dan WAJIB jaga sbb umur saya skrg sudah menjangkau 30 thn...tp saya  start jaga kesihatan kulit dgn suplement sejak umur saya 20 thn lg...

Selama ni, jujur saya katakan, saya mmg x suka LIPSTICK...benci kot lipstick sbb bila pakai je x sampai 10 minit,mula merekah2 bibir,x sekata...last2 saya lap dgn tisu..salah satu sbb mungkin kulit bibir saya yg kering dan x sihat menjadikan saya tidak begitu selesa dgn pemakaian lipstick...sehinggalah saya konsisten & istiqamah dlm amalan vit e setiap hari,menjadikan kulit bibir saya semakin sihat,pink kemerehan2, tidak pecah2 n luka2...skin bibir menjadi semakin smooth..itu yg pnting...dan saya pon try NYX LIPSTICK,rasanya dh lebih 5 thn kot pakai lipstick ni...mula2 mmg x berminat nak pakai sbb kulit bibir pecah2,tp setelah bibir saya mulai sihat,saya pon telah mencuba brand lipstick ni dan hasilnya mmg sgt2 cntek...nnt saya akan review lipstick ni di bhgn bawah entry ni yaa...

Ramai juga client2 saya yg memuji khasiat vit e ni...dan jujur saya katakan vit e shaklee telah menjadi ranking yg pertama dlm list order saya setiap hari...berbaloi sbb 1 botol tuh tahan utk 4 bulan consume...itu kalau ambil 1biji sehari la...tp saya mmg ambil vit e 2 biji sehari maka sbotol tuh tahan utk 2 bulan consume...

Ok hari ni dgn rasa rendah dirinya,saya akan open pre order utk NYX LIPSTICK ni,dan saya akan pilih 8 kod colour lipstick yg sgt2 cantek utk anda mudah memilihnya...dan kelapan2 colour tersebut mmg sgt2 cantek dan sesuai utk smua warna tone kulit...jangan risau...saya berani jamin yg anda juga pasti menyukainya seperti saya...dan saya pon dh setia dgn NYX LIPSTICK & vit e ni...

utk pre order NYX LIPSTICK ni saya akan tutup sehingga 30 sept 2012,so saya akan ambil order utk 100 org yg terawal shj utk batch kali ini ya sbb saya mmg order direct from oversea...stok dijangka sampai pada midle october...saya akan inform once stok dah sampai...

8 kod colour yg sgt2 cantek utk dipilih adalah :_


 NYX LIPSTICK PRE ORDER NOW UNTILL 30 SEPTEMBER 2012 



1) doll


2) tea rose 


3) thalia ( sgt2 cntek dan recommended !!) 


4) paris


5) b52


6) eros 


7) louisiana


8) fig ( sgt cntek ) 


saya menggunakan kod nyx THALIA...mmg sgt2 cntek n natural...kod lain yg saya recommend kod tea rose...tp 8 kod kaler yg saya pilih smua tuh cntek2...yg pnting lipstick ni sgt2 best bila pakai...x melekit2 pon...jom jadi 100 porg yg terawal order lipstick ni...


for order : honey_nurhaliza@yahoo.com...jadi 100 org yg terawal utk grab lipstick yg best ni ok...yg pastinya harganya murah dan berkualiti...sila nyatakan di ruangan tajuk order : NYX LIPSTICK 

utk yg ingin order set skincare boleh juga terus email kpd saya seperti email yg saya bg di atas tuh yaa...

2 CPM's comments:

  1. salam sis, i nk tny how much ek NYX lipstic ni?

    ReplyDelete
  2. sala..u xde fb ke..susah nk order... wanieaznan.com

    ReplyDelete