28 September 2012

~ Anda Hamil?? Jangan Pandang Remeh..~







baby comel shaklee ni kepunyaan kak noraini nawang yg merupakan salah sorg customer preggy set ...nak tahu apa yg beliau amalkan sehingga dpt baby secomel & sihat cmni?? jom amalkan suplement yg akan saya suggestkan nnt khas utk ibu2 yg sdg hamil...

----------------------------------------------------------------------------------------

ok bawah ni pula adalah my cinonet danish ieman..juga merupakan baby shaklee, danish mmg kurang meragam ketika dalam pantang sehingga skrg saya menjaganya...mudah diuruskan,cpt belajar something, bijak, aktif, dan yg bestnya baby shaklee saya ni kulit mmg sgt cntek...alhamdulillah....


danish ieman 1 tahun 2 bulan...syukur alhamdulillah dpt membesar dgn baik & sempurna...berkat dari mengamalkan set2 shaklee....



saya mengamalkan preggy set & confinement set ,ingin tahu apa set2 tersebut dan ingin mendapat konsultasi secara percuma?? hubungi saya di email honey_nurhaliza@yahoo.com utk dptkan DISKAUN HEBAT!! 


jom saya explain kan....
ok bwh ni saya nyatakan set2 ibu preggy utk 1st trimester & juga 2nd ,3rd trimester..saya nyatakan skali smua kebaikan2 suplement ni ya...:-


1.    Vitalea (LENGKAP DGN IRON) – Multivitamin yang sangat lengkap dengan zat besi. Penting untuk pembinaan sel darah, supaya ibu tidak pitam dan anak membesar dengan sihat.

2.    B complex (LENGKAP DENGAN ACID FOLIC), – Lengkap dengan biotin dan folic asid yang sangat perlu untuk pembentukan sel darah merah yang sihat dan secara langsung membantu anak membesar dengan sihat. Si ibu akan turut rasa lebih tenang dan mudah mengawal tekanan perasaan.

3.    Vitamin C – Perlu untuk peningkatan sistem imun oleh tubuh. Mamandangkan ia adalah vitamin yang larut air, ia mudah musnah apabila kita berpeluh, terdedah dengan matarhari dan apabila kita stress. So pengambilan vitamin C sangat la penting.

4.OsteMatrix(calcium magnesium) – Adalah kalsium , magnesium dan lengkap dengan Vitamin D. Tanpa vitamin D yang mencukupi ia boleh mengganggu penyerapan zat kalsium itu sendiri. Ianya juga bukan hanya dari kalsium karbonat semata-mata dan ini adalah sangat bagus kerana mengurangkan risiko batu karang dan sembelit.Kalsium perlu bukan hanya untuk gigi tetapi untuk pembinaan sel darah . Sebab itu apabila badan kurang kalsium, ianya akan diambil dari tulang dan ini akan memberi risiko kepada ibu yang melahirkan dan menyusu kekurangan kepadatan tulang dan akhirnya mendapat risiko osteoporosis iaitu kerapuhan tulang.



utk trimester ke 2 & ke 3,hanya tambahan omega guard shj..ibu2 juga boleh consume ESP SOY PROTEIN sepanjang kehamilan.

1.    OMEGA GUARD (MINYAK IKAN) -OmegaGuard mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis Asid Lemak Omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA. EPA menyihatkan jantung & sendi, manakala DHA penting bagi perkembangan & fungsi otak. DHA dan EPA dari Omega nie penting untuk pembentukan otak dan mata baby. untuk preggy mommies pula, ia membantu mengawal paras kolesterol dalam badan.

testimoni client :-

Assalam hanny,

Seperti yg dijanjikan,i nak bg testimoni set preggy yg i consume since i preggy 2 month++...n now kandungan i dah masuk 3rd trimester..

Mula2 mmg rasa takut utk try set preggy,maklumla anak 1st kan..so i lebih berhati2 then b4 i decide nak beli set ni,i bnyk search internet ttg kebaikan set preggy shaklee ni...mmg betul apa yg u advise dlm email tuh...then i terus decide utk beli fullpack set preggy tuh dgn u

Mmg x dinafikan, org preggy ni morning sickness nya lain mcm sket...so i x de laa mabuk teruk sgt,x tahu la kalau i consume set preggy tuh membuatkan i kurg morning sickness mcm yg u ckp tuh...then i teruskan pengambilan suplement set preggy tuh ikut seperti jadual yg hanny bg...cuma ubat doc tuh i just amik obimin shj + set preggy shaklee ni.

Mmg bnyk perubahan yg i sndiri alami especially dr segi skin,kalau x before preggy muka i mmg agak kusam tp since i preggy ni,ramai yg menegur skin i lbih moist & glow...dari segi perkembangan bayi dlm perut,doc kata alhamdulillah baby membesar dgn baik...dari segi kesihatan pula,i x de masalah yg pelik2 mcm kencing manis,darahtinggi,alhamdulillah smua x de...syukur...

I x sbr nak melihat baby shaklee i ni..thanks hanny sbb bnyk guide i psl suplement2 ni..yerla,u kan dh expert bab2 ni,so mmg i refer pd u la pasni...

I akan update ngn u bila i dh slmt bersalin nnt ya...nnt i akan beli set confinement & bf set & skincare ya....thanks dear..

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Bagi yang ingin mengetahui lebih lanjut serta konsultasi percuma hubungi melalui,
Email : honey_nurhaliza@yahoo.com

************************************************************************************************


Anda bekerja atau tinggal berdekatan dengan mana2 tempat ini?

Subang Emphire Tower,
Jalan Todak Seberang Jaya Perai
Medan IStana Ipoh
Taman Molek JB
Wangsa Maju KL
Jalan Sultan Yahya Petra Kota Bharu
Wisma Damai, Jalan Damai Kota Kinabalu.


Anda boleh ke Shaklee outlet yang berdekatan dengan anda dan membeli menggunakan ID saya ( sila email utk dptkan my id no)  

Nak pendapatan sampingan & join group saya? Sila emel honey_nurhaliza@yahoo.com utk mengetahui tips bagaimana  mendapat income 4 -5 angka. tiada apa yg mustahil jikalau kita berusaha,Bimbingan disediakan.

SUPPLEMENT AKAN MEMBERI IMPAK YANG HEBAT APABILA SEMUANYA DILAKUKAN DENGAN ISTIQAMAH...IAITU BERTERUSAN.

0 CPM's comments:

Post a Comment