24 September 2012

~ Vit C organik vs Vit C Shaklee...!!! ~

 vit c organik
biar anda sndiri yg menilainya..

vit c & E organik yg sama dgn vit c shaklee...anda yg menentukannya...pilihan bijak di tgn anda...

Baru2 ni pasaran internet shaklee digemparkan dgn ketiadaan Stok Vit C yg mana vit c merupakan salah satu suplement yg termasuk dlm set skincare suplement...kpd customer2 yg telah membuat pesanan vit c,diharapkan anda dpt bersabar dan Insyallah stok akan sampai ke tgn saya tidak lama lagi...sbb once stok vit c dh sampai di hq,mereka akan inform pada pihak kami...

Act, entry ni saya nak memberi penjelasan utk smua customer2 yg bertanyakan ttg apa beza vit c organik dan vit c shaklee...hari2 saya google utk dptkan jwpn yg tepat utk smua customer2 saya...kalau diperhatikan pada gambar2 di atas tuh, tuh smua vit c organik yg dorg2 jual di blog dan juga di fb...dah melambak2 saya ngk mereka ni berleluasa menjualnya dan ternyata harga nya jauh lebih mahal dari vit c shaklee...dan di atas tuh hasil pencarian saya di google...dan saya harap client2 tetap saya tidak membeli yg pack2 sebegitu dan saya mahukan mereka smua membeli yg original ( asli ) vit c...

harga vit c yg mereka tawarkan 30 biji = rm45
kalau utk 6 bulan consume = rm45 x 6 = rm 270

dan ader juga yg menjual 30 biji = rm80
kalau utk 6 bulan consume = rm80 x 6= rm 480

sdgkan vit c yg asli & original from shaklee hanya rm 92.50 sebotol ader 180 biji

nampak x perbezaan yg sgt2 ketara...nampak???

saya mahukan pengguna2 saya dptkan yg VIT C & VIT E yg original from SHAKLEE...

sdgkan anda boleh membeli vit c original shaklee sebotol hanya rm92.50 ( 180 biji ) ...tuh belum lagi anda request special price dari saya ataupun beli terus set basic skincare....saya rasa pengguna2 skrg lebih bijak menilai & membuat pilihan yg bijak utk consume vit c.

secara jujurnya,jika anda mahukan kulit yg sgt2 sihat,cantek,gebu,anjal,saya lebih suggestkan anda smua consume fullset basic skincare suplement mcm smua testimoni2 di blog saya ni...dan pelaburan yg anda keluarkan utk membeli set tersebut adalah sgt tepat dan bijak ..yg pastinya anda akan dpt hasil yg sgt2 baik,insyallah...

saya harap anda smua tidak terkeliru dan tertipu dgn vit c dan anda yg menentukannya...

ingin dptkan yg asli vit c?? email ur order now & sila request best price dari saya ya...


vit c shaklee original 180 biji ( consume 6 month )...lebih jimat & berbaloi



10 CPM's comments:

  1. akak..leh explain x..zue xpham..kite kena amek vit c sahaja or dgan vit e skali.?

    ReplyDelete
  2. berapa harga ek & macam mana nak dapatkan?
    takda ke kedai ek

    ReplyDelete
  3. sy student..kalau sy hanya beli 1 jenis je, contoh sy beli vita-c shaklee je, ok ke? atau ade side effect apa2...sbb kalau nk beli 1 set, harga mahal sangat...

    ReplyDelete
  4. lg berbaloi yg ni drp sy beli vit C organik rm45x3bulan..selama ni sy xtahu..hurmm..

    ReplyDelete
  5. saya nak jugak...no fon xde ye kak???

    ReplyDelete