08 October 2012

~ Bagaimana nak Istiqamah amalkan Suplement Setiap Hari?? ~

Hye Semua...bagaimana kesihatan & kecantikan kulit anda hari ini?? ader improvement x berbanding dulu?? Saya percaya,ramai yg dh dptkan hasil kulit yg jauh lebih baik dari dulu2...tuh pon hasil usaha & istiqamah anda jugak, saya cuma sekadar berkongsi shj apa yg terbaik utk kita smua amalkan...

Ok, sejak akhir2 ni saya trima banyak soalan2 yg berkaitan dgn suplement skin ni...tp apa yg saya nak kongsikan hari ni adalah cara bagaimana kita nak ISTIQAMAH kan makan suplement ni setiap hari tanpa skip...

nak tahu cara nya...jom teruskan pembacaan anda....

soalan yg sering diajukan kpd saya ...

1) " saya mmg nak kulit cantik, tp cmna ya saya nak mkn setiap hari?? x kan nak bawak botol2 suplemen yg besar2 tuh setiap hari ke office?? berat la bag saya...

2) soalan ke 2: susah la kak nak mkn suplement2 ni sbb saya slalu travel sana sini...so agak susah nak bawak botol2 tuh...

jwpn saya : kalau anda ader mempunyai masalah2 seperti di atas, apa kata anda beli 1 pil box yg comel2...x kesah la kaler apa,tp make sure kaler favourite anda la,sbb bila anda terpandang bekas comel tuh,pasti anda x sabar2 utk amalkan suplement tuh setiap hari...dan masalah utk bawa suplement tuh ke mana shj x kan menjadi 1 masalah utk anda sbb sng & mudah di bawa ke mana2..masuk shj dlm handbag anda...simple!




-------------------------------------------------------------------------------------------------

ni soalan yg paling famous sgt saya trima...

soalan : saya mmg suka amalkan suplement skin tuh tp satu je masalah saya...iaitu SUSAH NAK MINUM 3-5 LITER AIR SEHARI....kerap sgt ke toilet.

jpwn saya : mmg la dear...nak cantek perlulah pengorbanan sket...bukankah amalan meminum air 3-5 liter air tuh sgt2 bgus utk badan & kulit anda?? kerap ke toilet?? itulah bgus sbb semakin kerap kita ke toilet, semakin banyak bahan2 toksin dlm bdn kita dikeluarkan  melalui proses pembuangan air kecil...so bdn akan rasa lebih ringan, cergas, kurg mengantuk dan skin anda pon semakin improve...tiada lagi masalah kulit kering!! nampak x??

1) cara nak banyakkan minum air : amalkan 0.5 liter setiap kali sebelum solat & 0.5 luter lagi after solat...so waktu solat ader 5x kan?? maka anda akan berjaya minum 5 liter air tanpa anda sedari..so x de la istilah minum air banyak2 skaligus n rasa mcm nak termuntah...betul???

2) cara ke 2 : cube motivasikan diri utk banyak minum air dgn beli tumbler besar2 yg sgt2 comel & menarik colour bottle tumbler anda...dan make sure letakkan tumbler comel tuh di atas meja study/ keja anda...tp jangan buat perhiasan  pula yaa, sudah pastinya anda akan lebih bersemangat nak minum air lebih setiap hari...x percaya?? sila buat....


ni sbg contoh shj...tp saya mmg belikan tumbler comel ni utk mya & irfan minum air kat sekolah...didik mereka dari kecil lg...


-------------------------------------------------------------------------------------------------

Good News kpd client2 yg bertanyakan set promo skincare utk 100 pelanggan terawal,saya akan tambahkan & teruskan lagi hrga promo utk 100 pelanggan terawal yg email kpd saya utk membeli set suplement skincare dari saya...but make sure,sila nyatakan problem skin yg anda alami yaa, kalau x, susah utk saya nak consult set mana yg sesuai utk anda consume...

kpd yg berminat utk dptkan bekas pil box comel tuh, saya akan openkan pd sape cpt dia dpt yaa sbb pil box tuh sgt2 limited...mmg sgt comel...boleh terus email kpd saya di honey_nurhaliza@yahoo.com

ingin dapatkan harga istimewa utk set suplement skincare,saya lanjutkan lagi utk 100 pelanggan terawal yg email kpd saya yaa...


1 CPM's comments: