25 October 2012

~ Herb Lax Bantu Masalah Sembelit & Perut Buncit !~

Aduhhh x selesanya rasa perut ni...mana x nya, smggu dah x membuang! perut pon rasa makin lama makin buncit...uwaaa tidakkk!! 

Pernah x rasa cmtuh?? Selalunya akan berlaku ketika musim2 perayaan kan?? yerla masing2 makan x ingat dunia..ehhe...so apa tindakan anda?? x kan nak biarkan masalah sebegitu berterusan kan...sbb makin lama toksin makin banyak dlm perut, akibatnya terjadilah BUNCIT!


Bagi sesiapa yg ader problem nak membuang, saya mmg sgt2 syorkan herb lax ni...so ni ibarat mcm julap lembut, ambil pada waktu mlm before sleep, maka esoknya, akan membuang dgn lancarnya...segala toksin2 yg ader dlm bdn dikeluarkan dgn cara yg selamat dan lembut...so bdn akan mejadi lebih ringan sbb smuanya sudah dikeluarkan...mmg best! 

Herb lax ni menjadi salah satu produk wajib yg mesti ada di rumah saya...kdg2 bila pergi travel & holiday pon, saya x kan miss bawa herb lax ni bersama2...sbb of cource sepanjang travel atau holiday, kita akan mkn mcm2 kan...so agak2 dh terlebih makan, mlm tuh saya akan ambil herb lax dan keesokan harinya akan buang dgn cara yg lembut...so lemak2 x kan sempat terkumpul dlm tubuh bdn kita...haaaa nampak x?? best kan function nya....

Tapi ramai juga yg bertanya, kalau nak turunkan berat bdn, boleh ke ambil herb lax shj...saya lebih galakkan ambil fullset basic slimming kalau bebetul nekad nak turunkan berat bdn...mcm yg saya amalkan setiap hari...nak tahu apa yg saya amalkan?? sila email ke honey_nurhaliza@yahoo.com

apa function herb lax ni sebenarnya??

1) ingin mengurangkan berat bdn
2) selalu mengalami sembelit
3) menghadapi masalah sistem penghadaman
4) badan yg mengandungi banyak toksin, bagus ambil herb lax .


Product Name : Shaklee Herb-Lax® TabletsServings per Container : 120 Tablets.

Menyokong Keseimbangan *
Diet yang kaya dengan serat, air yang mencukupi dan senaman yang tetap, dapat memberi sumbagan kepada pembuangan air besar yang teratur. Pada masa-masa yang tertentu, Herb-Lax yang lembut boleh membantu.
  • Julap lembut untuk kegunaan sekali-sekala*
  • Menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut bagi membantu proses semulajadi tubuh badan*
  • Daun Senna telah digunakan secara tradisional sejak beribu tahun dahulu sebagai julap semulajadi*
* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

email to order : honey_nurhaliza@yahoo.com

jangan risau, kami akan sediakan jadual pemakanan dan konsultasi berterusan ekslusif buat customer qasehkuhoney.com SAHAJA..jadi jom email kami segera...




2 CPM's comments: