09 October 2012

~ I Love ESP !!! ~








Pertama skali, syukur ke hadrat Ilahi kerna semakin ramai yg mencintai this product...hahaha dh mcm duta product plak...opsss..:P

ok act hari ni,saya suka sgt2 nak kongsikan kebaikan set skincare + esp ni...mmg semakin ramai yg ambil / consume kombinasi set seperti di atas....sbb protein mmg ternyata bgus utk kesihatan tubuh bdn dan of cource sgt2 bgus utk kulit...

tp suggestion saya, kalau skin sgt2 problem,janganlah hanya bergantung pd 1 suplement shj..contohnya ader sorg customer saya hanya bli vit c, sdgkan skin sgt2 problem...then 3 mggu selepas tuh, beliau email kpd saya smula utk membeli set suplement skincare...dan bila beliau consume set suplement skincare + esp / gla,barulah nampak perubahan yg sgt2 ketara ke atas kulit beliau...so if ader masalah kulit yg teruk,cpt crk solution nya...jangan biarkan lama2,takut ianya jadi makin teruk & bernanah....

Tapi yg bestnya ESP ni, bukan hanya utk org yg ader prob skin shj...malah bgus utk ibu2 yg sdg hamil...ibu2 yg sdg menyusukan baby nya, ibu2 yg sdg berpantang,  pesakit kencing manis, bgus juga utk org2 yg sdg berdiet, juga ibu2 yg sgt2 bz seperti saya,sbb berikan tenaga yg berpanjangan...syukur alhamdulillah....

Berapa harga ESP ya?? mahal x?? ok harga ESP rm 150 tp bg sape2 yg ingin membeli hrga promotion bulan oktober ni,boleh la terus email kpd saya di honey_nurhaliza@yahoo.com

jadual kurier yg baru : Isnin, Rabu, Jumaat 

update : stok vit c now out of stock ya di hq, maka saya akan poskan order kalian smua without vit c ya...

so kpd yg ingin membuat pre order stok vit c, boleh lah terus email kpd saya di email yg tertera di atas td yaaa...saya akan informkan once stok vit c dh ader di hq ok...so better pre order now...

kpd yg ingin dptkan harga promotion utk 100 pelanggan terawal,cpt2 terus email kpd saya ok...jika anda tidak mempunyai budget utk mengambil set tersebut pada hari ini, boleh terus booking set promo tersebut yaaa....adil kan cara saya cmni?? sbb saya nak smua pembaca2 blog yg masih belum dptkan set ni, dpt consume jugak dan akan terus setia dgn amalan set suplement skincare yg saya cdgkan ini...('-") 

psstt, korang dh try ke belum vit e grape seed yg baru tuh?? fuhhhh saya suka vit e yg baru tuh...mmg best sgt2 result ke atas skin saya....ingin dptkan best price utk vit e grape seed?? email cpt yaa...


Saya ringkaskan macam ni….Struktur dalam badan manusia dibina daripada susunan di bawah…
SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEMStruktur badan kita terdiri daripada SEL…Kemudian sel-sel akan membentuk tisu-tisu, seterusnya tisu-tisu akan membentuk organ dan organ-organ akan membentuk sistem…Dan….disebabkan itu, badan kita SANGAT memerlukan PROTEIN…Nak tahu kenapa?? Sebabnya PROTEIN adalah makanan utama sel…SEL yang sihat dapat menghasilkan tubuh badan yang sihat…..
Sebab tu setiap hari, anda makan lauk-lauk yang mengandungi sumber protein bukan??Seperti ayam, daging, telur, ikan, kekacang dan banyak lagi….TAPI…TAHUKAH ANDA yang PROTEIN sangat MUDAH TERMUSNAH apabila dikenakan SUHU yang TINGGI…Contohnya anda goreng ikan…Berapa banyak PROTEIN yang tinggal??Anda tak tahu kan??JADI…..Apa kata anda ambil ESP sumber PROTEIN yang lebih berkualiti….Dan semestinya ESP mematuhi kriteria pemilihan soya yang selamat….Dan yang paling penting, ESP Sentiasa SELAMAT, sentiasa BERKESAN dan sentiasa MESRA ALAM…

RAMAI YANG DAH RASA KEBAIKAN DAN BETAPA BESTNYA ESP SELEPAS AMBIL SECARA KONSISTEN SELAMA 3-4 MINGGU ….Depa kata kulit makin licin la, kulit makin lembut, parut jerawat makin pudar, rambut dah kurang gugur….susu makin banyak…dan macam-macam lagi…



sgt2 cantek,mulus kulit beliau kan?? anda bila lagi?? 

hubungi saya :
email : honey_nurhaliza@yahoo.com
id no : 852407

Anda berada dekat dengan mana-mana Branch Shaklee?

Shaklee HQ : Empire Subang, Subang Jaya, Selangor.
KL Branch: Section 1 Wangsa maju, Setapak, KL.
Penang Branch : Jalan Todak Pusat Bandaraya Seberang Jaya , Perai. 
Ipoh Branch : Medan Istana 1 Bandar Ipoh Raya , Ipoh .
Johor Bahru Branch : Jalan Molek 1/10 Taman Molek , JB.
Kota Bharu Branch : Bandar Kora Bharu Jalan Sultan Yahya Petra, Kota Bharu.
Kota Kinabalu Branch : Ground Floor Wisma Damai jalan Damai Luyang Kota Kinabalu.

BOLEH guna ID saya  (ID Shaklee 852407) untuk mendapatkan harga ahli...



0 CPM's comments:

Post a Comment