31 October 2012

~ Kenapa Dia Makan Berkesan, Saya Lambat Nampak Kesan?? Jom baca ~







Setiap Hari saya dihujani pelbagai soalan2 yg berkaitan dgn kulit...mcm2 masalah yg saya baca di email dan menjadi tanggungjwb saya utk membantu mereka2 ni utk mendapatkan hasil kulit yg lebih baik lagi...dan saya lakukan dgn sebaik mungkin,Insyallah...

Saya suka berkongsi dengan smua org kebaikan2 suplement yg saya perolehi selama ni, maka tidak hairanlah semakin ramai yg ingin mendapatkan kulit yg sihat & cantik sbb menjadi lumrah seorg yg bergelar "wanita" pasti mahukan kulit yg lebih sihat,mulus, dan berseri2...

Ader juga beberapa cust yg email kpd saya ttg kesan mereka lambat nampak hasil...dan bila saya tanya & consult mereka, ternyata mereka ni tidak mengikuti sepenuhnya guide2 yg saya berikan sama mcm testimoni2 yg telah pon berjaya...

So secara ringkasnya saya nak nyatakan "kenapa makan suplement tp lambat nampak hasil/ perubahan??

Jom kita Baca....

1) Tidak mengikut jadual yg saya berikan...main hentam je mkn...agak2 terlambat mkn,terus amik skaligus masa nak tdo...ini bukan cara yg betul ya...so plz refer my jadual yg telah disediakan ya...

2) tidak mengambil fullset suplement skincare , hanya mengambil certain2 vitamin,sdgkan yg saya guide sekiranya muka bermasalah mesti consume fullset, bukan hanya vit c shj...plz take note!

3) tidak minum water intake yg saya tetapkan 2-3 liter air sehari tp yg mereka minum x sampai 1 liter...cmna nak berkesan?? alasan yg selalu diberikan, kerap ke toilet...baguslah kerap ke toilet,smua toksin2 abes dikeluarkan dan skin akan lebih moist...x caya?? sila minum 2-3 liter hari2...saya minum 5 liter plak...:P

4) tidak istiqamah ! ini yg selalu terjadi pd mereka2 yg lambat nmpak perubahan tersebut...hari ni mkn tp esok lusa terlupa...cmna nak cpt nampak hasil kan??

5) pengambilan kafein - kurangkan kafein yaa jikalau nak hasil yg baik lgpon kafein x brapa bagus utk kesihatan kita.

-------------------------------------------------------------------------------------------

so kpd sesiapa yg amalkan suplement ni, tetapi lambat nampak kesan, cube cek salah satu perkara di atas tuh...betul ke tidak...mesti betul punya sbb anda x bersungguh2 nak menjaga kulit anda...

so bermula hari ini, saat ini...cube positifkan diri dan yakin " aku boleh lakukannnya utk dptkan kulit yg lebih baik lg"...haaa cube ckp cmtuh kat diri sndiri...x kesahlah pelan2 buat janji istiqamah...janganlah bersemangat masa mula2 beli je...lama2 MALAS...haaa kan dah ter caps lock...:P 

kepada customer2 baru saya, jika ingin mendapatkan set suplement skincare, sila email kpd saya di honey_nurhaliza@yahoo.com, kalau boleh nyatakan ur prob skin skali agar sng utk saya consult set yg sesuai utk anda yaa....

hanya customer2 qasehkuhoney.com shj yg akan mendapat guide / consult dari saya ya..saya akan guide sampai anda mendapat hasil yg baik ,insyallah

INGINKAN BEST PRICE UTK SMUA SET2 DI BAWAH INI ?? EMAIL ME honey_nurhaliza@yahoo.com

1) SET SUPLEMENT SKINCARE ( HOT SELLING !!! )
2) SET JERAGAT  ( HOT SELLING !!! )
3) EXZEMA SET  ( HOT SELLING !!! ) 
4) SET KESUBURAN WANITA
5) SET PREGGY  ( HOT SELLING !!! )
6) SET BERPANTANG  
7) SET BREASTFEEDING ( HOT SELLING !!! )



0 CPM's comments:

Post a Comment