12 October 2012

~ Kulit Makin Halus, Wajah Bertambah FLAWLESS...Anda Bila Lagi ? ~






jom baca dialog ni dlu....

si A : errmmm aku ngk kulit ko makin cantekkk & licin laaa...berseri2 plak...dulu kan kulit ko kusam n jerawat kan?? mst ko guna skincare mahal2 ni kan??

si B : yeke?? ketara ke perubahan kulit aku?? 

si A : aaahh dlu kulit ko x cmni pon...share la kat aku...kulit aku skang makin teruk laaa, nak2 selalu berjemur...makin berminyak...tp kulit ko steady je aku ngk...x de pon sunburn2....share la cpt!!

si B : kau rasa2 la kan, aku pakai produk apa?? 

si A : alaaa nak suh berteka teki plak...aku dh x sbr nak tahu ni...!! kalau produk mahal2 aku x mampu laaaa

si B : eyh x laa...ni bukan skincare mahal2...ni suplement utk skin...aku beli kat sorg blogger ni...mmg best....nnt aku suggestkan kau link blog die yaaa...

si A : suplement skin?? yg mana satu??? bg link blog die cpt...aku nak beli arini jgk...

si B : tp kau kene email kak hanny tuh dlu...n gtau apa jenis problem skin yg kau alami skang...so sng utk kak hanny tuh consult set yg sesuai ngn kau...mcm aku mula2 dlu laa...tp aku dh guna dh dekat 4 bulan daaa...dh nak abes pon...ni pon nak repeat order lg,...

si A : ok kau bg email die yaa..aku email kakak tuh skng jugak,.


------------------------------------------------------------------------------------------------

honey_nurhaliza@yahoo.com

jadual kurier yg baru : Isnin, Rabu, Jumaat 

update : stok vit c now out of stock ya di hq, maka saya akan poskan order kalian smua without vit c ya...

so kpd yg ingin membuat pre order stok vit c, boleh lah terus email kpd saya di email yg tertera di atas td yaaa...saya akan informkan once stok vit c dh ader di hq ok...so better pre order now...

kpd yg ingin dptkan harga promotion utk 100 pelanggan terawal,cpt2 terus email kpd saya ok...jika anda tidak mempunyai budget utk mengambil set tersebut pada hari ini, boleh terus booking set promo tersebut yaaa....adil kan cara saya cmni?? sbb saya nak smua pembaca2 blog yg masih belum dptkan set ni, dpt consume jugak dan akan terus setia dgn amalan set suplement skincare yg saya cdgkan ini...('-") 

psstt, korang dh try ke belum vit e grape seed yg baru tuh?? fuhhhh saya suka vit e yg baru tuh...mmg best sgt2 result ke atas skin saya....ingin dptkan best price utk vit e grape seed?? email cpt yaa...

hubungi saya :


email : honey_nurhaliza@yahoo.com
id no : 852407

Anda berada dekat dengan mana-mana Branch Shaklee?

Shaklee HQ : Empire Subang, Subang Jaya, Selangor.
KL Branch: Section 1 Wangsa maju, Setapak, KL.
Penang Branch : Jalan Todak Pusat Bandaraya Seberang Jaya , Perai. 
Ipoh Branch : Medan Istana 1 Bandar Ipoh Raya , Ipoh .
Johor Bahru Branch : Jalan Molek 1/10 Taman Molek , JB.
Kota Bharu Branch : Bandar Kora Bharu Jalan Sultan Yahya Petra, Kota Bharu.
Kota Kinabalu Branch : Ground Floor Wisma Damai jalan Damai Luyang Kota Kinabalu.

BOLEH guna ID saya  (ID Shaklee 852407) untuk mendapatkan harga ahli...




0 CPM's comments:

Post a Comment