11 October 2012

~ Skin Jadi Lebih Halus Dgn Vit E Grape Seed + Collagen Powder ~

Hye semua...mcm mana dgn hasil kulit anda setiap pagi selepas bangun dari tidur?? mesti kulit jd lebih lembut & halus berbanding dulu kan? nak tahu x sbb apa?? sbb anda smua raaaaajinnnnn amalkan suplement skin...maka itulah bonus yg anda akan dpt...btul x??

Ok mmg x dinafikan lagi vit e mmg sgt2 bagus utk kulit...problem skin yg saya maksudkan adalah parut2 jerawat, masalah kulit kasar,bersisik, kulit berjerawat, kusam , skin tidak sekata...mmg saya akan suggestkan vit e ni...tp bg skin yg terlalu bermasalah, mmg saya akan lebih suggestkan consume with set suplement skincare dari certain2 item...sbb sudah tentu bila anda melabur wang utk sesuatu produk,mesti inginkan yg terbaik kan?? so buat pilihan yg bijak yaaa smua...so nasihat saya, bila skin anda terlalu problem mcm yg saya nyatakan td, cari solution dgn amalkan suplement2 utk kulit,jangan pula anda terus ke SK11 ,dermalogica, clinique counter yaa...of cource mst anda akan dipengaruhi utk membeli set yg beribu riban , dan last2 hasilnya tetap sama atau ianya makin teruk...mst ader yg tersenyum2 sbb ader pengalaman cmni kan?? aaahh termasuklah org yg sdg menaip entry ni...haha...yerrr, saya bercerita & berkongsi atas smua pengalaman2 yg pernah saya lalui dulu...yerla dolu2,mana la tahu bab2 cmni kan...


Hari2 saya menerima banyak sgt email,smuanya meluahkan ttg masalah kulit yg mereka alami...alhamdulillah dgn berkat ilmu yg x sebarapa saya ader ni,saya kongsikan kebaikan2 tersebut pd smua org..sama adil sama rata...dan saya mendoakan setiap kali mereka smua purchase,Allah akan sampaikan smua hajat2 mereka iaitu inginkan skin yg lebih sihat,baik & cantek...dan sudah tentunya utk bakal suami/suami2 tercinta...tuh sbb saya mmg consult mereka dgn baik,supaya dpt memberikan servis yg terbaik utk smua customer2 saya...supaya akan dtg,mereka smua akan kembali repeat order pd saya dan saya akan terus memberikan konsultasi pada mereka2 yg memerlukan khidmat saya...

Tapi ramai tanya pd saya, bila skin dh pulih, dh cntek, perlu stop x?? jwpn saya, kenapa nak pelru stop pula sdgkan ini hanyalah suplement skin, dan kalau nak wajah & kulit sentiasa sihat,cntek,halus...istiqamah kan...lgpon ianya lebih jimat anda beli yg fullpack dgn hrga promo...sbb set ni akan bertahan selama 4 bulan...so anda yg membuat pilihan dgn bijak...tp jika anda mempunyai budget lebih, boleh la try collagen powder...saya suka combine kan 2 set ni...so hasilnya saya makin berpuas hati dgn suplement...saya lebih percaya,kulit sihat ni dtg nya dr pemakanan suplement kita setiap hari...










honey_nurhaliza@yahoo.com

jadual kurier yg baru : Isnin, Rabu, Jumaat 

update : stok vit c now out of stock ya di hq, maka saya akan poskan order kalian smua without vit c ya...

so kpd yg ingin membuat pre order stok vit c, boleh lah terus email kpd saya di email yg tertera di atas td yaaa...saya akan informkan once stok vit c dh ader di hq ok...so better pre order now...

kpd yg ingin dptkan harga promotion utk 100 pelanggan terawal,cpt2 terus email kpd saya ok...jika anda tidak mempunyai budget utk mengambil set tersebut pada hari ini, boleh terus booking set promo tersebut yaaa....adil kan cara saya cmni?? sbb saya nak smua pembaca2 blog yg masih belum dptkan set ni, dpt consume jugak dan akan terus setia dgn amalan set suplement skincare yg saya cdgkan ini...('-") 

psstt, korang dh try ke belum vit e grape seed yg baru tuh?? fuhhhh saya suka vit e yg baru tuh...mmg best sgt2 result ke atas skin saya....ingin dptkan best price utk vit e grape seed?? email cpt yaa...

hubungi saya :


email : honey_nurhaliza@yahoo.com
id no : 852407

Anda berada dekat dengan mana-mana Branch Shaklee?

Shaklee HQ : Empire Subang, Subang Jaya, Selangor.
KL Branch: Section 1 Wangsa maju, Setapak, KL.
Penang Branch : Jalan Todak Pusat Bandaraya Seberang Jaya , Perai. 
Ipoh Branch : Medan Istana 1 Bandar Ipoh Raya , Ipoh .
Johor Bahru Branch : Jalan Molek 1/10 Taman Molek , JB.
Kota Bharu Branch : Bandar Kora Bharu Jalan Sultan Yahya Petra, Kota Bharu.
Kota Kinabalu Branch : Ground Floor Wisma Damai jalan Damai Luyang Kota Kinabalu.

BOLEH guna ID saya  (ID Shaklee 852407) untuk mendapatkan harga ahli...




0 CPM's comments:

Post a Comment