09 November 2012

~ Kisah Saya Menjaga Kulit ~

Assalamualaikum kak honey cantek,1st skali mohon maaf kalau email ni ganggu akak mlm2...bukan apa, excited sgt nak bg full testimoni ni utk akak....yela arituh kan masa mula2 ambil set yg akak cdgkan tuh, saya dh janji nak bg testimoni saya if saya puas hati kan?? so here is my testimoni...mungkin juga testimoni ni dpt membantu pembaca2 blog akak yg lain juga...

Ok dgn bangga nya, saya dah consume set suplement skincare yg akak suggestkan tuh hampir nak masuk bulan yg ke 4...dah nak abes pon set2 ni, so saya bg testimoni ni dlu then saya nak repeat order utk smua set yg saya beli arituh ya...

Sebelum saya ambil set akak tuh, muka saya mmg bnyk problem, especially kulit saya terlalu kasar,mcm menggerutu2 ...dan skin terlalu kusam...mcm2 skincare luaran yg saya dh cube dari yg murah sampailah semahal2 produk2...smuanya mengecewakan saya...sampailah saya diperkenalkan oleh kenalan office saya tentang kewujudan blog comel akak ni...dan tanpa tunggu lagi saya pon terus email dan beli set tuh dr akak...

Secara jujurnya, saya sgt2 berpuas hati dgn set yg saya consume tuh sbb seawal 2 mggu dh bebetul nampak akan perubahan kat kulit saya...mcm amazing sgt! Dan perubahan tuh suami dan teman2 kat office ramai yg menegur...skin makin sihat, dan yg bestnya makin lembut & glowing...tiada lagi masalah kusam di muka...nak makeup pon jd smooth sgt...mmg benar akak ckp, nak cntek,mesti sembuhkan yg dalaman dlu...now utk skincare luaran pon saya just guna yg biasa2 je...ader rezeki lbih nnt, mmg saya nak guna marykay jugak mcm akak...

Dan dari segi bdn pula, skin dah x dry lg...kalau x dlu, mmg nampak sgt skin saya terlalu dry especially di bhgn2 siku, tapak kaki...now tapak kaki dh x de merekah2 teruk cam dlu...mmg ajaib betul khasiat vit e tuh...saya mmg ikut guide yg akak beri utk minum 2-3 liter sehari...mmg best, bdn rasa lebih moist dan fresh sgt bila bangun pagi2..kalau x dlu, rasa lesu & lemau je nak ke office...akak bnyk membantu saya selama ni...banyak kali saya ucapkan terima kasih kat akak ( dlm hati) sbb smua problem2 yg saya alami selama ni dpt dipulihkan 100% dgn izin ALLAH seperti yg akak ckpkan...

Since saya amalkan set2 akak tuh, hari2 kat office mmg saya dan teman2 rapat saya suka baca info2 kat blog akak...bnyk betul yg akak share kan...tidak sedikit pon lokek nak berkongsi ilmu...sgt2 berterima kasih utk akak...

mungkin setakat ini dlu testimoni saya, dan diharapkan akak akan terus guide saya ya sampai bila2...saya sukakan kelembutan dlm guide akak tuh, terserlah ciri2 keibuan yg ader pada akak...sekali lagi terima kasih utk akak,semoga dilimpahkan lagi rezeki buat akak sekeluarga...

jangan lupa quote kan hrga set yg saya nak tuh yaaa...

love ,
marina, sabak bernam




Anda smua berminat nak dptkan hasil seperti testimoni2 saya yg lain?? jom bukak email anda & terus email ke honey_nurhaliza@yahoo.com...hanya customer2 qasehkuhoney.com SAHAJA yg layak dpt konsultasi yg best dari saya...insyallah....

Mereka berjaya dpt hasil yg baik sbb mereka smua consume yg original from shaklee bukannya TIRUAN ! ('-") 

Email ur order : honey_nurhaliza@yahoo.com

pre order nyx lipstick masih lagi ada ya...so plz email ya...

update : STOK VIT C ORIGINAL ( SHAKLEE YA BUKAN ORGANIK ) OUT OF STOCK NOW, SO SAYA HANYA AKAN MENGAMBIL PRE ORDER MULAI HARI INI...ONCE STOK DH AVAILABLE DI HQ, SAYA AKAN INFORM OK...PASTIKAN IANYA ORIGINAL FROM SHAKLEE DAN BUKANNYA DI REBRANDING OK!!! :p



0 CPM's comments:

Post a Comment