20 November 2012

~ Saya Preggy Mommy, Bolehkah Saya Amalkan Set Suplement Skincare?? ~



Lately ni saya terima banyak email dari mommy2 yg sdg preggy...alhamdulillah smuanya inginkan kulit yg cntek, sihat, gebusss ketika hamil ni...tp adakah set suplement skincare ni sesuai utk ibu2 yg hamil???

So di sini saya akan explain kan ya...ibu2 hamil boleh consume set suplement skincare KECUALI VIT E , GLA yaa...saya akan berikan/ suggestkan utk ibu2 yg hamil juga tetapi saya add kan set2 yg sesuai utk ibu2 hamil consume ok...so kalau ibu2 yg sdg hamil mempunyai wajah yg kusam, x bermaya, dh timbul kulit2 yg gelap , anda boleh solve kan problem tersebut...biasalah tuh kan, lumrah ibu2 hamil akan merasai tuh smua...org kata perubahan hormon...yesss..so smua org akan merasainya tp ader juga ibu2 hamil yg bertuah x de kene prob cmtuh...sayalah orgnya...alhamdulillah sepanjang mengandungkan ketiga2 anak saya tuh, saya x de kena prob wajah kusam, kulit gelap dan sbg nya...tp x tahu la plak kalau mengandungkan anak ke 4 nnt kan...tp ckup la kot 3 org...:P ni pon dh ckup meriah daaaa kat umah ni kami anak beranak...

Ok back to my topic...jika anda hamil dan mempunyai wajah yg kusam, gelap , jerawat naik bagai cendawan tumbuh, cpt2 laaa crk solution nya...janganlah biarkan masalah tuh berlarutan sampai bersalin nnt...sok dah makin banyak n teruk, lg susah nak rawat nnt...so bila dh ader tanda2 nak ke wajah kusam, crk penawarnya...

Arituh saya ader terima email yg berbunyi sebegini lebih kurg :-

 " saya seorg wanita hamil 4 bulan, mmg wajah saya kusam sgt2, pastuh kulit di sekitar leher saya agak gelap, saya berminat nak mencuba preggy set puan tuh tp x tahu samada saya rajin atau x utk amalkan nya, sbb ketika hamil ni, mmg saya jd seorg yg pemalas nak pakai itu ini / amalkan ubat2 doctor.puan ader suggestion x?? "

jpwn saya : puan, saya boleh suggestkan set yg sesuai utk puan consume ketika hamil ni tp sekiranya saya suggestkan puan set ni, adakah puan boleh mengamalkannya dgn baik?? sbb hanya puan sndiri yg boleh mengubahnya...mksud saya, puan kene lah rajin amalkan,jangan diikutkan sikap malas tersebut...dan saya yakin, jikalau puan rajin dan istiqamah, smua prob kulit puan tuh dpt diatasi dgn baik,insyallah "

ok main point kat sini, saya highlight kan yaaa...RAJIN & ISTIQAMAH....jikalau kita rajin dan istiqamah, smua prob yg kita alami tuh dpt diatasi dgn baik...x perlu kpd produk2 yg mahal2...so x de istilah MALAS kalau kita inginkan hasil yg baik ke atas skin kita...

saya bg contoh lagi ya :-

anda nak kulit cantek,sihat,gebusss tp anda x mahu keluarkan sedikit wang utk membelinya...rasa2 anda dpt x kulit yg sihat??

satu lg contoh :-

anda dah pon beli set suplement skincare, tp anda x rajin mengamalkannya...pendek citer, anda skip amalan suplement ni, air pon minum 2-3 gelas sehari...rasa2 anda la kan, dpt x hasil yg baik??? tarik nafas dalam2 then hembus perlahan2...cube jwb dgn jujurnya...maka anda akan dpt jwpn nya....betul??

so bagi saya, smua org boleh mengamalkan suplement utk skin, tidak kiralah anda hamil ataupun tidak...cuma anda kene tahu set2 yg sesuai utk diamalkan bg yg hamil ataupun sebaliknya....saya akan guide anda sebaik2 nya...yg penting, anda perlu RAJIN & ISTIQAMAH...2 perkara tuh je saya mintak kalian smua sematkan dlm hati...kalau customer2 saya yg lain dpt hasil yg baik,mengapa tidak anda kan?? kenapa dorg dpt hasil tetapi anda x dpt hasil...cek balik di mana kesilapan nya...x faham, crk saya di email/wassap/phone....saya akan beri konsultasi yg baik utk anda smua,insyallah....

Saya rasa saya stop kat sini dlu ya...insyallah saya akan kongsikan dgn lebih banyak lagi testimoni2 latest dr client2 tersayang saya yaa...

last skali, sekiranya anda berminat utk membeli set2 yg saya suggestkan, boleh terus email ke honey_nurhaliza@yahoo.com...dan sila nyatakan problem skin yg sdg anda alami agar lebih mudah utk saya consult kan set yg bersesuaian dgn jenis prob anda...

ANDA NAK DPTKAN NYA DGN HARGA PROMO 100 CUSTOMER TERAWAL?? BOLEH MAKE UR DEPOSIT THEN KAMI AKAN RESERVEDKAN SAMPAI HARI GAJI ANDA...YG PENTING ANDA TETAP DPT TAWARAN HARGA PROMO...JOM CPT2 EMAIL...

BERITA BAIK UTK CUSTOMER2 YG BERADA DI OVERSEA, JIKA ANDA INGIN MENDAPATKANNYA, ANDA BOLEH MENGGUNAKAN WESTERN UNION UTK MEMBELINYA....SILA BERI DETAILS ANDA DI EMAIL SAYA YAA...

DAN JUGA CUSTOMER2 YG INGIN MEMBELI ,ANDA BOLEH MEMBAYARNYA MENGGUNAKAN CREDIT CARD JUGA YA...

  PASTIKAN SUPLEMENT ANDA ORIGINAL FROM SHAKLEE DI QASEHKUHONEY.COM...KATAKAN TIDAK KPD PRODUK TIRUAN...

0 CPM's comments:

Post a Comment