10 December 2012

~ Cantek & Sihat smuanya dgn Shaklee !~

TESTIMONI 1 

As Salam akak hani,

still remember sya lg tak? hehe..

hmm.... 1stly nak share 2 mende ngan akak hani nih... tentang set supplement skincare tu B,C,E yang saya amalkan.... ALHAMDULILLAH kulit sy  kurang berminyak, tak perlu makeup tebal2 utk tutup jerawat,and ofkoss, banyak yang kata nampak perubahan...i'm sooo happy~ Open-mouth smile

Lg 1 berkenaan susu esp + calcium magnesium yang sy order kat akak ritu...dalam masa 2 minggu tulang kezen saya yang xcdent tu dah ada perubahan... sudah tumbuh tulang baru...ALHAMDULILLAH!

sepupu saya mintak saya orderkan set esp + calcium magnesium lagi... Akak, Harga still same ke akak?

Regards,
Nadia



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TESTIMONI  2

Assalamualaikum kak honey,



hari ni baru saya berkesempatan untuk e-mail testimoni saya kat akak.
pertama sekali, saya nak beritahu akak bahawa, hari ini, masa barang yang saya order dari akak tu sampai,
masa tu lah baru ibu saya tahu yang saya pakai product Shaklee untuk slimming & skincare.
rasanya dah sebulan dua kot saya consume product ni kan kak?
saya takut nak beritahu ibu sebabnya, dah bermacam product yang saya makan samada ibu yang belikan, atau pun ayah.
masing2 tak berkesan. dan hasilnya ibu tengok, saya makin gemuk adalah.

so tadi, baru lah saya terus terang dengan ibu, yang saya pakai product Shaklee.
mula2 cakap saya cuma ambil skincare. saya tanya ibu, ada nampak perubahan tak?
ibu cakap, "dah ada nampak sikit lah. wahhh~ putih lah kau nanti~". hehe.
ibu siap nasihat cakap kena minum air banyak-banyak. cuma ibu takut, kalau mkn macam2 nanti kena sakit buah pinggang.
tapi di sebabkan kita minum air masak banyak-banyak, insyaAllah benda tu tak kan berlaku kan kak? :)
semenjak saya consume skincare set ni, saya dah mula nampak perubahan pada warna kedutan dekat jari saya tu. akak tahu kan dekat mana?
jari saya berbelang dekat bahagian tu, tapi sekarang dah mula nampak cerah sikit tang kedut tu. hehehe. akak dpt bayangkan x?


lepas tu, bila respond ibu baik, baru saya cakap yang saya consume slimming set juga.
nak tahu ibu cakap apa kak???
ibu: "sini ibu check. sebab kau ni kalau nak tahu dah turun ke belum, kena tengok dekat leher."
saya: *nervous*
ibu: "haaaa. dah kurang ni benjol belakang leher kau ni. leher pun nampak dah kecut."
saya: *phew~~*

Alhamdulillah. walaupun berat mungkin masih berat, hehe, belum sampai tahap yang saya target.
tapi saya rasa dari segi inch, mungkin dah berkurang. saya dapat rasakan bila seluar track yang saya pakai size L pun skrg ni, dah longgar.
setiap hari, saya akan rekod berat badan saya selepas saya buang air kecil bila saya bangun tidur.
dalam masa 2 minggu, saya dah turun 1.5kg! haaa~ dah cukup banyak bagi saya. hehe.
tapi memang ada naik turun berat saya tu. tapi sebabnya dah tentu bila semalamnya, saya makan malam selepas pukul 7pm.
tapi lepas saya tahu berat badan saya naik, esoknya berat saya akan turun semula sedikit demi sedikit.
saya kawal balik jumlah makanan yang saya ambil. dan alhamdulillah, saya rasa saya boleh lakukannya.
lagi satu, saya jarang bersenam yang teruk2 sebab saya akan melayang lepas buat senaman walaupun saya cuma buat lompat bintang.
teruk kan? so, apa yang boleh saya lakukan, minum air masak banyak2 & berjalan sebanyak yang boleh dalam masa sehari tu.

itu saja yang saya nak share buat masa sekarang ni.

terima kasih kak honey sebab banyak beri tunjuk ajar & nasihat yang betul.

XOXO! hihihihi

-----------------------------------------------------------------------------------------

TESTIMONI 3 
 okea akak...nk cter nie...
last two weeks, sy g wedding cousin sy... then, rmai la kwn cousin sy yg dtg...
dyewng notice pasal skin sy... then, tnya sy guna produk apa,,,rmai yg
ingat sy slalu buat facial kt spa...hehe but sy ckp la shaklee..
hehe.. sy cter kebaikan shaklee n bgi link blog akk sbb akk lg arif
kan psl shaklee nie...
yg best nya, shaklee ni sy bahagi separuh dengan family sy... so semua
dpt consume..
alhamdulillah dgn izin allh family sy dah lama tak demam, batuk,
selsema n etc...
dekat uni, sy susun botol shaklee tuu kt wardrobe... so biasanya, kwn2
sy yg msuk bilik sy mesti perasan botol shaklee tu.. then, mesti nk
tahu dgn lbih lanjut..
Ramai sebenarnya yg tahu produk shaklee ni sgt2 best!! in shaa allah
sy nk terus istiqamah dengn shaklee.. dpd fasa sy bujang, kahwin n
smpai la sy ad anak... hope akk dpt guide sy lagi :) and hope skin sy
nt cntik mcm akk...teringin sngt nak akk yg make up kan sy if sy khwin
one day nanti..
hehe maaf kak panjg lak email yg nie :)
------------------------------------------------------------------------------
Sudah pasti anda smua tertanya2 set apakah yg mereka consume?? cmna nak dptkan result yg bgus seperti dorg...alhamdulillah dgn berkat istiqamah serta guide yg diberikan, mereka berjaya dpt hasil yg sgt2 bgus...sungguh terharu bila setiap hari saya menerima email testimoni dari customer2 tersayang saya...
bg 3 testimoni yg bertuah di atas, sila email kpd saya ya utk tuntut sedikit cenderahati dari qasehkuhoney.com....
bg anda yg berminat utk membeli & mendapatkan guide dari saya, sila email ur prob ke honey_nurhaliza@yahoo.com ya...
bg mereka2 yg ingin menurunkan berat bdn dengan slmt , tp mengalami masalah kekangan kewangan utk ambil fullpackage slimming, jangan risau kerna di qasehkuhoney.com ader menyediakan package jimat utk anda dpt menurunkan berat bdn dgn jayanya...
di qasehkuhoney.com ader menyediakan pelbagai set2 utk anda consume...set2 tersebut seperti di bawah ya :-

KHAS UTK CUSTOMER2 SAYA : 

ANDA DH DPT HASIL YG BAIK DDGN SHAKLEE KAN?? SO APA KATA GUNAKAN PELUANG YG ADER NI UTK CERATE INCOME ANDA DARI RUMAH HANYA DGN SHARING PRODUCT...SAMBIL MAKAN, SAMBIL SHARING DPT INCOME...BEST KAN??

IF BERMINAT NAK JOIN MY GROUP SHAKLEE , SILA EMAIL KE : honey_nurhaliza@yahoo.com dgn tajuk : "join ahli CPM "

ANDA BERMINAT UTK PURCHASE DGN TAWARAN HARGA MENARIK DI QASEHKUHONEY.COM?? 

SILA EMAIL UR ORDER KE : honey_nurhaliza@yahoo.com

SET APA YG ADA DI QASEHKUHONEY.COM??

1) SET SUPLEMENT SKINCARE
2) SET JERAGAT
3) EXZEMA SET
4) HONEYMOON SET
5) SET KESUBURAN
6) PREGGY SET
7) CONFINEMENT SET
8) BF SET
9) PARENT'S SET

PENGUMUMAN : STOK VIT C CUSTOMER2 TERSAYANG AKAN SAMPAI INSYALLAH MIDLE DECEMBER NI YA...PLZ TAKE NOTE YA !

AWAS DGN PRODUK VIT C & E TIRUAN / REPACKING
PASTIKAN ANDA PURCHASE YG ORIGINAL FROM SHAKLEE !!

JANGAN MENYESAL BILA ANDA X DPT RESULT YG BAGUS SBB ANDA BELI SUPLEMENT YG BUKAN ORIGINAL...('-') MAKE SURE YG ORIGINAL YA SMUA.....



0 CPM's comments:

Post a Comment