18 December 2012

~ Hebat Betul Penangan Vit C Shaklee ya, Bukan Vit C Organik ! ~

Lama betul client2 saya menunggu stok2 Vit C Shaklee sampai kat Malaysia...dan alhamdulillah segala pertanyaan selama ni sudah pon terjawab ..Petang smlm saya menerima berita dari pihak pengurusan Shaklee berkaitan VIT C 500mg akan berada di Malaysia pada April 2013...tuh diaaaa tuh diaaa lama sgt nak menantinya sbb smua customer2 tersayang saya dah x sbr2 nak mencuba vit c ni...

Tetapi jangan risau, anda masih lagi mempunyai option lain , yg penting anda akan dpt jugak consume vit c shaklee yaaa...so saya akan gantikan dgn vita C Chewable 100mg, khasiatnya masih sama cuma dose nya shj berbeza...

vit c chewable...sama khasiatnya dgn vit c biasa...

PASTIKAN ANDA BELI YG ORIGINAL SUPLEMENT FROM SHAKLEE YA...JANGAN BELI VITAMIN YG DIREPACK / REBRANDING SMULA YA..

KATAKAN TIDAK PADA TIRUAN !

inginkan wajah/ kulit yg bebas dari sebarang jenis problem skin?? pastikan anda consume dengan set yg betul ya, bukan hanya vit c semata2...dptkan konsultasi yg betul dari pengedar2 sah shaklee ya...

saya hanya akan guide/consult customer2 yg purchase di qasehkuhoney.com SAHAJA...

kepada mereka2 yg berminat utk membeli dan mendapat guide dari saya utk slimming set, boleh juga email kpd saya ya...jangan lupakan nyatakan ur weight & height ya utk saya consult..

EMAIL UR ORDER : honey_nurhaliza@yahoo.com

SET APA YG ADA DI QASEHKUHONEY.COM??

1) SET SUPLEMENT SKINCARE
2) SET JERAGAT
3) EXZEMA SET
4) HONEYMOON SET
5) SET KESUBURAN
6) PREGGY SET
7) CONFINEMENT SET
8) BF SET
9) PARENT'S SET
10) SLIMMING SET

--------------------------------------------------------------------


STOK2 PRE ORDER NYX LIPSTICK :

Target sampai kepada hanny 20-25  December. Walau bagaimanapun, disebabkan bulan 12 ada bulan paling busy untuk US postal company kerana Christmas, ada kemungkinan item akan tersasar dari tarikh yang diberikan. Mohon kerjasama & understanding dari semua



0 CPM's comments:

Post a Comment