10 December 2012

~ Nak Cantek, Mind Set is Important !!~

Malam td after solat maghrib, idea mencurah2 dtg kat kepala otak ni..act banyak bnde saya nak kongsikan, kalau lah diberi kesempatan, mmg smua yg saya amalkan /guna produk2 smuanya saya nak sharekan dgn smua org...sbb saya percaya bile kita banyak memberi, kebaikan tuh akan dtg dgn sndirinya  kat diri kita...mcm omputeh slalu ckp " what u give,u get back" itu yg saya alami since saya sharing kebaikan2 shaklee yg selama ni saya amalkan especially utk skin...sbb bg saya, bila skin kita sihat, automatik akan memberikan 1001 kepuasan kat diri sndiri...dan level confident kita di tahap yg sgt baik...tp janganlah bile dh cntek tuh, sombong dgn Pencipta & Makhluk....so kene balance dua2 ni ...ok??

ok berbalik pada bnde yg saya nak share kan td....act ramai yg email bertanyakan soalan yg sama, tp di ruangan blog ni, saya akan share kan jwpn tuh yaa...1001 soalan dgn 1 jwpn yg paling tepat utk smua sahabat2 saya...

soalan berbunyik begini lebih kurang...

" saya teringin sgt nak dptkan kulit yg sihat seperti dulu, rasanya dgn shaklee skincare set ni, boleh x saya dptkan kembali kulit saya mcm dulu2??

" saya mmg nak sgt2 kulit sihat & cantek, tp saya nak sis honey guide saya dari awal sampailah saya berjaya bg testimoni kat sis honey...boleh x cmtuh??

" saya nak beli suplement utk skin, skang ni terdapat lambakan jenis suplement, tp saya mmg pilih shaklee sbb ianya original x de silika gel, so langkah2 seterusnya boleh x sis guide kan saya??

----------------------------------------------------------------------------------

act itu 3 soalan yg saya pilih secara rawak, sbb x kan saya nak paste kan smua soalan2 client tuh kan..terlalu banyak...but alhamdulillah saya dpt guide mereka dgn baik...well, that's my pleasure...alhamdulillah...

saya rasa happy bila saya dpt guide mereka dgn baik dan berhemah...tp ader juga yg minta saya suggestkan set utknya tp last2 crk seller lain, saya x kesah sbb saya percaya rezeki Allah Taala ni luas, dan akhirnya die kembali kpd saya utk mintak saya guide die smula...dan alhamdulillah die dh dpt result yg die inginkan selama ni....begitu besar kuasa Allah itu bilamana kita redha terhadap sesuatu perkara...btul??

alamak dh ter off topic plak...

ok saya jwb 3 soalan kat atas td dgn 1 jwpn ya...:-

jpwn comel saya :

"yesss korang akan dpt hasil yg sgt2 baik bila korg tahu cara consume yg betul, bukan main hentam je ya jadual mkn tuh, mesti kene betul utk hasil yg bagus...kene yakin terhadap produk yg korg consume tuh, SABAR & ISTIQAMAH...MIND SET juga sgt penting, sbb ianya akan menarik getaran2 positif dlm diri korg...kalau korg slalu positif dan yakin, maka korg akan berjaya mcm testimoni2 yg lain...kalau korg negatif thinking je, mmg x akan menjadi sampai bila2....dan saya yakin dgn shaklee sbb produk ni dh lama di pasaran, dan dgn shaklee jugak laa yg telah mengubah diri saya...syukur alhamdulillah.."

NAK CANTEK, MIND SET IS VERY IMPORTANT sbb bila kita yakin dan selalu positifkan diri ni, insyallah akan berjaya...mcm word yg suka saya ulang2 banyak kali  iaitu SABAR & ISTIQAMAH...

secara jujurnya, saya pon mmg sabar dan istiqamah dlm rutin penjagaan kulit saya dgn set shaklee sbb bg saya suplement skin mmg sgt2 penting selain dr penggunaan marykay melacep whitening...ok ni ayat sharing ya bukan promote...:))

ANDA X TAHU NAK AMALKAN SUPLEMENT APA UTK KULIT DAN BDN?? TAKUT DGN PRODUK2 TIRUAN DI LUAR SANA??

YESSS, ANDA DAH BERADA DI JLN YG LURUS SKRG NI BILAMANA ANDA DH NEKAD UTK MENCUBA SHAKLEE SUPLEMENT SET,TP X TAHU NAK GUNA SET YG MANA N CARA CONSUME...JOM SEGERA EMAIL KE honey_nurhaliza@yahoo.com utk dptkan free konsultasi bila anda purchase di qasehkuhoney.com SAHAJA....

JANGAN RISAU JIKALAU ANDA IBU HAMIL YG MENGALAMI MASALAH KULIT YG AGAK TERUK KETIKA HAMIL...BERITA BAIK , ANDA JUGA BOLEH CONSUME SET SUPLEMENT SKINCARE TP SAYA AKAN SEDIAKAN SET YG BERBEZA YA...YG PENTING ANDA BOLEH DPTKAN KULIT YG LEBIH SIHAT DAN CANTEK KETIKA HAMIL...

psssttt, nak gtau rahsia ni...sape2 yg dh amik set suplement skincare arituh kan, apa kata anda try ESP pula...sudah tentu nya anda akan rasa kebaikan nya bila anda consume skali dgn ESP...best sbb december ni ader promotion ya utk ESP...hanya di qasehkuhoney.com ya...

EMAIL UR ORDER : honey_nurhaliza@yahoo.com

0 CPM's comments:

Post a Comment