28 April 2012

~ Anda Bakal Pengantin?? Sila Baca !! ~



salah seorg client saya yg kini dah pon bergelar seorg isteri...tahniah diucapkan sbb dh dpt hasil kulit yg cantek sebelum hari bahagianya...saya tumpang happy bila client sgt2 berpuas hati.:)

"Orang kata nk cantek dpn mata bakal suami,kene cantek  luar & dalam" ...saya suka sgt bila pembaca2 blog saya ni terdiri dari bakal2 pengantin yg ingin mendirikan rumahtangga...maka tidak hairanlah bakal2 pengantin of cource inginkan wajah yg halus,cantek & bebas dr segala masalah kulit...

Bg pengantin2 perempuan terutamanya ,mesti inginkan wajah yg halus,bersih dan bebas dr segala problem skin di hari bahagia mereka...dan yg paling best nya,bila kulit dh cantek,bila apply makeup yg nipis pon dh nmpk keserian nya...mcm tuh la saya mmg suggestkan bakal pengantin2 yg ambil servis makeup dgn saya,mmg saya suggestkan set skincare ni utk mereka amallkan sebelum tiba hari bahagia mereka...supaya wajah lebih berseri2..skin lebih halus dan cantek...so mudah utk saya makeup kan utk smua pengantin2 saya...tp yg lebih nmpk kepuasan nya adalah bakal2 suami la...setuju??:)

Anda rasa,bila kulit muka mempunyai liang pori yg besar2,kulit sgt2 berminyak,agak2 nya cantik x bila kita apply makeup?? of cource anda akan jwb " tidak" sbb sudah pastinya anda akan menutup cela2 di wajah dgn concealer & doundation yg sgt2 tebal dan akibatnya...wajah anda nampak "gomak" dan tentunya x nmpk natural beauty di wajah anda...Bila wajah dah mula nmpk kusam,skin dah mula timbul garis2 halus,wajah nmpk tua dr usia sebenar anda,baru anda nak mula menjaga nya dgn baik...itu mmg lumrah,org kata bila dah ader problem2 skin,baru nak cari penawarnya...saya lebih suka nasihatkan smua client2 saya supaya mencegah itu lebih baik dari mengubati...

dan ader lagi satu perkara yg suka saya nak ingatkan utk smua pembaca2 saya...Apa kelebihan membeli fullpack vitamin Shaklee? Pastinya ia menjimatkan! Tahan berbulan2....dan boleh dikongsi bersama mak, ayah suami dan ahli keluarga tersayang. Kata orang duit boleh dicari tetapi bukan kesihatan kerana kesihatan perlu dijaga agar ia terus kekal.

Bg client2 yg bertanyakan ttg set apa yg terbaik utk diamalkan utk mereka2 yg ingin dptkan wajah yg cntek & sihat ketika di hari bahagia tu,saya dh pon consult & jwb email kalian smua...so kpd mereka2 yg masih lagi belum dptkan set yg terbaik utk suplement dalaman skin,boleh lah terus email kpd saya di honey_nurhaliza@yahoo.com...insyallah saya akan reply & consult anda dgn baik...jgn malu2 yaa sbb nak cantek,x perlu malu2 utk bertanya...

utk bakal2 pengantin yg ingin dptkan kulit yg sihat,cantek,cerah,bebas dr segala masalah kulit,boleh lah terus email kpd saya utk mendapatkan set yg sesuai dgn anda tp jgn lupa nyatakan skali ur prob skin ya agar mudah utk saya memberikan konsultasi yg baik...insyallah...

24 April 2012

~ Promo Lover's Pack !! ~



Tidak dinafikan,kehidupan seharian kita skrg sgt2 mencabar espicially bg psgn yg dah berumahtangga & berpantang & melahirkan anak2...bg suami & isteri jika tidak dijaga dari segi penjagaan dalaman,semakin hari hubungan tuh menjadi semakin pudar dan hambar..

Jika dilihat dari Statistik perceraian psgn2 di malaysia,jumlahnya semakin hari semakin bertambah dan punca utama keretakan rumahtangga ini disebabkan "hubungan suami isteri yg semakin hambar"...

Secara peribadi,saya mmg sgt2 bersetuju punca keretakan rumahtangga berlaku adalah disebabkan psgn tidak menjaga bab2 dalaman dan secara x lgsung akan mengakibatkan hubungan suami isteri tuh td jadi semakin hambar dan pudar,akibatnya si suami sudah mula pandai mencari "hiburan di luar"

Apa punca hubungan suami isteri tuh menjadi hambar?

Mmg x dinafikan komitmen kita setiap hari semakin hari semakin bertambah..suami dan isteri keluar bekerja siang dan mlm utk memenuhi keperluan dan kehendak family,maka tidak hairanlah psgn td bila pulang shj dari bekerja,bdn akan rasa terlalu penat dan terus tidur ,mcm tuh la rutin hariannya setiap hari maka akibatnya keperluan bersama dgn pasangan semakin diabaikan especially si isteri...

Seseorg isteri bila sudah berkahwin dan juga selepas melahirkan anak,of cource hormon wanitanya akan tottaly berubah..dan jika tidak dijaga dgn baik,maka hubungan suami isteri tuh td akan kekal hambar smpi bila2...

Berlainan pula dgn wanita2 yg sgt menjaga penampilan dan kecantikan luaran & dalaman nya,maka tidak hairanlah si suami nya td tidak akan berpaling tadah apatah lagi utk memandang perempuan2 lain di luar sana kerana isterinya sudah cukup menjaga penampilan dalaman nya utk
keharmonian rumahtangga yg dibina.

" seorang isteri apabila dia menjaga kecantikan dalamannya,maka dgn automatiknya akan teserlah di luaran nya juga"

Kalau boley saya amat2 seru wanita2 atau para isteri2 yg sdg membaca entry saya pada kali ini,supaya berubahlah utk lebih cntek di mata suami kalian smua sbb bg saya cinta tuh bukan setakat " i love u, u love me" ...cinta dan kasih syg tuh harus dipupuk dan dijaga smpi ke akhir hayat kita....rasa syg sgt2 bila sesebuah organisasi kekeluargaan td pincang disebabkan masalah2 sebegini...

Jadi utk atasi masalah mudah letih,jemu dgn pasangan,x de mood utk bersama,boleh lah dptkan "lover's pack" dgn saya...juga bgus utk dikongsi dan amalkan bersama suami kita dan hasilnya masyaAllah sgt2 hebat,insyallah...

ingin dptkan "promo lover's pack"?? boleh emailkan ur order ke honey_nurhaliza@yahoo.com



antara testimoni yg dpt hasil yg sgt2 menakjubkan dgn set "lover's pack" jom dptkannya segera....
23 April 2012

~ ader 7 hari lg utk set promo,grab now!! ~

Alhamdulillah,rasa bersyukur kerana since saya promote set skincare dan lain2,smuanya beri feedback yg sgt2 baik...walaupun nmpk mcm x seberapa pertolongan saya ni,tp jauh di sudut hati saya,rasa bersyukur yg teramat sgt kerna saya dpt membantu insan2 di luar sana utk dptkan kembali skin yg sihat & cantik...

Saya teringat & pegang kata2 dari salah seorg ustaz saya " sekiranya kita bantu org lain ke arah kebaikan,insyallah hasilnya Allah pasti akan balas dgn 1001 kebaikan juga" alhamdulillah saya x putus2 menerima email utk saya consult kan skin problem yg mereka alami...alhamdulillah juga saya dikurniakan client2 yg sgt2 baik,memahami & tidak cerewet...

ok saya x mo berceloteh panjang,act,bnyk entry yg ingin saya update bermula hari ini...so saya perlu rushing utk update smua testimoni client2 saya...nnt pembaca2 boleh baca entry2 saya yaa...

hanya tinggal 7 hari lagi utk April Promo :-

1) set suplement skincare ( HOT ITEM !!! )
2) set suplement skincare + ESP ( HOT ITEM!!! )
3) set suplement skincare + GLA ( HOT ITEM!! )
4) Herb Lax+ lechitin
5) Herb Lax + Omega
6) Set ibu Hamil
7) Set Berpantang
8) Set Breastfeeding

kpd yg berminat utk mendapatkan set2 di atas dgn special price,boleh terus email kpd saya di honey_nurhaliza@yahoo.com







berita baik bg pembeli2 yg berhampiran dengan shaklee empire subang yg ingin membeli direct produk shaklee menggunakan id saya,boleh la msg/call saya utk membuat pembelian...dan after membuat pembelian menggunakan id saya,sila email saya seperti contoh di atas yaa...saya akan guide kan anda cara pengambilan suplement yg betul ya..
16 April 2012

~ Segalanya berubah dengan set suplement skincare + esp !!~

Salam kak honey. salihah here. Nak Bagi ulasan sket ni after 1 month pkai skincare set Dari akak. I'm using vita-e complex, b-complex dgn vita-c. Then extra esp as recommended.

After 1 month, my skin more healthy. Bekas2 hitam parut jerawat makin pudar. Jerawat dah kurang naik. Kulit saya makin cerah. Alhamdulillah. Kurang berminyak, skin tone makin sekata. Pkai compact powder pun tak susah nak berlapis lapis.

terimaksih sgt kat akak. Tp saya masih perlukan skincare set ni hinggalah capai kulit yg saya idamkan. Like you my idol =)

wait for my second testimony okay sis. Wanna be someone like you . Thanks again! Attached you some picture.



pic before...skin salihah jenis yg berjerawat,berminyak...mengalami blackhead dan juga parut jerawat...


after 1 month consume set skincare + esp ...skin salihah lebih bersih,parut jerawat semakin berkurangan,skin makin lembut & flawless....syukur alhamdulillah...:)

utk April Promo :-

1) set suplement skincare ( HOT ITEM !!! )
2) set suplement skincare + ESP ( HOT ITEM!!! )
3) set suplement skincare + GLA ( HOT ITEM!! )
4) Herb Lax+ lechitin
5) Herb Lax + Omega
6) Set ibu Hamil
7) Set Berpantang
8) Set Breastfeeding

kpd yg berminat utk mendapatkan set2 di atas dgn special price,boleh terus email kpd saya di honey_nurhaliza@yahoo.com


berita baik bg pembeli2 yg berhampiran dengan shaklee empire subang yg ingin membeli direct produk shaklee menggunakan id saya,boleh la msg/call saya utk membuat pembelian...dan after membuat pembelian menggunakan id saya,sila email saya seperti contoh di atas yaa...saya akan guide kan anda cara pengambilan suplement yg betul ya..

"apa2 pon jika ingin dptkan kulit yg sihat & cantik,suplement skin la jwpn nya dan bukannya produk skincare luaran sbb if skin problem,saya lebih suggestkan pengguna2 agar mereka sembuhkan dalaman skin terlebih dahulu dari skincare luaran"

-CPM honey nurhaliza-

"bila kita mendapat wajah yg sihat & cantik, itu merupakan 1 kepuasan utk diri sendiri..."
12 April 2012

~ Kerana Diriku Begitu Beharga ~

jom saya kongsikan testimoni dari salah sorg client saya,Mashani...beliau mengamalkan set suplement skincare + gla complex...


Assalammualaikum...

Just nak share.Sejak beberapa tahun lepas kehidupan agak sibuk dan busy. Memang busy dan sibuk. Badan rasa selalu penat dan lemah. Kondisi kulit pun tak berapa baik. Kekadang berminyak lebih dan kekadang kering berlebih-lebih. mungkin sebab umur pun dah tua. perubahan-perubahan begitu adalah normal la kot.

Last year...sambil berblogwalking...terjumpa satu blog yang sarat dengan tips-tips kesihatan. dan kebanyakan produk-produk yang diperkenalkan adalah dari brand Shaklee. Aku pernah dengar brand ni dah lama. tapi tak pernah amil tahu lelebihannya.

Cuma, aku memang tahu produk ni bagus sebab bekas bos aku yang lama mengamalkan Shaklee ni la. Walaupun umurnya dah nak pencen tapi memang awet muda. Nampak mcm 40-an je umur dia. Masa tu dia pun ada la ajak beli shaklee tapi aku buat endah tak endah je.

Akhirnya dalam bulan november last year aku mengalah dan beli la si shaklee ni. Belinya di blogCPM Honey. Memula hari tu just beli vitamin c, vitamin B complex dan Vitamin E.
Last week beli plak vitamin GLA complex. So, ada 4 jenis la vitamin yang dimakan hari-hari.

So,untuk 3 vitamin tu dah makan selama nak masuk 4 bulan. Memang terasa jugakla perubahan. Walau tak berapa drastik tapi dapat rasala perubahan tu. Perubahan yang dapat dirasai adalah seperti..rambut menjadi lebat dan tidak mudah putus...pores semakin mengecil ..kulit muka less oily...badan rasa lebih bertenaga..awet muda(org kata la..hehehe) dan banyak lagi la.

Paling best vitamin ni...walaupun pada permulaan kita beli agak mahal...tapi vitamin boleh tahan dekat 4 bulan tau. kecuali GLA complex yang tahan utk 2 bulan je.




09 April 2012

~Testimoni ESP ~

Tak kiralah samada anda ibu menyusu,ibu hamil,untuk kecantikan kulit,nak tambahkan tenaga,nak kuruskan bdn,ingin menganjalkan payudara, dan lain2, ESP sememangnya boleh membantu anda utk mencapai impian tersebut,pm me for the best price yaa...850g tahan lebih kurang 3 bulan...berbaloi2...

Assalamualaikum kak honey,
    1st of all,nak ucap terima kasih sgt2 kat kak honey sbb perkenal kan produk2 yg bgus kat blog...utk pengetahuan kak honey,saya dah amalkan set suplement skincare + esp 2 bulan yg lepas..pada mulanya mmg saya berkira2 utk beli set2 tersebut tp memandangkan kulit saya agak teruk,saya usaha kan jugak utk beli set tuh...dan mujur akak dpt bagi saya dgn harga promo...so mmg sgt2 berbaloi sbb set2 tuh tahan 4 bulan...

Pada peringkat permulaan saya mengambil set suplement skincare tuh pon dh dpt rasai pd kulit saya...mmg ternyata kulit saya lembut dari yg biasa...saya juga ikut nasihat akak utk minum air 2-3 liter sehari dan mmg benar kata2 akak tuh,kulit mmg sgt2 moist & bdn saya jadi ringan dan bertenaga...

2 bulan saya dh consume dgn set suplement skincare + esp ni ,skin saya yg berjerawat sudah hilang dan yg bestnya parut di muka saya sudah beransur pudar...ramai kwn2 yg menegur akan perubahan yg berlaku ke atas kulit saya ,yela kan kalau dlu mmg kulit saya sgt2 teruk...tunang saya pon mmg happy dgn perubahan yg berlaku ke atas kulit saya sbb x lama lagi saya akan berkahwin dan saya mahukan kulit saya licin agar sng utk kak honey makeup kan saya di hari bahagia tuh nnt...mmg ternyata,kulit wajah saya makin cerah dan lembut...whitehead dah x de langsung di bhgn hidung saya...tumit kaki saya yg merekah kini kembali licin,betul ckp akak,tuh smua disebabkan set suplement skincare + esp yg saya amalkan...dan kini mmg saya suggestkan kwn2 kat tempat keje saya ni beli dgn akak supaya dorg pon dpt hasil yg sama mcm saya...kitorg kat sini teruja sampai hari2 baca blog akak walaupun akak x sempat nak update new entry tp saya suka membaca tips2 penjagaan kulit yg akak konsgsikan...

Saya rasa sgt2 berbaloi dgn wang yg saya laburkan utk beli set suplement skincare + esp yg tahan sehingga 4 bulan...terima kasih skali lagi,insyallah pasni mmg saya akan consume dgn set ni smpi bila2...mana tahu kulit saya akan cantik juga mcm kak honey...terima kasih di atas layanan baik akak & servis yg cpt dr akak...

Salam sayang,
Lisa,Butterworth

~ Set Suplement Skincare Terbaekkkk !! ~

Fuhhh lama giler saya x update blog...super duper bz betul lately ni...dan alhamdulillah dlm sibuk2 saya pon,alhamdulillah masih sempat reply smua order2 customer tersayang saya....dan makin hari makin ramai customer2 saya yg dpt feedback yg sgt2 baik....mmg itu yg membuatkan saya bebetul teruja dgn smua testimoni2 dr customer2 saya...saya hanya berkongsi apa yg terbaik shj..selebihnya itu smua atas usaha korg smua...kannn?? 

Utk April nya promo,atas permintaan ramai,saya masih lagi meneruskan harga special price utk smua client2 saya...samada repeat customer ataupun client2 yg baru ingin mencuba set suplement ni...

dan juga suka saya nak ingatkan,mmg smua email2 dr client2 saya akan reply secepat yg mungkin...dan kpd client2 yg masih lagi belum menerima balasan email dari saya,diharapkan korg dpt cek bhgn spam email juga yaa...maybe kdg2 email yg saya reply tuh masuk spam...so plz alert yaa...dan kpd customer yg saya masih lagi belum reply,minta jasa baik korg forwardkan smula pd saya yaa...insyallah saya akan reply secepat yg mungkin dan akan memberikan konsultasi yg baik utk smua client2 tersayang saya...

utk April promo ,saya akan membuat kombinasi set agar korg smua dpt beli dgn special price,tp seelok2 nya b4 nak purchase set ,korg kene jugak inform masalah skin / masalah berat bdn yg korg alami...bukan apa,agar mudah utk saya consult kan set mana yg sesuai utk anda mencubanya...x lupa juga kpd repeat customer,sekiranya anda purchase lagi,saya akan berikan harga yg menarik utk anda...dun worry,saya masih ader list nama customer2 yg purchase dgn saya...:)) 

oh ya,berita baik juga bg pembaca2 saya yg mungkin sdg hamil, ibu2 yg sdg menjalani proses berpantang,ibu2 yg ingin dptkan set penyusuan ketika ini,anda juga boleh la email pd saya utk dptkan set2 tersebut dgn special price....insyallah saya akan kongsikan pengalaman saya juga ketika hamil & ketika berpantang dlu...sharing is caring rite?? dan insyallah saya akan consult kan anda dgn baik...:))

utk April Promo :-

1) set suplement skincare ( HOT ITEM !!! )
2) set suplement skincare + ESP
3) set suplement skincare + GLA
4) Herb Lax+ lechitin
5) Herb Lax + Omega
6) Set ibu Hamil
7) Set Berpantang
8) Set Breastfeeding

kpd yg berminat utk mendapatkan set2 di atas dgn special price,boleh terus email kpd saya di honey_nurhaliza@yahoo.com

utk smua pembaca2 ,di sini saya ingin kongsikan testimoni2 dari client2 saya...so kpd yg masih lagi belum mencubanya,boleh terus email kpd saya utk mendapatkan konsultasi terlebih dahulu ya...('-")

" nak tunggu sampai bila?? jom berubah menjadi cantik"