02 January 2013

~ Azam Tahun Baru Nak Kulit yg Lebih Sihat & Cantek ~





Testimoni 1 :

Salam sis hanny. Hehe. Nak bg testimoni ni. Alhamdulillah nak dkt 2 minggu consume vit b and vit e. Ada perubahan especially parut jerawat dah mula pudar and jerawat dah tak timbul aktif mcm dulu dahhh. Yg paling best, muka nampak makin cerahh. Huhu happy! Tak sabar nak tunggu lagi 3 bulan hehe. By the way sis, wanie ingat nak consume ESP laaa. Berape ye sis? Hope sis boleh bagi best price hehe :)


-----------------------------------------------------------------------------------------

Testimoni 2 :

Assalammualaikum...
 
Kak Hanny...
 
Nak share kan sedikit testi ida selepas menggunakan set skincare Vitamin B-Comp, Vitamin C Dan Vitamin E termasuk ESP. Utk pengetahuan akak, ida dah lama beli set ni ngn akak sejak bulan Juklai 2012 tapi ida makan memang tak konsisten langsung..Air pun xcukup tiga liter. Pastu ida stop jap bila mak cakap kenapa badan ida makin naik dan ida tak nampak pun perubahan pada kulit ida..Sedih seketika...*:( sad
 
Since Disember ida start balik ambil set skincare ni dan ckupkan air 3 Liter..Memang usahakan jugak setiap hari utk cukupkan air 3 Liter walaupun seksa sebab asyik g toilet. Ida start balik pun sebab Allah bukakan pintu hati ida untuk join group akak bagi jana income!Alhamdulillah..Walaupun masih tiada lagi order masuk minggu kedua join group akak tapi ida sts positifkan diri macam yang akak sarankan dan cuba sedaya upaya ikut setiap tips2 yang akak bagi..Mudah-mudahan rezeki ida ada masa akan dtg..AMIN
 
Berita baiknya...baru seminggu ida consume full set skincare secara konsisten tanpa skip dan cukup air 3 liter,,,,,,AMAZING!!!!!kulit muka jadi lembut sangat..Wajah jadi lebih lembab!Badan lebih bertenaga stp pagi!baru seminggu kak!!!!HAPPY SANGAT2!!!Bayangkan lah kalau dari dulu ida rajin dan amalkan apa yang dah akak guide?Now, no more malas-malas nak jaga kulit dan berbisnes!!!Sedang berusaha lagi utk dapatkan skin yang cantik macam akak...*:) happyPengajarannya disini, kena cukupkan air 3 liter utk dapatkan kesan yang superb dengan pengambilan vitamin ni...
 
TQ akak sebab perkenalkan ida dengan SET ni..Ida harap akak tak jemu untuk guide ida dapatkan kulit yang cantik, body y cantik dan berjaya macam akak dalam biz SHAKLEE ni..lot of love kak!!!*:x lovestruck*:x lovestruck*:x lovestruck

-------------------------------------------------------------------------------

Testimoni 3 :

Salam akak, alhamdulillah kini dh nak masuk bulan ke 4 saya consume set suplement skincare + esp yg akak suggestkan tuh dan now mmg saya sgt2 berpuas hati dgn result yg saya perolehi...saya ikut smua guide2 yg akak beri tuh...dan mmg sgt2 amazing sbb b4 ni dh mcm2 produk yg saya guna utk rawat skin ni tp smuanya hampa sehinggalah saya dipertemukan oleh kwn saya utk dptkan guide dari akak...ok now, saya nak fokus utk set slimming pula tp dlm masa yg sama nak mentenkan set suplement skincare tuh..boleh kan kak?? akak guide saya lagi yaa utk kuruskan bdn pula...nnt akak gtau brapa total utk set slimming dan set skincare yaa...lagi satu servis akak sgt2 berpuas hati sbb mmg x mengecewakan saya dan kwn2 kat office ni...thanks ya kak...jgn lupa pm hrga yaa...

------------------------------------------------------------------------------











jom kita smua sama2 berazam tahun baru ni, kita nak kesihatan yg lebih baik, kulit yg bertambah sihat ...so bila skin kita sihat, ianya akan memberi 1 kepuasan yg tidak ternilai...

nak tahu bagaimana nak jaga kulit dgn bantuan suplement?? email saya yaa...saya akan guide mcm testimoni2 saya kat blog ni ok?? 

Anda Berminat utk memiliki set2 suplement skincare?? Kini ader tawaran harga hebat sempena New Year  2013...so tunggu apa lagi?? place ur order now...kpd repeat2 customer yg ingin membeli stok utk simpanan anda, kini masa yg terbaik utk anda membelinya sbb ader tawaran harga yg sgt menarik di qasehkuhoney.com....

Kpd my new customer, suka saya nak ingatkan, bila anda email tuh, sila nyatakan ur prob skali yaaa...x kiralah, anda ader mempunyai problem skin , problem susu merudum, nak tnya set2 preggy ke, berpantang, honeymoon set, feminin set, smuanya ader di sini yaaa...

Juga kpd client2 yg telah pon membuat pembayaran utk set2 slimming, staff saya telah mengeposkan set2 anda yaa...dan sila maklumkan pada saya jika set2 anda telah slmt sampai yaa utk saya guide jadual mkn yg betul....mmg sambutan sgt2 luar biasa terhadap set slimming + set suplement skincare di blog kami...syukur alhamdulillah, lebih ramai kaum2 wanita terutamanya yg dpt saya bantu & guide...

kpd yg masih belum mencubanya, tunggu apa lagi?? jom cpt2 email ke honey_nurhaliza@yahoo.com id : 852407


2 CPM's comments:

  1. testi ida juga ada distu...tq akak!!SHAKLEE mmg terbaek!!~~=)

    ReplyDelete
  2. sis nak tanya vit b n vit e tu berapa? i ada kesan jerawat n jerawat?

    ReplyDelete