08 January 2013

~ My Supplements is My Skincare ~


Semakin ramai yg bg testimoni yg sgt2 bagus utk qasehkuhoney.com...dengan guide yg diberikan, kini saya rasa bertuah sbb dpt membantu lebih ramai golongon2 wanita khususnya..saya percaya wanita moden kini lebih mementingkan kesihatan & kecantikan kulit, tidak kiralah wanita bekerjaya mahupun WAHM...betul x?? 

Maka tidak hairanlah permintaan suplement utk skin, kesihatan di qasehkuhoney.com semakin hari semakin meningkat pengguna2 nya...syukur alhamdulillah...dan akhirnya mereka sedar dan tidak lagi membeli suplement2 di jalanan yg tidak tahu status no KKM nya serta vitamin2 yg di repacking sndiri...smuanya bijak memilih yg original utk mereka consume seisi keluarga...

Act, vitamin2 ni tidaklah mahal mana pon jika kita nak bandingkan dgn kesihatan kita...betul x? bila kesihatan / kulit dh teruk2 nnt, duit yg banyak pon x dpt nak beli smua2 tu, itu prinsip yg saya pegang dari dulu lg...maka dgn sbb itulah saya mmg terlalu mementingkan kesihatan & kecantikan kulit...maka secara x lgsung, saya tidak perlukan skincare luaran yg mahal2 utk dptkan hasil kulit yg sihat...cukup dgn amalan suplement ( tanpa skip ) + Melacep Whitening from Mary Kay Product...itu dh ckup bagi saya dptkan kulit yg benar2 sihat tanpa sbrg cela....

Tipu laaa kalau saya kata, saya x pernah alami skin problem...yessss saya pernah alaminya dlu akibat tukar2 produk muka...sib baik x jahanam kulit ni, mujur saya sedar utk rawatnya kembali dgn suplement Shaklee suplement skincare...dan dgn itu, saya dh x pandang lg suplement2 lain yg dijual di pasaran skrg ni..ntah apa2 jenama banyaknya...saya tetap setia dan istiqamah dgn suplement yg saya amalkan kini...

ok la, entry kali ni, saya selitkan skali 1 testimoni yg bertuah yg mgkin kita smua dpt sharekan akan kebaikan2 nya....

'ISTIQAMAH TUH PENTING UTK DPTKAN KULIT YG BENAR2 SIHAT "


percaya x?? sbb kan siti laa saya rajin nak jaga kulit, mmg die sbg idola saya utk jaga kesihatan kulit...maka tidak hairanlah nama saya turut ader nama die , honey nurhaliza....jika kita inginkan sesuatu perubahan dlm diri kita, ikutlah idola kita tuh...i mean ikut yg baik2 je laa...:)

".. my supplements is my skincare... why spent more if you can be creative with your supplements? Furthermore its natural n chemical free..!! 


---------------------------------------------------------------------------------------------------

salam kak hani..lme x email kak hani sejak ila beli produk shaklee gn akak tahun lpas...hari ni rase nk kongsi pengalaman ila gn produk shaklee..
sebelum ila mengandung tahun lepas kulit ila mmg teruk...n kecewa hanya allah saje yg tahu..iye la allah dah cipta wajah yg sempurna n sekarang kita je kne hargai n jage..lpas ila bce blog kak hani mmg terbuka hati terus nk mencuba..mana thu diizinkan allah muka pulih semula..insyallah...ila beli vitamin c, n b complete n vita lea..dalam masa yg sama time tu ila pregnent anak sulung..ila try makan x sampai sebulan kot n ila ikut kata k.hani minum air masak 3 liter..alhamdulilah parut hilang, jerawat apatah lagi mmg xde tumbuh dh..kulit jadi berseri n sekata...hanya allah yg thu hati ni bersyukur sgt..mmg ila kuar rumah xpakai dh bedak tebal2..pakai bedak sekali sapuan jer... time mengandung ila mmg jenis xske mekup n pakai fondition...iye la dah kawin ni kne jge penampilan untuk suami..suami pun xjemu tengok...alhamdulilah...
 
lepas jer ila bersalin anak sulung ila tambah plak koleksi suplement untuk ila mkn, ila beli kat kak hani vitamin e, n esp...alhamdulilah semua kembali sempurna...ila menyusu anak n alhamdulilah susu ila bertambah..firas pun cepat kenyang minum susu badan...
 
sekarang ni ila masih meneruskan lagi makan produk shaklee n sampai ble2 ila akan terus dgn produk ni..insyallah....
 
cme ari tu ila berhenti jap makan produk shaklee..ila terpengaruh gn produk2 glmour yg hangat sekarang ni..ntah mcm mane hati ni beria sgt nk try jgk..huhu harga mmg fuuuuhhhh mahal..kalau beli produk shaklee msti leh buat stok utk setahun...tpi apa kan daya...ila try mkn 2 bulan mmg xde apa2 perubahan pun..mcm tertipu n nyesal..tpi tu adalah peringatan utk ila lepas ni..
 
apa2 pun untuk kak hani ila nk ucp terima kasih byk2 kenalkan produk shaklee untuk ila n ila pun suka tgk kak hani cantik jer...n tiap2 hari msti bakak blog akak...TQ

------------------------------------------------------------------------------------------------------

ANDA BERMINAT NAK DPTKAN SUPLEMENT SKINCARE?? EMAIL UR ORDER /PROB SKIN KE honey_nurhaliza@yahoo.com

1 CPM's comments:

  1. setju sangat2!!!memang shaklee prodk terbaek!!tak sesia guna dan akan guna sampai bila2..(^_^)pernah gak nak terpengaruh dengan produk2 yang budak opis ni mkan tp takut xselamat..jadi sebab mmg dah jatuh cinta sgt ng shaklee ni mmg tak pndang y laen dah!!=)

    ReplyDelete