16 February 2013

~ BEST BUY WORLD - BERBALOI ~

[Sponsored ads. to view current entry, please scroll down. thank you]

new entry ada di bawah ya :)

Assalamualaikum,.Bismillah...

Errr...errr...apa ek nak share ngn korg smua...act kan dlm kepala ni bnyk btul bnde yg saya nak share ngn reader2 saya...kalau boleh smua bnde laaa...tp tuh laaa masa sgt2 mencemburui diri saya utk update hari2...but i'll try my best ok...

ok act nak share 1 bnde ni...of cource kalau saya share, mst smua org suka...sure punya laaa...bab shopping2 ni...sape la yg x suka bab2 cmni kan, nak2 kita ni wanita...abesss smua nak beli...tp nasihat saya, biarlah kita membeli tuh apa yg perlu shj, x perlu membazir2...tp kalau kita dah nak sgt2 something tuh, beli je laaa..x yah tunggu2, nnt takut x tdo mlm je...asyik dok teringat jeee nnt...kannn?? Ok itu diri saya...:P

Tp kan dunia skang makin lama makin canggeh kan?? x de la cam zaman dolu2..skang ni smuanya hanya di hujung jari shj kan...senang betulll...bkk website, pilih2 brg then add to cart dan terus ipay88...fuhh semudah ABC betul kita shopping2 on9 ni kan?? pastuh esoknya tggu brg smpi kat depan pintu umah....x yah nak kuar duit minyak, duit parking, duit mkn smua...nak2 org bz cam saya, smuanya order on9...

Act, ader pro & kontra la shopping2 on9 ni kan?? but make sure beli dgn website2 yg kita percayai laa...lihat review2 dari cust2...jangan main terus byr je yaa...

Ok saya nak share ngn korg smua 1 website yg mana kita boleh beli mcm2 brg kat web ni, BEST BUY WORLD ...ada 3 sbb kenapa saya suka shopping kat website ni :-

1) mudah & pantas
2) brg2 smuanya original kaunter
3) MURAHHHHHHH...

saya dah buat servey beberapa item laaa especially kosmetik & perfume...mmg jauh betul beza harganya kalau nak dibandingkan dgn di kaunter2...so kat BBW ,kita dh dpt jimat banyak duit...so korg leh la shopping kat situ 24 jam...sgt mudah especially yg nak crk gift2 ke...so korg boleh terus beli kat BBW...mmg gerenti sgt2 berbaloi...

 semua brand kosmetik banyak terdapat di BBW...so cube korg bezakan hrga di BBW & di kaunter2 kosmetik...mmg nyata berbeza...so WHY PAY MORE??
sbg contoh my favourite perfume ni JIMMY CHOO..kat kaunter yg 60ml cmni lebih kurang hrga RM 269 tp di BBW hanya RM 215 shj...murah kan?? so tunggu apa lagi?? jom la servey2 brg2 kosmetik /perfume2 kat BBW...saya pasti anda pasti teruja dgn harganya yg sgt2 berbaloi...dan semestinya ianya ORIGINAL yaa...

i think it's time for you guys to sign up with BBW Malaysia. takda apa yang rugi. sy sendiri dah ada barang2 yang nak beli dari sini. kalau ikutkan kos, if nak keluar beli barang - duit minyak + duit beli brg takde diskaun + duit makan + duit beli ntah apa2 sebab nafsu. huu.. banyaknye duit keluar. kan senang kalau beli dekat sini. mudah, senang, cepat. 


kalau korang ada apa2 yang nak tanya BBW Malaysia ni, boleh tanya thru here : 

Website address: http://my.bestbuy-world.com/
Facebook page: Best Buy World Malaysia
Customer service: (03) 2164 3557 (Mon to Friday 9am to 6pm)
Fax no: (03) 2163 3390
            Email: info-my@bestbuy-world.com

hope info / sharing saya ni dpt membantu korg utk beli gift utk diri sndiri ataupun org tersayang...so x de lg alasan yaa jauh laa, x de masa laa...segalanya hanya di hujung jari anda..

ok laaa februari ni ramai plak kenalan2 yg sambut birthday , so saya nak usha2 perfume utk dorg pasni..tp apa2 pon saya nak beli daisy kat bawah ni utk reward diri sndiri...

MEMANG BERBALOI ! ('-")



syg nak guna tp kena jugak sbb haslnya mmg sgt2 natural...sng nak letak dlm makeup bag saya...BBW mmg best!! 


mmg sgt cntek collection from BBW...nak ngk hasil makeup simple dr makeup BBW x??


my simple makeup from makeup collection from BBW


nak eyeliner pekat cmni?? jom try eyeliner clinique





mmg best!! 






INI STICKY POST YA..PLZ SCROLL DOWN UTK ENTRY YG TERBARU YA...

0 CPM's comments:

Post a Comment