04 March 2013

~ Kepentingan Kalsium Dlm Kehidupan Kita ~


Alhamdulillah, syukur alhamdulillah promo Omega last month sgt2 mendapat sambutan yg luar biasa di qasehkuhoney.com...bukan setakat omega shj, malah set2 yg terdapat di qasehkuhoney.com laku mcm goreng pisang panas...dah semakin ramai yg sedar akan kepentingan suplement dlm kehidupan seharian kita especially yg ingin sihat & cantekkk...x rugi pon kita menjaganya dr skrg sbb hasilnya kita yg akan dpt lihat sndiri dan of cource akan merasa puas...betul x??

Tahniah saya ucapkan bg smua testimoni2 yg berjaya beri feedback yg sgt bagus kat email saya...insyallah ader kelapangan nnt, saya akan add di ruangan blog ni yaaa...

Dan hari ini, saya nak kongsikan lagi 1 lagi pil kalsium yg selama ni saya amalkan b4 sleep...act oste ni saya mmg amalkan since saya preggy anak2 saya...sbb doc sndiri pon mmg akan suggestkan utk ambil pil2 kalsium semasa kita preggy...of cource saya ambil oste utk elakkan sakit pinggang, cramp sana sini, dan yg bagusnya saya ambil oste utk dptkan tulang & gigi anak2 yg cntek....dan alhamdulillah benar ckp doc, bila kita consume kalsium yg ckup semasa preggy, tulang & gigi anak2 kita mmg akan kuat dan cntek...dan itu yg saya lihat pd gigi anak2 saya...so far irfan, mya, danish punya gigi alhamdulillah sgt bersih dan cntek...elok je tersusun cntekkk...sbb saya x pnh skip ostematrix setiap hari masa preggy dorg dulu....so gigi dorg x de la rosak awal, ataupun hitam rompong sana sini...syukur alhamdulillah, mama pon senang nak menjaga gigi kalian smua...

ok tanpa berlengah masa lagi, jom saya kongsikan kebaikan2 ostematrix ni yaa...yg bestnya bulan ni ader promo ostematrix tau...

tp kalau nak best, amik la skali dgn esp...sure akan dpt hasil yg sgt2 baik, insyallah....

------------------------------------------------------------------

Kebaikan yg saya rasa dgn pengambilan Ostematrix:

so far x kena lg simpul biawak dh masuk 33 weeks pregnant ni (harap jgn la kena huhu)
kalo extra penat telan ostematrix 4bj sblm tido, insyaaAllah bgn pagi esoknya ringan sikit rasa badan
so far x disrerang sakit gigi seperti pregnancy sebelum ni (syukurrr!!)
sakit belakang berkurang
pembuangan yg lebih lawas! sgt bgus bg mereka yg ader prob sembelit, jom amalkan ostematrix

Nak rasai perbezaan Ostematrix berbanding pil kalsium lain?

email order : honey_nurhaliza@yahoo.com...utk harga PROMOSI MAC!!


Tanda-tanda Kekurangan Kalsium
-------------------------------------
- Kekejangan atau cramp otot
- Sukar/susah nak tidur
- Perasaan berdebar-debar
- Eczema (penyakit kulit)
- Rapuh kuku
- Sakit Sendi
- Tekanan darah tinggi
- Gigi reput
- Paras Kolestrol tinggi
- Kebas kaki dan tangan
- Rheumatiod arthritis

Otot & Saraf
- Kebas dan rasa yang mencucuk keliling mulut, jari-jari tangan dan kaki.
- Kejang otot
- Wheezing 
- Susah menelan

Saraf
- Mudah marah, terjejas keupayaan intelektual, kemurungan, dan perubahan personaliti
- Letih
- Sawan
- Lain-lain pergerakan yang tidak terkawal

Jantung
- Sesak nafas
- Tanda-tanda lemah jantung...cepat penat

Kulit
- Rambut kasar
- kuku rapuh
- Psoriasis (sakit kulit)
- Kulit kering

Khasiat Ostematrix

---------------------
Membantu mengurangkan risiko osteoporosis
Membina dan memelihara tulang dan gigi yang kuat
Membantu mengekalkan tekanan darah normal
Membantu dalam pengecutan otot dan kelancaran sistem saraf
Mengurangkan simptom PMS (senggugut)
Membantu mengelakkan sembelit

Kelebihan OsteMatrix Shaklee 
----------------------------------
1000 mg (100% DV) unsur kalsium daripada sumber-sumber yang mempunyai tahap kepekatan yang tinggi (highly concentrated) dan mudah diserap
400 mg (100% DV) magnesium bergabung dengan kalsium untuk kekuatan tulang
400 IU (100% DV) vitamin D untuk membantu penyerapan kalsium.

Cubalah Ostematrix Shaklee dan rasai perbezaannya!
 




nak lagi best, jom amalkan dgn ESP skali yaaa...


BF SET YG TELAH MENDAPAT SAMBUTAN DI QASEHKHONEY.COM...


ANDA PERLUKAN GUIDE DARI SAYA UTK MASALAH KULIT ANDA?? EMAIL KE : honey_nurhaliza@yahoo.com

set2 yg famous di qasehkuhoney.com:

1) SET SUPLEMENT SKINCARE ( HOT ITEM !!! )
2) SET JERAGAT ( HOT ITEM !!!)
3) BREASTFEEDING SET ( PALING RAMAI KAUM IBU BELI !! )
4) CONFINEMENT SET ( PALING LARIS !! )
5) SET KESUBURAN ( ALHAMDULILLAH MENDAPAT SAMBUTAN RAMAI !! )
6) HONEYMOON SET ( BESTTTT !! )

BERITA BAIKKK !!!

SEMPENA BULAN MAC INI BULAN ANNIVERSARY + KELAHIRAN ADMIN, MAKA SMUA SET2 YG TERDAPAT DI QASEHKUHONEY.COM AKAN MENDAPAT TAWARAN HARGA YG SGT2 MENARIK....

BG CUSTOMER2 YG REPEAT ORDER JUGA, AKAN MENDAPAT TAWARAN HARGA YG BEST JUGA YAA...SO IF KORG ADA NAK TAMBAH ORDER, SILA EMAIL SEPERTI BIASA YAAA

BG REGULAR CUSTOMER YG INGIN JOIN MY TEAM SHAKLEE UTK CREATE MORE INCOME, BOLEH JUGA EMAIL SAYA OK...SAYA AKAN EXPLAINKAN STEP BY STEP YAA...


HAPPY SHOPPING @ QASEHKUHONEY.COM

sharing :-

" x rugi pon consume suplement yg bagus seperti shaklee ni sbb saya rasa yakin dgn sijil Halal & No KKM pada shaklee...so tiada keraguan utk saya consume bersama2 dgn org tersayang saya...yesss mmg agak pricey but saya sgt2 berpuas hati dgn guide/advice dari CPM honey nurhaliza" 

- our satisfied customer -

thanks dear...happy purchase with me...muahhh2



0 CPM's comments:

Post a Comment