07 March 2013

~ Tiada Lagi Masalah Kulit Yg Berminyak !! ~



Assalam kak hanny...1stly, sorry kalau email saya ni menganggu kak hanny mlm2...seperti yg saya janjikan, bila dpt good result je dgn suplement ni, mmg saya akan terus type kan testimoni utk akak .
thanks sbb selama ni akak banyak advice dari muka saya yg berminyak2 dlu sehinggalah arini banyak betul perubahan2 yg berlaku...

Ok let's me start...

1st time saya baca blog akk terus jatuh cinta dgn info2 yg sgt2 berguna dan saya keep on sharing kat smua budak2 bilik kat kolej saya ni...dan no wonder la ader rakan2 sekuliah saya yg mengenali diri akak...yerla kan blogger...saya je terlambat sket dpt info blog akak ni...ok pendekkan cerita, saya pon terus email akak berkenaan problem skin yg saya sdg alami ketika itu.

Problem kulit yg paling saya x tahan, adalah mempunyai skin yg sgt2 oily...that's why mcm yg akak advice kan, bila skin kita terlalu berminyak, ianya ader kaitan dgn dalaman kita yg tidak sihat...so akak telah suggestkan saya dgn rangkaian suplement2 di blog akak...saya pon terus order arini dan wow! esok mmg terus sampai kat pej kolej saya...tabik spring dgn akak punya servis...!

Petang tuh jugak, akak terus consult/guide saya jadual mkn yg betul utk consume smua vitamin2 kulit yg beli tuh...alhamdulillah hari pertama consume mmg sgt2 best...so saya teruskan sampailah ke hari ini saya dpt bg good testimoni utk saya share dgn akak...

Selama ni mmg kulit saya jnis yg sgt2 berminyak, jerawat jgn ckp laa...dgn whitehead nya lagi, so mmg stress nak2 bila nak pakai bedak/foundation...so x sampai sejam muka dh bercapuk2...saya sndiri rasa tertekan dgn problem ni, tuh sbb mmg x de mood sgt kalau kwn2 ajak keluar mana2...

Since dah nak masuk 3 bulan saya amik suplement akak ni, mmg banyak betul perubahan2 yg berlaku, kalau dlu skin berminyak dan kini masalah tuh tidak menghantui saya lagi, jerawat saya makin berkurangan dan apa yg best, skin nampak lebih fresh + bersih dari dlu...maybe jerawat dh x tumbuh lagi...saya ikut guide/advice yg akak berikan utk minum lebih air sehari...yesss mmg bnyk kesan2 yg baik berlaku ke atas badan & kulit muka saya...kwn2 pon ramai yg menegur perubahan yg berlaku ke atas kulit saya...kalau dlu budak2 lelaki slalu panggil saya "bulan" kini bila skin dh berubah sihat , baik,dorg dah x ejek saya lagi...mungkin bg org lain masalah cmni kecil tp bg saya ianya mmg beri impak yg negatif utk saya blaja kat sini...but now, smuanya dh berubah, saya banyak baca hasil2 penulisan akak kat fb,blog dan IG, bg saya akak seorg wanita yg sgt2 positif dan smgt itulah yg saya ambil utk saya pratikkan dlm life remaja saya..thanks akak!

ok last skali saya harap akak dpt tunaikan permintaan saya utk saya jd dropship suplement2 akak ni kat kolej saya sbb ramai kwn2 kolej saya berminat utk mendapatkannya tp dlm kos student...so saya harap akak dpt tunaikan hajat saya utk jd dropship suplement2 akak tuh yaa...nnt akak emailkan saya details skali yaa

- sarah, KUIS, Bangi -

------------------------------------------------------------------------------------

i'm speechless !! x de apa yg ingin saya katakan melainkan word " SYUKUR ALHAMDULILLAH !!" Sbb semakin ramai cust2 saya dpt hasil yg baik dgn bantuan suplement skin + my guide...dan mmg itu yg menjadi fokus utama saya, sharing kebaikan2 suplement dgn smua org...sbb saya suka ngk bila smua org mempunyai kulit yg lebih sihat + cntekkk...

kpd customer2/reader2 baru yg ader problem skin yg ingin berubah utk dptkan skin yg lebih sihat & cntek, boleh terus email kepada saya di honey_nurhaliza@yahoo.com

BERITA BAIK UTK SMUA STUDENT2 YG INGIN MENJADI DROPSHIP SUPLEMENT BY CPM HONEY NURHALIZA, BAGI YG BENAR2 SERIUS & BERMINAT ,BOLEH TERUS EMAIL KE honey_nurhaliza@yahoo.com...sila berikan details2 seperti :-

1) fullname
2) address universiti/kolej
3) i/c & NO KAD PELAJAR
4) no phone

sbb details2 ini saya akan registerkan anda sebagai dropship suplement by CPM honey nurhaliza yaa...segala tools akan saya sediakan nnt.

saya ingin mencari student2 di IPTA/IPTS YG TERPILIH SHJ YA :-

1) UIA
2) UM
3) UKM, BANGI
4) UPM
5) UMS,SABAH
6) UNIMAS, SARAWAK
7) KUSZA, TERENGGANU
8) KUIS, BANGI
9) UNITEN
10) MSU, SHAH ALAM
11) MMU, CYBERJAYA

4 CPM's comments:

  1. student UiTM Melak bleh amek ngan akk ey ..hehee

    ReplyDelete
  2. salam kak. sy berminat.sy dah banyak kli send email tp xde reply :(

    ReplyDelete
  3. saya tertarik dengan atikel tu,,, boleh sya tahu produk apa... sebab sya takut untuk menggunakan produk ni,,, tetapi kulit sya memang berminyak... jerawat tak ada... boleh bantu sya... ?

    ReplyDelete
  4. salam sis, sya tertarik dengan atikel yang sis tulis tu.. kulit sya bermasalah, walaupun kulit tidak berjerawat tetapi masalah minyak tu macam menggangu emosi lah... :) boleh sis suggestkan apa yg sesuai untuk sya

    ReplyDelete