03 June 2013

~ 1001 Kebaikan ESP + tambahan Suplement Lain , Jom baca sharing saya ni ~

Ermmm nyaman betul suasana pagi ni dan kami sekeluarga baru shj menikmati khasiat ESP , walaupun kami sdg berholiday skrg ni, sbg mama, saya tetap membawa ESP ke mana2 agar kami tetap dpt menikmati khasiat ESP tanpa skip...pagi ni saya shake ESP + strawberry + oat utk rasa lebih kenyang sentiasa...ini favourite flavour Mya jugak sbb saya bg anak2 saya amalkan utk kesihatan terutamanya + bonus utk skin yg lebih cantekkk...dari kecik2 ni la nak kena train & jaga...ohh lupa, saya selang selikan dgn mealshake utk mereka consume...alhamdulillah saya dpt beri mereka snack something yg lebih berkhasiat dari cekedes2 tuh..:P

ok laaa memandangkan ramai yg nak tahu khasiat ESP dgn combination suplement lain, so kat sini saya akan kongsikan skali yaaa, mungkin korang smua boleh buat pilihan yg tepat nnt, tp b4 nak amalkan, email pada saya terlebih dahulu yaa utk saya suggestkan apa yg terbaik utk kalian smua consume...

ohh lupa pula, ramai tnya saya jika saya travel @ holiday mana2, adakah saya akan membawa ESP?? jwpn saya , of cource saya akan membawanya ke mana2 tp x de la saya bawak 1 canister besar tuh, saya akan letakkan dlm 1 tupperware yg mudah utk saya bawa agar kami sekeluarga dpt menikmatinya bersama2...tp bila saya terlupa, Mya la yg slalu ingatkan mama nya...:)

Jom saya ringkaskan combination dgn ESP ya...setiap combination mempunyai khasiat yg berbeza...tp ESP wajib ada...tuh sbb saya guide, apa2 pon set mesti bagus ada nya ESP skali...

1) ESP + VIT E COMPLEX : kulit cantek dan cerah / natural tanpa perlu bermakeup lebih, set ni juga paling ramai cust2 bg feedback yg mana penggunaan secara konsisten akan nampak perubahan pada skin lebih halus dan lembut...dan ada juga yg memberi testimoni pori2 muka semakin mengecil dan menampakkan skin nampak lebih bermaya dan berseri2...ini juga set yg paling famous di qasehkuhoney.com

2) ESP + OMEGA : ini juga merupakan preggy set yg paling ramai ibu2 hamil consume termasuk saya dlu, setiap kali preggy, saya mmg x kan tggl set ESP + omega ni, sbb hasilnya saya dpt lihat pada ketiga2 anak syukur alhamdulillah...tuh sbb masa kita preggy ni laaa kene jaga pemakanan & juga jgn skip suplement yaaa jika inginkan anak2 yg berkualiti...so jgn malas2 @ kedekut utk keluarkan sedikit wang utk kita consume ketika preggy yaa...

3) ESP + VITALEA : ini merupakan set utk kesihatan optimum sbb vitalea merupakan multivitamin yg paling penting dlm kehidupan seharian kita..

4) ESP + LECHITIN : set ni juga dpt mengembalikan bentuk badan selepas bersalin secara normal / pembedahan tp bg ibu2 yg x bf baby, boleh gantikan esp dgn cinch shake yaa utk menurunkan berat bdn ..inginkan guide dari saya utk turunkan berat bdn dgn cara yg btul?? boleh email saya slps habis baca entry ni yaaa...saya akan guide mengikut cara saya menurunkan berat bdn selepas bersalin yaa..

5) ESP + ALFALFA : selain ianya bagus as a milk booster, ianya juga sgt bagus utk mengembalikan payudara yg kendur kpd payudara yg lebih anjal ya.

6) ESP + GLA: ini set yg paling basic utk mereka2 yg ingin ikhtiar hamil tp jika ader bdget lebih, saya lebih suggestkan consume fullset set kesuburan yaa...kita hanya merancang dan selebihnya Allah yg menentukan but so far customer2 yg saya telah guide dgn set kesuburan ni 70% dah berjaya hamil dgn izin Allah...ALHAMDULILLAH ! jika anda inginkan guide utk set kesuburan ni, boleh email saya ya

7) ESP + OSTEMATRIX : saya panggil ini set migrain...pengalaman saya, dlu mmg saya bawa caffergot ke mana2 utk hilangkan mgrain but now, setelah saya konsistenkan amalkan esp dgn oste, mgrain saya berkurangan dan saya tidak lagi bergantung pada caffergot tuh...saya juga ada amalkan 1 doa ni.

Doa ini baik bagi mereka yang selalu sakit kepala yang teruk. InsyaAllah dengan mengamalkan ayat ini,migraine yang selalu berulang itu akan berkurangan dan akan sembuh dengan kahfiat ayat dari Surah Al-Waqiah, Ayat 19..bagi pengidap migrain, cube korg smua amalkan, insyallah dgn izin Allah akan berkesan.

8) ESP + ZINC : amalan esp bersama zinc sgt bagus utk ibu2 yg baru shj melahirkan bayi yg mana ianya dpt menyembuhkan luka bersalin , tidak kiralah secara normal @ pembedahan

9) ESP + PERFOMANCE DRINK : sudah pasti skrg ni ramai yg sdg menggantikan puasa kan?? ini set yg paling ramai customer2 saya beli skrg ni sbb mereka kekal bertenaga dan segar sepanjang berpuasa.

*******************************************************************
KENAPA ESP SHAKLEE JADI PROTEIN SOYA PILIHAN RAMAI??

* Kacang soya yg digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi non - GMO ( non - Genetically modified organism ) yang mana ianya diproses pada kadar suhu yg rendah.

* Diproses dgn air ( bkn dgn bahan kimia ) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones seperti genestein dan daidzein.

* Setiap 850g ( 1 canister esp ) dihasilkan drpd 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.

* ESP shaklee merupakan satu2 ya produk di dlm pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yg tidak dpt dihasilkan oleh tubuh manusia.

* Diperkaya dgn 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral..sgt sesuai utk smua peringkat umur tidak kiralah muda ataupun tua...semua org boleh menikmati khasiat esp ni

* Menyediakan 14g protein kacang soya dlm setiap hidangan utk kesihatan jantung.

* Kandungan indeks Glisemik yg rendah iaitu 39 menjadikan ianya sgt sesuai bagi pengidap2 diabetes.

* Satu hidangan ESP bersamaan dgn 2x ganda daging, 4x ganda telur, dan 12x ganda susu...banyak kan khasiatnya?? bestttt!

* Ia rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid urik dan sgt mudah diserap oleh tubuh manusia dan tidak membebankan buah pinggang kita.

* Setiap hidangan ESP membekalkan 50% drpd nilai harian kalsium utk menyokong tulang yg kuat.

* Mempunyai kandungan fitoestrogen utk kesihatan prostat, payudara dan monapous.

* Mengekalkan tenaga dalam badan dan menahan rasa lapar kerana ESP membekalkan sumber tenaga berterusan ke dlm salur darah.

* Tiada perasa, pewarna tiruan,pemanis, kafein atau bahan tambahan selain nya..

* ESP sgt sesuai utk vegetarian.

ANDA BERMINAT UTK DPTKAN TAWARAN HARGA SEMPENA CUTI SEKOLAH?? INGIN DAPATKAN GUIDE YG BAIK UTK ANDA CONSUME?? EMAIL ME : honey_nurhaliza@yahoo.com

bg my regular customer yg sukakan produk shaklee dan bercadang utk terus consume sampai bila2, boleh lah terus register ahli then selama2 nya anda akan dpt my guide , selain dpt beli dgn harga ahli, anda juga dpt create more income with shaklee...jgn lupa email yaa bg mereka yg berminat...:))



0 CPM's comments:

Post a Comment