19 July 2013

~ Shaklee - Dengan Izin Allah, ianya Berlaku ~

Syukur Alhamdulillah hari ni genap 10 hari kita smua berpuasa...bagaimana dgn puasa kalian smua?? Still bertenaga atau lemah longlai di bulan puasa ni?? semoga puasa tahun ni kita dpt tingkatkan lagi ibadah kita dan kalau boleh puasa ni cube kita ucapkan perkataan yg baik2 shj...x mo mencaci, mengumpat sana sini...kurang pahala puasa kita nnt...sama2 bersihkan hati kita smua...jgn ader sifat iri hati, dengki smua yaaa....kalau hati kita bersih, insyallah kita smua pasti akan rasa tenang je sentiasa...

Ramai customer2 tersayang saya email bertanyakan ttg jadual consume suplement ketika Ramadhan...alhamdulillah saya dpt guide mereka dgn baik....dan satu lg berita yg paling saya happy adalah, hampir 90% customer yg saya guide dpt hasil yg sgt2 baik...Alhamdulillah dgn izin Allah, ianya berlaku...selebihnya yg tidak berjaya tuh, mungkin tidak istiqamah / consume dgn cara yg tidak betul / tidak minum air dengan ckup ...syukur walaupun Ramadhan menjelma, air tetap saya cukupkan 3 liter sehari, sbb hari biasa mmg saya consume 5 liter air sehari, tp sbb kan Ramadhan, saya x jadikan ianya sbg alasan utk tidak minum air dgn ckup...

Ramai pm pada saya bertanyakan bulan puasa ni pengambilan suplement nak teruskan mcm biasa atau stop dlu sbulan?? of cource perlu diteruskan seperti biasa utk kita kekal bertenaga, sihat dan x terlalu lemah...still bertenaga mcm hari2 biasa...letih tuh biasa la..smua org letih sbb lakukan kerja kan...tp tidak la terlalu lemah x bermaya...tuh sbb pengambilan suplement di bulan Ramadhan ni bg saya begitu penting skali especially set puasa yg paling ramai customer2 saya beli...alhamdulillah smuanya bg good feedback

Jujur saya katakan, saya lebih kpd sharing + guide jadual mkn yg betul utk smua pembaca2 / customer2 saya...tuh sbb smua customer2 yg saya guide dpt hasil yg sgt bgus...smuanya bg respond yg sgt baik utk saya guide mereka dgn cara yg betul...

Selain dari set2 puasa yg paling banyak pelanggan saya beli, set suplement skincare ( utk kulit ) tidak kurang hebatnya...mana tidak nya, smuanya dah sedar awal utk menjaga kulit agar lebih sihat dan cantek masa hari raya nnt...set skincare yg mana mendapat rangking yg pertama di blog saya...mereka yg consume dgn cara yg betul akan mendapat hasil yg baik seawal 21 hari...

Jom saya share kan set puasa yg paling ramai customer2 saya beli..:-

jikalau anda ingin mendapatkan set puasa, email saya terlebih dahulu ya, saya akan advice set2 yg sesuai ok


bg mereka pengidap2 gastrik, anda boleh mencuba set ini ya...pm me for the best price ya


ok short sharing :-

bulan ni ader promo GLA COMPLEX ya...ok act saya panggil gla ni EPO Shaklee...dlu mmg saya consume  EPO brand X tp sejak saya mencuba EPO shaklee ni, saya decide utk amalkan nya sampai bila2...saya suka sbb ianya sgt bgus utk kuku , rambut, kulit saya...period pain pon dh x de lg since saya amalkan nya secara istiqamah...ianya menjadi salah satu produk pilihan saya...ibu saya sndiri mengamalkan gla utk hilangkan jeragatnya dan alhamdulillah berkat amalan yg berterusan, jeragat makin lama makin hilang..tp jgn la expect  baru mkn arini, esok dah hilang jeragat, haaa tuh tipu la kan....apa2 pon mesti la kene istiqamah + rajin...nak cantek x?? 

bg mereka yg belum mencubanya, kalian smua patut mencubanya?? cmna jadual mkn ya?? dun worry, after purchase, saya sndiri akan guidekan anda yaa...

EMAIL FOR ORDER : honey_nurhaliza@yahoo.com
id shaklee : 852407

bg mereka yg dekat dgn hq / branch2 shaklee, kalau kalian x mo order by pos, kalian boleh beli walk in menggunakan id saya dan attachkan resit pembelian utk dptkan guide yg bagus dari saya yaa...saya akan sediakan skali jadual ketika bulan Ramadhan yaa....esklusif purchase hanya di QASEHKUHONEY.COM SAHAJA...


inilah bukti yg menunjukkan WHY I LOVE SHAKLEE SO MUCH !! sbb kan shaklee laaa saya dpt skin yg lebih sihat...kehidupan kami sekeluarga lebih sihat dgn adanya shaklee...

Wanna join my group Shaklee CPM 2nd batch?? kpd my regular customer ( shaklee ), jika nak mendapatkan guide yg bagus selama2 nya, jom la join my group...x kesah jika kalian nak mkn sndiri pon boleh...

boleh email seperti yg tertera di atas tuh yaaa...

kpd mereka yg ingin mendapatkan set2 shaklee terutama skali set puasa dan set skincare, kalian boleh membuat pesanan melalui email yaaa then step seterusnya saya akan guide di email / whatapps yaa...


tahun ke 2 saya berpuasa dgn cinch shake...nak tahu bagaimana?? email me yaa...saya akan guide kan nnt





Sesungguhnya kita adalah hamba yang lemah. Tiap hari, kita tidak lepas daripada dosa. Oleh sebab itu penting, delete dosa tiap hari. Agar ia tidak mengeraskan hati kita.

Kotor, kita basuh. Kotor, kita basuh. Basuh dan terus basuh sehingga hati bercahaya.

Daripada situ (hati bercahaya), kita akan mula rasa,

- Ikhlas
- Buat kerana redha Allah bukan kerana duit dan lain-lain
- Tenang
- Bahagia
- Jiwa berTuhan

Dengan izin Allah, ia berlaku.

Salam Ramadhan,
~Admin Qasehkuhoney.com ~


1 CPM's comments:

  1. Salam.sy nk tny.sy ad amik gla dan esp untk hamil.n skrg sy tfkr mahu bl vitalea.tp sy confius xtau mane yg plu sy bl antr vitalea dan vit c untk hamil.n blh x bgtau mcm mane aturan mkn gla,esp dan vitalea@vit c untk hamil yg btl.hrp sgt dpt bntu

    ReplyDelete