03 July 2013

~ Sharing : Set Puasa Shaklee -Tiada Masalah Sakit Kepala / Angin ketika Berpuasa ~

Syukur Alhamdulillah, makin dh terasa bahang nya Ramadhan kan...syukur sgt diberi peluang insyallah utk menyambut Ramadhan kali ni...dan saya percaya, pasti ramai golongan mama2 seperti saya yg sdg gegeh ganti puasa kan??

Ok meh nak sharing sket ttg set yg saya amalkan ketika sdg berpuasa ganti ni...lately ni, saya sering mengadu sakit kepala, tp bila check up doc alhamdulillah smuanya ok, doc kata saya bukan mgrain, patut laa telan pil caffergot tuh x hilang2 sakit kepala ni...sampailah saya jumpe ada sorg doc ni...die kata saya mmg x boleh skip makan @ terlambat mkn sbb angin akan naik terus ke kapala, tuh sbb bila terlewat mkn je ataupun saya skip waktu makan, saya pasti diserang sakit kepala...now saya dh tahu apa puncanya...

Dan dengan sakit itulah, saya temui penawarnya...saya try set puasa shaklee yg famous tuh, hari pertama saya mengambilnya utk hari ganti puasa, mcm x sedar dah sampai waktu ptg pon, sakit kepala saya tiada langsung, bdn pon x rasa letih mcm hari2 sebelum saya mengambil set tersebut...MasyaAllah Maha Suci Engkau yg menyembuhkan penyakit hamba2 Mu....dan kini saya x perlu risau lagi ketika berpuasa...

Dengan testimoni saya tuh, seyesss saya rasa x sbr nak share ngn smua sahabat2 saya...share dgn customer2 tersayang saya akan set puasa ni...x cube x usaha, maka anda smua x tahu kebaikannya...bukan utk promote2 atau keuntungan diri sndiri, saya lebih kpd sharing apa yg saya amalkan...jika anda rasa , anda ikhlas nak mencubanya, saya teramat2 alukan dan semestinya ada guide yg bagus dari saya, insyallah...

meh saya sharingkan kebaikan2 set puasa ni ya



Sempena bulan Ramadhan yang kian hampir menjelma, shaklee menawarkan set istimewa untuk berpuasa yang dikenali sebagai Shaklee Mighty 3 Gems program. Sesuai diambil ketika sahur untuk membekalkan tenaga yang berpanjangan sepanjang berpuasa. And jangan risau, set ini sesuai digunakan untuk ibu mengandung atau yang tengah menyusu badan (breastfeeding).

So jika anda malas untuk masak sahur, terbangun lambat untuk sahur, etc, set ini adalah sangat sesuai untuk anda. Even untuk bulan-bulan lain selain Ramadhan, set ini sesuai diamalkan untuk menggantikan sarapan pagi. Menu sarapan pagi ini boleh diamalkan oleh semua golongan, dari kanak-kanak sehingga ke warga emas. Ia membantu meningkatkan tenaga dan daya tumpuan setiap hari.

Terdapat 3 jenis produk dlam set ini - Mealshake, Energizing Soy Protein (ESP) dan Performance Drink. Mealshake dan ESP mempunyai perasa vanila, gabungan 2 produk ini akan menghasilkan rasa minuman yang sangat lazat dan berkhasiat. Ia mengandungi 9 amino acids yang lengkap untuk keperluan tubuh dan mampu memberikan tenaga serta mengawal rasa lapar ketika berpuasa.

Performance Drink membantu mengekalkan kandungan air dalam badan kita dan mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk mencegah dehidrasi. Merupakan minuman kegemaran atlit (ala-ala 100 plus tapi lagi sedap). Mempunyai perasa oren, sesuai diminum begitu sahaja atau dicampur bersama Mealshake dan ESP. Performance Drink merupakan produk pilihan breastfeeding mothers yang berpuasa kerana banyak tenaga dan bendalir yang dikeluarkan ketika proses menyusu.

Dapatkan set Shaklee Mighty 3 Gems sekarang. Untuk tenaga yang optimum ketika berpuasa, anda juga boleh menambah supplement B-Complex, Vita-Lea dan Vita-C dalam rutin sahur anda.

*semoga anda dapat menjalani ibadah puasa dengan sempurna.insyaallah


ramai kata shaklee ni mahal...pada saya ianya x la terlalu mahal sbb ianya setanding dgn kualiti dan hasil yg bakal customer2 saya perolehi...tp jika anda nak hrga yg lebih best lagi, kene la email saya yaaa...sbb sempena bln Ramadhan ni, smua suplement / set2 suplement ada tawaran hrga promo yaaa...

Anda inginkan produk shaklee yg best ni?? Inginkan best price??? dan paling penting guide yg baik dari saya?? Sila email ur order ke honey_nurhaliza@yahoo.com

Jika anda berhampiran dgn Hq / Branch2 shaklee di seluruh negeri, boleh walk in menggunakan id saya ya, after pembelian, attachkan resit pembelian then anda layak mendapatkan guide yg baik dari saya insyallah...


♥ Id Shaklee : 852407
♥ Email: honey_nurhaliza@yahoo.com
♥ FB : Cpm Honey Nurhaliza ( real )



 U Wanna Join My Group Shaklee?? email to : honey_nurhaliza@yahoo.com


1 CPM's comments:

  1. sy ada email, tp dah 2 email sy tak berbalas :(

    ReplyDelete