29 August 2013

~ Anda Mahu Hamil?? Jom Amalkan Set Kesuburan Shaklee



DAH MASUK TAHUN KE-2, TAK HAMIL LAGI?

Saya tahu dan sedia maklum, rezeki, jodoh, anak smuanya ketentuan Allah rite?? tp sbg hamba NYA, kita digalakkan utk berusaha utk mendapatkannya...Bagi pasangan yg masih belum lagi dikurniakan zuriat, pasti anda risau nak balik kampung. Ibu,mak mertua saudara mara, rakan taulan mesti akan bertanya tentang status kehamilan anda. JANGAN RISAU..

Sejak after raya ni, , banyak pula order  masuk set kesuburan, so rangking set kesuburan skrg jatuh no 2 di qasehkuhoney.com... sampai tak menang tangan dibuatnya.. alhamdulillah.. Khusus untuk anda pasangan suami isteri yang sekian lama menanti kehadiran cahaya mata, mungkinini masanya untuk anda cuba amalkan GLA Complex. Dah ramai customer saya yang BERJAYA HAMIL dgn izin Allah setelah berusaha dengan vitamin-vitamin semulajadi ni. 

Di antara suplemen yang sangat bagus untuk masalah kesuburan dan ramai yang berjaya setelah menggunakannya ialah:

1) GLA - 

Membantu meningkatkan kesuburan
GLA membantu stabilkan hormon, membakar lemak dan bonus untuk cantikkan kulit juga. 
Ia juga menyediakan keadaan yang memudahkan pelekatan ovum dan sperma. 
Sebenarnya, GLA juga boleh diambil oleh lelaki tetapi untuk mereka yang bajet rendah, disarankan isteri sahaja yang ambil.

2) Zinc- 

Jika isteri ambil GLA, Zinc complex pula biasanya suami yang ambil. 
Zinc penting untuk proses penghasilan hormon testosteron dan memberikan tenaga kepada sperma agar lebih aktif menuju ke ovum. 
Isteri boleh turut mengambilnya sekali kerana zinc juga akan melindungi sperma dan melawan bakteria dalam vagina.
Harganya sgt2 berpatutan

GLA dan Zinc adalah suplemen yang paling asas dan sangat bagus untuk anda amalkan. Semoga memberi manfaat yang besar buat anda yang ternanti-nantikan cahayamata.
so jika anda ada budget lebih, boleh consume fullset set kesuburan ya....ingin mengetahui fullset set kesuburan, cpt2 email yaaaa....


=====================================

BERMINAT? Sila Email ke : honey_nurhaliza@yahoo.com SEKARANG JUGA!!!



Anda perlukan GUIDE utk consume SET KESUBURAN ini?? jangan risau, after purchase, saya akan guide kan cara yg betul utk consume sepertimana testimoni2 lain yg dh pon berjaya yaaa....

=====================================


KENAPA ANDA PERLU MENCUBA SET KESUBURAN SHAKLEE??



Dijamin HALAL
Mendapat Kelulusan KKM Diiktiraf Doktor Profesional Tiada Kesan Sampingan Terbukti Berkesan

++ bonus GUIDE YG BAGUS dari kami utk consume suplement dgn cara yg betul...('-')


Kenapa biarkan hidup anda dibelenggu resah yang berterusan? Ambillah Set " Kesuburan " hari ini juga!

ok utk mereka yg ader problem skin pula, if nak saya tolong, email saya..jgn malu jgn segan2...dan obviously utk dpt guidance saya, of cource kena beli product dgn saya ( dpt hrga promo lagi ), no guidance if u are not my customer, saya x guide customer org ya, customer org sepatutnya rujuk/refer pada coach/ dstributor masing2...bkn suruh saya bg guidance free yaa kecuali laa kalian adalah customer tersayang saya, of cource, guide yg baik, pasti kalian akan dpt hasil yg baik juga seperti testimoni2 yg ada kat blog saya ni...:))

jadi, kpd sesiapa yg nak dptkan hasil yg baik, carilah COACH, produk kita boleh di mana2, nak yg murah pon ada BUT GOOD COACH yg akan memastikan hasil yg kalian perolehi & bukan sng nak cari.....

JIKA BERMINAT  EMAIL : honey_nurhaliza@yahoo.com

ataupun 

jika anda x mahu pos/kurier, boleh beli direct hq/branch2 shaklee yg sah yaa menggunakan id saya then after beli, attachkan resit pembelian dan seterusnya anda layak dptkan guide yg bagus dari saya, insyallah....

"anda tidak akan dpt hasil yg baik jikalau tidak bertindak dari skrg....sampai bila nak hadapi problem skin?? jom email kpd saya utk dptkan guide/advice yaa....dan semestinya tawaran harga yg saya tawarkan sgt2 menarik ekslusif hanya di qasehkuhoney.com SAHAJA

0 CPM's comments:

Post a Comment