20 August 2013

~ Awet Muda Tanpa Suntikan , dgn Shaklee Tiada Yg Mustahil ~

" hye hanny, tq sgt2 perkenalkan shaklee set dgn i ya...nk citer dlu skin i mmg perlukan suntikan vit c 2 mggu skali utk kekal cerah, anjal, tegang...so dh selama setahun rutin i mmg suntik2 muka ni...yesss i muda 2 thn dari u but bila i see ur face nampak u lebih muda dari i....thank u my dear hanny, collagen + set suplement skincare mmg berikan apa yg i mahu selama ni...skin lebih anjal, nampak lebih 10 thn muda, skin nampak smooth, x berpeluh mcm dlu2...so far i mmg sgt2 berpuas hati...tq sbb sudi layan 1001 my question kat whatapps, u mmg ikhlas utk bantu smua wanita utk nampak cntik n sihat...dun worry, i akan repeat order collagen & set2 shaklee yg lain..."

tq, Lina, P.Jaya

-------------------------------------------------------



 tuh testimoni dari salah seorg dari beribu customer qasehkuhoney.com....ingin kekal awet muda seperti beliau?? jom email saya utk dptkan guide yg bagus insyallah...syukur dipanjatkan kerna apa yg saya sharingkan slama ni berikan feedback yg sgt2 menggalakkan di blog saya...apa yg saya cube sampaikan utk melihat smua wanita2 mempunyai kesihatan yg baik, skin yg sihat dan cntek, mommy2 yg preggy dpt hasil baby yg berkualiti & sihat...

Jika pembaca2 smua sedia maklum, di sini saya x terhadkan kpd set skin shj yaa...utk bulan selepas raya ni, set yg paling laris di blog saya adalah slimming set + set suplement skincare...set2 yg saya sediakan adalah seperti di bawah :-




ni testimoni adik saya sndiri,  irine nadia...die guna full bf set shaklee...alhamdulillah till now susu makin banyak & anak buah mommy hanny tuh makin gebu betul, Fiska, khasiat dari susu ibu...anda berminat utk mencuba bf set shaklee serta panduan yg betul dari saya?? email ur order ke honey_nurhaliza@yahoo.com


my lovely customer a.k.a new partner shaklee, azyla...beliau mengamalkan set slimming + set suplement skincare...alhamdulillah beri kesan yg baik sbb dpt guide yg baik, insyallah....tq my dear...


customer berpuas hati dgn set suplement skincare...inginkan hasil seperti beliau?? email me ur prob skin ke honey_nurhaliza@yahoo.com


salah satu set yg ada di qasehkuhoney.com...set ni juga adalah set yg paling ramai para suami & isteri amalkan utk dpt kan cahaya mata...insyallah jika consume dgn cara yg betul, dgn izin Allah pasti ianya akan berlaku...


sudah tentunya produk yg ESP yg sgt2 LARIS  di qasehkuhoney.com...ada org x suka flavour esp ni sbb soya then bila saya guide cara yg betul utk consume ESP, semakin suka mengamalkan nya...

" sesuatu perkara yg kita tidak suka, tetapi bila kita kerap amalkan, akan menjadi kesukaan dlm rutin harian kita " itu saya petik dari kata2 salah sorg customer saya....


ini yg saya amalkan , till now belum pernah skip lg...dan saya ambil dgn beberapa suplement yg lain...ingin tahu apa yg saya amalkan serta guide yg bagus dari saya?? sile email saya yaa...

Muka berjeragat, kulit kusam,kering tak bermaya, parut jerawat dan garis kedutan pun .nampak makin ketara.
Bila make up bercapok-capok sebab tona kulit tak sekata

Nakkan kulit yang gebu dan anjal ?

*********************************************
Tanpa suntikan, krim atau solekan yang tebal.....
Anda hanya perlu 8 minggu untuk mendapatkan kulit yang
*90% lebih lembap
*69% lebih lembut dan licin
*50% tona kulit yang lebih serata
*75% menggilangkan kekeringan dan kekasaran
*55% lebih tegang dan elastik

*********************************************
Dapatkan Shaklee Collagen Powder sekarang!
Anda pasti berpuas hati

* Email : honey_nurhaliza@yahoo.com
* Shaklee ID : 852407


last but not least...



if nak saya tolong, email saya..jgn malu jgn segan2...dan obviously utk dpt guidance saya, of cource kena beli product dgn saya ( dpt hrga promo lagi ), no guidance if u are not my customer, saya x guide customer org ya, customer org sepatutnya rujuk/refer pada coach/ dstributor masing2...bkn suruh saya bg guidance free yaa kecuali laa kalian adalah customer tersayang saya, of cource, guide yg baik, pasti kalian akan dpt hasil yg baik juga seperti testimoni2 yg ada kat blog saya ni...:))

jadi, kpd sesiapa yg nak dptkan hasil yg baik, carilah COACH, produk kita boleh di mana2, nak yg murah pon ada BUT GOOD COACH yg akan memastikan hasil yg kalian perolehi & bukan sng nak cari.....

JIKA BERMINAT  EMAIL : honey_nurhaliza@yahoo.com

ataupun 

jika anda x mahu pos/kurier, boleh beli direct hq/branch2 shaklee yg sah yaa menggunakan id saya then after beli, attachkan resit pembelian dan seterusnya anda layak dptkan guide yg bagus dari saya, insyallah....

"anda tidak akan dpt hasil yg baik jikalau tidak bertindak dari skrg....sampai bila nak hadapi problem skin?? jom email kpd saya utk dptkan guide/advice yaa....dan semestinya tawaran harga yg saya tawarkan sgt2 menarik ekslusif hanya di qasehkuhoney.com SAHAJA

see u soon....xoxo..:D

P/S: insyallah jikalau berkesempatan, saya akan adakan "contest testimoni terbaik" nnt saya akan updatekan kat new entry ya....

0 CPM's comments:

Post a Comment