13 August 2013

~ Petua Cantek Selepas Syawal : Kerana Kecantikan Hak Milik Setiap Insan ~

Hye smua...alhamdulillah arini dah pon masuk 6 Syawal...saya pasti semua org mesti dlm mood raya lagi kan?? dan ada juga yg dh masuk bekerja...tuh sbb ramai yg emailkan utk beli set2 slimming + set skin..

saya nak share something, alhamdulillah masuk je bulan shawal, ramai customer2 tersayang saya sudah siap2 order set slimming, bkn nya apa, sbg persediaan utk menten berat dan juga utk turunkan berat bdn...makan tuh boleh tp jgn lah sampai memudaratkan bdn kita yaa...so bg regular cust2 saya, mereka sudah tahu set apa yg patut diambil utk detox dan turunkan berat bdn ni...

dan bila dh detox bdn kita, mesti amalkan suplement utk bakar lemak2 yg ada dlm tubuh bdn kita yaa...nak tahu set apa utk turunkan berat bdn?? sila email laju2 ya, saya akan bantu anda utk turunkan berat bdn dgn jaya nya...insyallah

komen customer : " masa bulan puasa berat saya turun sampai 4-5kg sbulan, tp nak raya ni saya takut berat saya naik smula la kak, leh x akak suggestkan set utk turunkan berat/ mentenkan berat bdn?? " 

paling penting utk turunkan berat bdn ni, kita mesti kena detox dlu bdn kita...ye la kan, dh mkn mcm2 raya ni dgn lemang , ketupat, rendang dan mcm2 lagi, of cource bdn kita mesti kene detox kalau nak turunkan berat bdn dgn mudah....

ok kalau anda x jaga mkn dan tidak berdiet dgn betul, pergi timbang berat bdn kalian srkg...ngk berat anda naik ataupun turun....haaa pergi cpt...:)

tp jikalau anda bebetul nak turunkan berat dgn cara saya, boleh terus email saya ya...oh ya, set slimming pon ader promotion juga ya sempena hari raya ni....haaa cpt2 email yaa...jgn tggu berat jadi 70-80kg baru nak bertindak yaa....bdn kita tuh nak pakai lama kan? jgn sok baju dh x muat lagi baru nak crk solution nya....


alhamdulillah berkat usaha saya selama ni, syawal kali ni saya dpt pakai size S dan M size...2 thn lepas baju raya saya size XXL...( berat 88kg)

so tiada yg mustahil jikalau kita mahu dan sungguh jaga bdn kita...now pon saya masih lagi menjaga berat bdn saya supaya bebetul fit mcm norjuma...itu idola saya dlm bab2 jaga bentuk bdn...

anda berminat?? jom cpt2 email ya


----------------------------------------------------------------------------


ok saya tgglkan dlu bab2 slimming tuh,  saya nak share kan 2 situasi ni...mgkin ader pembaca2 yg mengalami situasi ni...

SITUASI 1 

" Uwaaa cantekkk betul laaa kulit kau skrg minah ( bkn nama sebenar ), pakai produk apa ni?? thn lepas aku ngk x la secantik dan sesihat cmni...eyh share laaa kau guna produk apa ni??? bdn kau pon lebih slim dari thn lepas...cpt la share....kulit aku makin teruk la skrg sbb guna produk2 mengelupas kan kulit tuh..."

SITUASI 2 

" Minah, dlu aku ngk kulit kau x la seteruk cmni?? kau guna produk hakiskan kulit ke?? setahu aku kulit kau cantekkkk kan dlu?? pakai apa ni smpi jd cmni??? bdn kau pon makin menembam je tuh..."

haaaa see !! ada 2 situasi yg mgkin para pembaca akan mengalami situasi tersebut samada situasi 1 ataupun situasi 2...memuji dan mengomen...so situasi mana yg kalian hadapi bila berdepan dgn saudara mara di kampung??? 

bg regular customer saya, mereka akan mengalami situasi 1 yg mana ramai yg memuji akan kecantikan dan kesihatan kulit yg mereka alami setelah consume set suplement yg saya guide kan...syukur bila mana mereka text / whatapps saya masa hari raya arituh...adalah menjadi 1 kepuasan utk saya bila smua customer2 saya sgt2 berpuas hati dgn apa yg saya guide / suggestkan.....

haaa bagaimana pula dgn mereka2 yg mengalami situasi 2?? mesti kalian inginkan 1 perubahan dlm diri kalian kan? so jgn tggu lagi, jom cari solution nya dgn bantuan suplement dalaman utk skin...

ANDA NAK MENCUBA SET SUPLEMENT TP X TAHU SET YG MANA SATU??? JGN RISAU, SAYA AKAN MEMBANTU GUIDE ANDA DGN SET2 YG BERSESUAIAN MENGIKUT JENIS PROB SKIN YG ANDA ALAMI....

BAGAIMANA DGN HARGANYA?? DUN WORRY SBB ADA PROMOTION SEMPENA HARI RAYA NI....NAK HRGA YG JAUH LEBIH MURAH SERTA GUIDE YG BAGUS DARI SAYA?

EMAIL UR ORDER KE : honey_nurhaliza@yahoo.com

1 CPM's comments: