09 October 2013

~ KURUS dgn cara yg SELAMAT ~




LilySlim Weight loss tickers

saya suka buat cmni, sng nak tahu brapa target saya seterusnya...


Yesss saya tahu smua org impikan bentuk bdn yg kurus cantekkk termasuk saya sndiri...sehingga skrg pon saya masih lagi menjaga berat bdn saya , selain utk kecantikan, saya juga harus fikirkan ttg kesihatan saya..itu fokus utama saya dalam menjaga berat bdn saya...

TETAPI apa yg membuatkan saya sedikit ralat, di pasaran skrg melambak2 org jual produk2 kurus...hanya mkn / minum produk tersebut, boleh turun seawal 8 hari....uwaaa ajaib betul....!! pastuh ada lg ni, hanya sapu @ scrub shj bdn, leh kurus dlm masa 14 hari, tnpa senaman, tanpa diet...

kalau dlu mmg yesss saya mudah terpengaruh dgn produk2 cmni...saya terus beli n try but smuanya mengecewakan , nak katakan saya x istiqamah sapu?? hari2 saya buat smpi habislah sebotol tuh but tiada hasil lgsung....then saya tukar cara saya utk turunkan berat bdn...saya ambil suplement, saya jaga pemakanan dan yg pnting saya WORKOUT  a.k.a EXERCISE...

bg pndgn peribadi saya, kalau setakat mkn/minum/sapu ubat2 kurus tuh smua tp x exercise / jaga pemakanan, JANGAN MIMPI laa nak KURUS...YESSS ITU FAKTA & REALITI kalau bebetul nak turunkan berat...

Alhamdulillah ramai cust2 yg telah saya guide mengikut cara saya , so far mmg ramai yg bg feedback yg sgt2 baik...yg pnting rajin, istiqamah ( berterusan ) dan exercise...kalau x mo exercise berat2 pon, ckup hanya buat latihan dumbell tuh...nak tahu caranya?? jom email...nnt saya bg email utk order/ guide kat bawah entry ni ya.

Pemakanan suplement pon sgt2 pnting tp jgn salah faham yaa...yg saya amalkan ni bukannya pil2 kurus pelangsing tuh yaaa...so saya mmg suka amalkan suplement ni, so that % peratus lemak saya dpt dikurgkan dgn baik skali...itu yg saya consume selama ni...tp bukan hanya lechitin shj yaa...ader set2 nya kalau nak follow cara saya....

Tp arini saya nak share 1 produk hot shaklee ni...iaitu LECHITIN

Lecithin merupakan antara hot stuff produk Shaklee. Ramai yang mengambil lecithin untuk mengawal berat badan. Lecithin Shaklee adalah berasaskan soya. Soya merupakan sumber lecithin paling kaya, paling best dan bebas kolestrol. Perlu diingat system badan kita tidak boleh menghasilkan lecithin dengan sendiri. Justeru itu kita disarankan untuk mengambil lecithin berasakan soya ini untuk melancarkan pengurusan berat dan system badan kita.


Kebaikan Lecithin Shaklee yang best ini salah satunya adalah sebagai pemecah lemak dan ianya sesuai untuk ibu menyusu. Amaran kepada ibu menyusu jangan sembarangan makan produk kuruskan badan, nanti  ibu tak kurus, anak yang kurus dan kadang-kadang kita tak tahu pun kesan sampingan produk pelansingan di pasaran untuk jangka masa panjang. 

Lecithin bagus untuk ibu menyusu yang mahu kurus, slim, ramping dan langsing. 

Apa yang istimewa, Lecithin Shaklee ni bebas kolestrol .Bagi yang beli Lecitin bertujuan utk mengawal berat badan boleh ambilnya selepas heavy meal.. 6 tablet/day.. Jangan tak tahu Lecithin Shaklee ini banyak bonus extravaganza! Lecithin Shaklee ni ada banyak fungsi lain selain pemecah lemak. 

Kebaikan Lecithin Shaklee

Lecithin membantu mencegah penyakit yang berkaitan dengan lebihan lemak dalam badan, seperti darah tinggi, stroke, sakit jantung dan lain- lain. ini kerana lecithin bertindak sebagai pelarut lemak.

Lecithin memecahkan lemak, dan jika diambil untuk mengurangkan berat badan, dan jika anda turut bersenam, lecithin mampu membakar lemak dengan lebih cepat.

Lecithin juga berperanan dalam penyerapan zat- zat penting dari saluran darah ke dalam sel badan kita.

Lecithin membantu melindungi sel darah merah kita daripada serangan virus dan bakteria.

Lecithin sangat baik untuk meningkatkan daya ingatan. sebab itu lecithin dapat membantu mengelakkan kita daripada penyakit seperti alzheimer disease. lecithin adalah makanan otak dan saraf. 

Lecithin dapat membantu masalah insomnia. ianya sumber kepada hormon neurotransmitter yang membantu proses tidur.

Lecithin adalah asid lemak yang penting bagi paru- paru bagi mencairkan mukus dan melegakan irritation.

Lecithin membantu mencegah eczema, kerana ia adalah zat kecantikan (untuk kulit, rambut).

Lecithin bertindak sebagai pelincir kepada sendi- sendi badan kita.

Lecithin diperlukan dalam penghasilan hormon epinephrine yang diperlukan bagi mencegah simptom menopause dan PMS

ANDA BERMINAT UTK MENURUNKAN BERAT BADAN DGN CARA YG SELAMAT?? INGIN DPTKAN GUIDE YG BAIK DARI SAYA?? APA LAGI JOM EMAIL UR ORDER KE : honey_nurhaliza@yahoo.com
FB : Cpm honey nurhaliza ( real ) 


SEMPENA OKTOBER NI SMUA SET2 DI QASEHKUHONEY.COM ADA PROMOTION PRICE YAAA...NAK BELI LOOSE ITEM PON DPT HRGA PROMO....IANYA SGT2 BERBALOI UTK ANDA PURCHASE DI BULAN OKTOBER NI...

SOALAN : KAK HANNY, BOLEH X SAYA BELI PRODUK2 SHAKLEE MENGGUNAKAN ID AKAK SBB RUMAH SAYA PON DEKAT DGN BRANCH2 / HQ SHAKLEE...

JPWN : YESSS BOLEH DEAR, BOLEH BELI GUNA MY ID 852407 , NNT AFTER PURCHASE, ATTACHKAN RESIT KAT EMAIL / WHATAPPS SO THAT AKAK DAH BOLEH GUIDE YAA....

kpd customer2 tersayang saya, jika anda benar2 nekad utk mengamalkan suplement2 dari shaklee & ingin mendapatkan guide dari saya selama2 nya, apa kata anda join my group DAZZLING DIAMOND ... yuran sign up serendah rm75 ( lifetime ) , sambil makan sndiri, anda boleh jana income hanya dari rumah...

email ur registration ke : honey_nurhaliza@yahoo.com

1 CPM's comments:

  1. Salam akk,
    saya dah lama dah jadi silent reader akk ..sejak dr thn 2011
    yup sy mmg setuju sangat ...kat pasaran sekarang mmg terlalu berlambak produk pelangsingan, sy pun mcm akk jugak..mudah terpengaruh...hehe
    penah cuba ...tp uurmm hasil mengecewakan je...,sampai lah saya terbaca satu artikel tentang bahaya nya produk pelansingan ....skrg mmg x nampak kesan...tunggu akan datang....akan bagi effect pada buah pinggang kita :(
    .....sy pun dh cuba lecithin shaklee....mmg bagus kak....kena lah jaga pemakanan dan minumkan banyak air....serta banyakkan senaman ^_^, jom kita kurus bersama shaklee

    ReplyDelete