22 October 2013

~ Rawat Kulit yg Bermasalah dgn vitamin KULIT ~


lama betul menanti stock vit c 500mg ni kembali....now ready stock 300 botol ya @qasehkuhoney.com


ini set yg paling laris now...menduduki carta paling atas skali dlm list vitamin shaklee ...nnt saya akan explain kan yaaa....

Lama jugak saya x update di sini...bz menguruskan mcm2 hal termasuklah vit C 500 mg yg baru sampai ni...mmg hot betul...x menang tgn dibuatkanya...smuanya amik with set...kalau ada yg amik loose2 item pon, itu yg mereka restock...restock plak berbotol2...takut gara2 vit C 500 mg ni abes mcm setahun yg lepas....

nnt saya akan listkan ada 40 org nama yg pending vit c ni...yg balance 150 org sudah setle last week lagi, alhamdulillah....nnt alert ya jika ada nama kalian kat list tuh....jgn lupa sertakan name,address n no phone yaaa...

berbalik pd cerita kecantikan kulit...saya pasti, smua org pasti menginginkan kulit yg bebas dr segala cela, jerawat/ jeragat, skin oily, dry etc...btul x?? tp sejauh mana tindakan yg kalian ambil utk memperbaiki kulit anda yg rosak tuh?? adakah dgn memakai skincare luaran yg mengelupas2 tuh kulit anda sudah pulih?? nop, jgn salah konsep utk menjaga kesihatan kulit....

ok cmni...

jika kulit anda tgh rosak/prob skrg ni, then anda guna plak produk2 yg menghakiskan kulit, masyaAllah, lagi la bertambah2 teruk skin anda tuh nnt....yesss saya tahu, ianya mengelupas utk buang sel2 kulit mati...tp ada tuh yg saya ngk, mengelupas bagai nak rak seluruh muka tuh...dgn merah padam nya lagi...yess itu yg saya lihat pada skin teman baik saya...mengelupas2 2-3 mggu x jugak elok2...skin asalnya x la brapa teruk sgt then bila guna produk tersebut, terus jd lagi makin teruk....siannyaaa saya ngk betapa seksa nya die ketika mengelupas....

itu bukan jln penyelesaian bg kulit yg bermasalah....

apa yg perlu anda lakukan adalah :-

1) stop terus produk2 pengelupasan ntah pape tuh

2) cuci muka dgn air suam + skincare yg dari tumbuh2 an ataupun boleh beli yg cilinical kat farmasi2

3) ambil suplement utk kulit utk memperbaiki struktur2 kulit yg rosak...pastikan anda beli suplement serta dptkan guide cara mkn yg betul ya...bukan main mkn skaligus yaa...haa kene alert ni.

4) minum air suam 2-3 liter sehari...wajibun!

5) DOA ...sambil2 kita berusaha tuh, jgn lupa doa supaya Allah beri kita jln utk kita rawat kulit yg rosak tuh...jgn ambil remeh akan hal2 cmni yaa..


perasan x set yg kat atas tuh?? set yg basic tuh?? ok set tuh akan thn selama 4 bulan tau kecuali vit c thn 6 bulan ya...so jika anda smua nak mulakan cara yg baru utk dptkan kulit yg sihat n cntek dgn bantuan guide dari saya, sila email ur prob skin ke honey_nurhaliza@yahoo.com

jika anda x mahu pos tp nak beli walk in menggunakan id saya pon boleh, but make sure anda dtg awal utk sanggup beratur/ tggu lama kat hq/branch2 yaa...jika tidak, anda akan dpt turn no 300-400...lama giler kan nak tggu??

but beli dgn saya pon tetap dpt hrga istimewa sempena promotion...nak tahu hrga terbaik di qasehkhoney.com?? haa apa tggu lagi, cpt2 email yaaa...insyallah saya akan guide anda supaya 1 hari nnt anda pon akan menjadi salah sorg testimoni terbaik utk saya sharekan di blog ini....


jika nama anda tersenarai dlm list pending vit c ni, sila email pd saya ASAP ya...jgn lupa sertakan name,address n no phone utk memudahkan pihak kami menguruskan kurier vit C anda yaa...

tggl 25 org lagi yg masih belum menuntut vit c ya...cpt ya dear, email name,address n no phone yaa

update 29 oktober 2013: vit c 500mg out of stock kat smua hq / branch ya..but dun worry, stok vit c 500 mg masih lagi banyak...hurry up guys, place ur order now !

  • Faten johary
  • Juzainah Abdullah
  • Nurzulfa
  • Samaniah yusof
  • Siti sakinah mokhtar
  • Nur asma zulkafli
  • Aida farida johan
  • Nor zaimi syafinas
  • Hayati udin
  • Fazliana kamaruddin
  • Suriani sulaiman
  • Siti munirah kamaruddin
  • Azzwa razali
  • Arfaliza
  • Aisyah nawi
  • Fatin alya juhani
  • Norshazwani kamil
  • Ainul azizah
  • Aisyah abdul hadi
  • Noor dalila ilyana
  • Maizatul akhma
  • Hanimah karjo
  • Fatin aqila


EMAIL ORDER : honey_nurhaliza@yahoo.com
ID : 852407


0 CPM's comments:

Post a Comment